Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1991

cy to ciaza?

Polecane posty

Gość kaska1991

hej wszystkim ostatni okres mialam 22kwietnia dzis jest 17 czerwiec i okresu nie ma czasem mam takie diwne cucie w bruchu bolesnosc piersi a najbardiej to ewej przewanie to lewa mnie boli podcas okresu tyko tera okreu brak robilam juz e 4 testy w wysly negatywnie nie mam mdlosci choc pry pierwsym diecku mialam casem mam chwile ze nic mi sie nie chce a gdy sie poloze to strasnie robie sie sennaco o tym myslicie? czy to moze byc ciaaa cy racej nie?

Gość czas na nasze maleństwo
nie zawsze brak okresu oznacza ciążę, czasem nie mam go z innych przyczyn dlatego uważam że powinnaś wybrać się do lekarza

Gość boszeee
najpierw naucz sie pisac poprawnie a potem do łóżka z facetem idź zrób test

Gość do debila bosze
chyba pisze laska ze testy robiła! może ty kurwa zanim zaczniesz kogos pouczac zeby sie nauczył pisać czytac sie debilu naucz! kurwa co za debile na tym kafe!

Gość do debila bosze
a teraz juz do autorki. to może byc ciaża, bo jak najbardziej znane sa przypadki że test nie wykrywa- najlepiej idz na bete. może byc także ciąża pozamaciczna, zaburzenia hormonalne, stresy, diety itd. przyczyn mnóstwo- ale tylko lekarz może rozwiac watpliwości!

Gość milusia...
czy 1991 to twoj rok urodzenia? bo jesli tak to mlodziutka jestes i w tym wieku moga zdazyc sie zachwiania hormonalne z kolei dalej piszesz ze przy pierwszej ciazy mialas mdlosci... to ile mialas lat jak zaszlas w pierwsza ciaze... czyli doswiadczenie powinnas juz miec, wiec dlaczego do lekarza nie pojdziesz???

Gość kaska1991
po pierwse klawiaturami nawala i ucina mi wyrazy po drugie okreslenia typu kurwa zatrymaj dla siebie. tak jestem z 91 pierwse diecko urodzilam majac 16 lat tera mam 18chcielibysmy z meem scee mowiac miec drugie odchowac trzeciego nie planujemy nie uzywamy zadnej antykoncepcji od 1,5 roku.moj lekarz ma w tej chwili urlop wiec muse zacekac co najmniej 2 tygodnie. robilam juz e 4 testy i wysly negatywnie a do innego lekarza nie pojde bo do tego chodze juz 4 lata i mam do niego aufanie

Gość gegege345
tak, wszystkie wiemy ze jestes w ciazy....:O Powinnas kupowc juz wyprawke :D

Gość kaska1991
ale w was jadu zmije az sie slabo robi wychodzi na to ze wieksoscwypowiadajacych sie diewczyn na tym forum to nie dojrzale psychicznie dzeciaki jak macie sie tak wypowiadac tolepiej sobie darujcie i nie piszcie wcale