Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba_jestem_podła

zemściłyście się kiedyś na pannie z którą zdradził was facet????

Polecane posty

a ja sie zemsciłam ale musieli miec z Ciebie ubaw :D a na jaka idiotke musialaś wyjśc... hehehe :D fajnie ze sa takie laski na swiecie i tu na kafe bo mi sie zaraz humor poprawia :D

Gość lalalal
Ludzie jak sie juz mścić to z klasą i żeby to mu w piety poszlo!!!! Ale nie jakieś tam smsy, czy pogrożki i wulgaryzmy bo to faktycznie, jest żałosne i najgorzej wypada ta która się mści... A od życia wyrównanie też przyjdzie, kwestia czasu tylko. Ja bym sie zastanowiła nad czymś bardziej upodlaj acym i dotkliwszym dla niego...

Gość lalalal
Może np. jakaś kompromitacja? a najlepiej wykorzystać jakąś swoją ładną koleżankę , ktorej on nie zna... jak raz zdradził to zdradzi następny raz a ten już może być gorszy w skutkach...

Hehe rozśmieszasxz mnie :D Też znałam taką laskę co za zdradę faceta mściła się na jego nowej dziewczynie, a do niego łkała do słuchawki "wróć, wróc Kochany! chcę być z tobą!" Co z tego że do jego nowej dziewczyny pisała obraźliwe smsy, nagabywała jej rodzinę, pisała na pocztę, na gg, wymyślała jakieś bzdury, wyzywała :D Pewnie myslała ze tym go przekona do siebie :p Żal mi takich lasek :D ale ubaw z niej mieliśmy ze znajomymi świetny :D Chcesz zrobić z siebie mega idiotkę - proszę bardzo :D Opisz nam to tylko na Kafeterii żeby inni też się mogli pośmiać co wymyśliłaś :p

Gość ja sie zemscilam
to nie był facet tylko maz i zdrada zaowocowala dzieckiem i troche lasce krwi napsulam a co mialam prawo skporo ona miala prawo wejsc z butami w moje zycie. a zeby mieli super ubaw to nie sadze

Gość DO JA SIE ZEMSCIłAM
no rzeczywiscie im pewnie nie bylo do smiechu ;) a odpisywali? :) :)

Gość musiałabym być nędzną pindą
bez godności zerwałam z facetem za to, że mnie zdradził do panny nic nie mam, w końcu to nie obca panna obiecywała mi wierność. To on był mi bliski i obdarzyłam go zaufaniem. Obcej kobiety nie obdarzałam zaufaniem i ona miała wobec mnie żadnych obowiązków

Gość Ditk
To wszystko takie piękne i szlachetne co piszecie. Ja miałam taką sytuacje że nic o tym nie wiedzialam że facet mnie zdradza aż dostałam od niej sms żebym sie od niego odczepiła. Zadzwoniłam do niego i ta szmata odebrała i zwyzywała mnie. Ten palant oczywiscie nic nie zrobił(po 3 latach związku!) miałam ochote ich zabić. Poszalałam parę dni i odpuściłam bo wierze że los im 3krotnie odpłaci. Wcześniej czy później

Gość jacy wszyscy honorowi na kafe
nagle . gdyby tak bylo naprawde to topiki życie po zdradzie czy ma dziecko z inna (a ja z nim ciagle siedze bo go koooocham) nie rozrastalyby sie tutaj do niebotycznych rozmiarów ;)

Gość do Ditk
los im nie odpłaci to tak nie dziala..zycie to nie bajka dla dzieci z moralem

Gość Ditk
Życie w ogóle nie jest bajką:( ale z doświadczenia wiem że to co napisałam wyżej sprawdza sie w 100% szkoda że czasem nawet po 10 latach ale jest to fakt. Napisałam to dla pocieszenia bo szkoda żeby dziewczyna marnowała czas na zemstę. Jest tylu facetow:) Autorko kup sobie fajne ciuchy, idź do fryzjera a przede wszystkim uśmiechaj się i pokaż mu ile jesteś warta! Acha i pod żadnym pozorem nie wracaj do niego

chyba pomyliłaś adres mścić to się możesz na facecie.

Gość ale wiekszosc zdradzonych lase
żon, dziewczyn itp zwala cala wine na tą 3 bo tak jest łatwiej ? bo tym sposobem nie trzeba myslec o tym, ze nasz facet mial nas w dupie? nie wiem..sama bralam udzial w takim ukladzie i mysle ze czasami reflekja przychodzi za pozno..

Gość kolllo
chyba na facecie sie trzeba mscic, cos ci sie pomieszalo. Twoj koles uposledzony jest, czy z jakiego powodu na nia zwalasz wine?

Gość ale wiekszosc zdradzonych lase
zwala wine bo tak latwiej , ja to juz rozumeiem i mysle ze autorka tez z czasem zrozumie( oile juz nie pojela) ze zemsta nie ma sensu i tyle a w spraiwedliwosci nadprzyrodzonej tez nie ma co upatrywac rozwiacania-ona mnie cos zrobila to jej teraz zycie da.. ona moze byc bardzi sczesliwa podczas kiedy ja bede zgorzkniala i nieszczesliwa albo odwrotnie - nie ma czegos takiego jak sprawiedliwosc w zyciowych sytuacjach

Gość ingaaaaaaaaaaaaaa
Wielki Zderzacz to ma dopiero bogaty zasób słownictwa. Pomijając już to, że jego słownictwo to prymitywizm i prostactwo. Zenujący jesteś. Poza tym gratuluję szacunku i podejścia do kobiet. A ta laska autorka topiku jest równie żenująca co Ty. Niech sobie wydrukuje Twoje filozoficzne mądrości i przyszyje sobie je na czoło. Nie dziwię się, że takiego fenomena biologicznego chłopina zdradził. Kto by z taką chciał wytrzymać.