Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah te ząbki

Wybielanie zębów !!!!!!

Polecane posty

Gość ah te ząbki

Metoda lampy Beyond kto miał wybielane zeby w ten sposob??? czy ceny wybielania tą metoda wszędzie sa takie same czy to zalezy od gabinetu stomatologicznego i mista???? jakie sa rezultaty??? piszcie bo sie przymierzam zeby odłozyc troche grosza i sobie wyielic zabki tą metodą ale chce poznać opinie ;)

Gość ah te ząbki
hej odezwijcie sie, moza znacie jakies lepsze tansze metody???

Gość kwiatuszek_23
ja uzywam zelu "biala perla" i jestem zadowolona w 100% :) za ok 60zl dostajesz 2 tubki ktore wystarcza na bardzo dlugo :) nakladalam zel przez 2 tyg 2 razy dziennie po 30min (pierwszy tydz byl najgorszy bo mialam nadwrazliwe zeby i ciezko mi bylo czasami wysiedziec do konca lekcji w liceum (na "bol" pomagalo umycie zebow pasta do wrazliwych zebob ja uzwwam elmex)) i efekt fenomenalny zeby bieluskie i szkliwo nienaruszone - chodzilam na kontrole do dentysty :) zabieg powtorzylam po 3 miesiacach tak na wszelki wypadek i zosatalo mi jeszcze 1,5 tubki zelu :) za drugim razem juz mnie zeby nie bolaly nic nie czulam jak go nakladalam na zeby :) teraz uzywam pasty wybielajacej do potrzymania efektu i tyle :) dodam jeszcze ze cale zycie mialam zoltawe zeby i zaszw szlyszalam nawet od dentysty ze mam po prostu kremowa kosc bo zawsze dbalam o zeby a nigdy nie byly biale a teraz sa :D

Gość aagnieszkaa-24
Też polecam "Białą Perłę" - rewelacja :)

Gość biała perełka
A czy ten wybiela dobrze przestrzenie między zębami?

Gość ah te ząbki
musze sprobowac moze nie będe musiała odkładac na to wybielanie u stomatologa