Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba_jestem_podła

zemściłyście się kiedyś na pannie z którą zdradził was facet????

Polecane posty

Gość 987654321
a czemu panna winna?

Gość po pierwsze zemsta jest
żałosna a po drugie w pierwszej kolejnosci powinno sie oberwac facetowi.

Gość no wiecie niektore
laski są tak głupiutkie, ze wybacza facetowi a cała winę zwala na tę 3-cią. faceci przy takich to mają dobrze bo sie zawsze wyłgają, że to tamta ich zbałamuciła, oni to w koncu bezrozumne zwierzatka kierujace sie popędem wiec to nie ich wina.:P

Gość o czyli okazałas sie na takim
samym poziomie jak oni,pogratulować bo wszyscy pasujecie do siebie! :D

Gość anlamitorum
Głupia mściwa pipa z Ciebe. zamat pokazać klase i kopnąć w dupe porzadnie faceta i chodzić z podniesioną głową bedziesz babrać się w zemstach ! Prostackie.

Gość ona sie bedzie mścić
a ci dwoje będą mieli radochę, że to jej widocznie bardzo dopiekło.

Gość anlamitorum
hehehe dokłądnie :D wszyscy sa z siebie warci zamist wyjsc z tego pieprzonego trojkącika najlepiej, to ty starasz sie w tym jednym slowem ubabrac;) nie warto przejmwoac sie zemstami, gdybym miala sie mscic na kazdym kto dal mi w kosc, musialabym codzien opracowywac jakis plan;) czasem trzeba przejsc obok tego obojnetnie i robic dalej swoje !

Gość anlamitorum
jej sie za nic nie należy. chyba że to było przyjaciolka Twoja ;) a jelsi nie bylo wobec ciebie jakkolwiek zobowiazana nalezy sie tylko mu:)

Gość wez wybacz misiowi
i badzcie razem bo godnosci to nie masz i tak wiec ..

Gość mąż czy facet
a tak z ciekawosci pytam

Gość mąż czy facet
przykre tym bardziej ale nie daj sie sciagnac do tak niskiego poziomu - potrafilas sie rozstac to idz dalej ta droga dlaczego chcesz sie mscic, nie szkoda ci energii?

Gość entaliss
No wybacz, ale jesli jakas kobieta zabiera sie za zajetego faceta to nie jest bez winy! Zeby postepowac fair i nie tyle nawet pomagac, co nie krzywdzic drugiego czlowieka, nie trzeba byc jego przyjacielem, ale wystarczy miec zasady moralne! Babka jest podla, i tyle. Co nie zmienia faktu, ze ex bardziej...

ludzie tu dobrze pisza. suka jest suka,to nie jej wina ze twoj \"piesek\"chcial ja przeleciec to nie suka go zgwalcila/zmusila do czegos tylko pokazala oblesna pizde a piesek juz zrobil swoje:P to pieskowi nalezy sie dostac po lbie i porzadnego kopa na rozped:P na wstepie zakladajac ze ten psiak w ogole cie nie kochal,bo gdyby kochal to nie stawalby mu kutas(miejsce jego centrum myslowego:D) na widok obcej szmaty:D ale ludzie dobrze pisza ze zemsta to glupota:P po co zawracac sobie glowe tym scierwem?:-O dziewczyno,to scierwo juz samymi swoimi narodzinami i bytowaniem ma przechlapane ze natura nie mogla sie zdecydowac czy chce aby to \"cos\" bylo psem czy czlowiekiem,wiec dala czlowieka z psim mozgiem:Dkazdy dzien jest dla tego \"czegos\" zemsta natury i bozi;) daj sobie spokoj;) to \"cos\"(twoj chlop i jego sucz) kiedys dostanie kily,aidsa,raka kutasa itp i nie bedzie dla tego ratunku i bedzie to zemsta od zycia, wieksza niz twoje nagabywania,paszkwilowania itp:D

Gość mąż czy facet
madrze powiem ci tylko, ze ja tez mialam taka sytuacje i do tego byla to zdrada z konsekwencjami.. i mialam rozne pomysły..ale odpuscilam i dzis tego nie zaluje

Gość mąż czy facet
to znaczy odpuscilam zemste bo meza kopnełam w dupe oczywiscie :)

Gość mąż czy facet
najpierw na rzesach stawal, przekonywał mnie a jak powiedzialam ze definitywnie koniec to jeszcze troche mi posciemniał i wrócił blagac tamta. i dostał drugiego kopa :) czasem zemsta dzieje sie sama i bez naszego udzialu dotyka tych ktorzy najbardziej na to zasluza

do Wielki Zderzacz Hadronow niezle powiedziane :D chyba to sobie wydrukuje i jak komuś sie zdarzy podobna sytuacja to bede pokazywac Twoja wypowiedz :D baaaardzo przekonujaca do maz czy facet :) chyba najlepsza zemsta na facecie jak zdradza jest kopnac go w cztery litery :)

Gość mąż czy facet
a jak potem kopnie go jeszcze kochanka to w ogóle super ;) a u ciebie oni sa razem?

Gość a ja ja zlapalam na miesiciee
przyprowadzilam ja do domu , przylalam w morde pare razy i czekalam az przyjdzie moj facet z pracy , wieeeeeeeeeeeeeeeeeellkie mial oczy jak ja zobaczyl , zczerwienial i chcial uciekac :D

Gość Ale czasem az sie chce
zemscic kiedy facet klamal az do konca, teraz oklamuje kochanke z ktora mnie zdradzil, ale on jest szczesliwy

Gość ja sie zemscilam
pisalam do laski non stop obrazliwe smsy, ona zmieniala numery a ja sie o nich dowiadywalam i dalej ;) do jej rodziny tez hehe