Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PunkT81

Dziewczyny co myślicie o moim ciele D ???

Polecane posty

Gość złośliwy zenon
A co, lubisz młodych chłopców brzydalku? :P

Gość śliczna wandeczka
moim zdaniem wygladasz jeszcze ok (oczywiscie poza petem, to jest odrazające!!!), ale chyba masz tendencję do brzucha, wiec na twoim miejscu bym troche przypakowała i uwazała na piwo

Gość dfhgawrete4w
Ciałko normalne jak większość , dobrze że zamiast kilo mięśni masz normalną budowę bo za to już masz plusik .Nie lubię umięśnionych padalców :) A tak na marginesie Panie Zenon pokaż Pan swoje ciało .Internet to świetna sprawa żeby dowalić komuś ale w tym momencie PunkT81 jest od ciebie mądrzejszy bo pokazał co ma a ty bronisz się żałosnymi tekstami 15latka bo pewnie masz kompleksy .

Gość złośliwy zenon
dhf cośtam - opinia forumowiczów na mój temat jest mi całkowicie zbędna i do niczego niepotrzebna. W związku z tym nie zamierzam wklejać swoich fotek ani wypowiadać się na temat tego jak wyglądam. Rozśmieszył mnie tylko ten koleś, ale nie tyle swoją fotką z petem, który mnie też odrzuca, co z komentarzami "mam rozbudowane barki", "nie mieszczę się w xxl" - mógłby pisać takie duperele gdyby nie wkleił fotki, zgodzisz się chyba ze mną, że wygląda przeciętnie, prawda? I śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą, że nie mają kompleksów po czym sami komentują swoje posty. Do tego robi ze swojej partnerki nierozgarniętą niunię, która nie wie czy jej facet jej się podoba czy nie - bo do tego należałoby sprowadzić cały ten misterny plan.

Gość PunkT81
Zenon jesteś hardkorem :)

Gość złośliwy zenon
Punkt - nie jestem hardkorem tylko jestem złośliwy :)

Gość 56444444444444444gy
pokaz wacka to ci powiem

Gość poli26
a według mnie masz fajne ciałko :)...nie słuchaj tych co mówią inaczej...oni umieją tylko źle komentować a sami lepiej nie wyglądają...

Gość wolny marian poznań
Jako że jestem trenerem i mam swoją siłownię napiszę Ci parę słów na temat twojej budowy.Jak na tyle lat co napisałeś chyba że kłamiesz i jesteś młodszy ? to masz predyspozycję do tego aby idealnie wyrzeźbić swoje ciało jeśli tylko byś chciał.Widać że masz szerokie ramiona tylko z kontekstu zdjęcia wyglądają jak by były zapadnięte ale zajmując się kulturystyką od 20 lat potrafię to dostrzec .Gdybyś odpuścił sobie piwo i jakieś tłuste jedzenie to po miesiącu ciężkiej pracy na siłowni zrobił byś z siebie maszynę to zakompleksiania innych facetów :) Po twojej budowie mogę już z góry powiedzieć że widać że źle się odżywiasz bo twoje szczupłe ciało jest pokryte mięśniami lecz skóra z lekkim tłuszczem je zakrywa tak że wydajesz się być bardzo smukły.Miesiąc ciężkiej pracy na siłowni + niskokaloryczna beztłuszczowa dieta i gwarantuję Ci że będziesz wyglądał jak facet z okładki dla tych wszystkich pustych panienek które tak Cię tutaj gnoją .W większości ci faceci z okładki czasopism są ulepszani w photoshopach i innych programach , a ja widzę po twojej budowie że masz szansę na coś więcej .

Z tymi rozbudowanymi ramionami to Cię trochę poniosło...Tak samo z tym,że masz problem ze zmieszczeniem się w większość koszulek...To może zacznij kupować M zamiast S? Jesteś po prostu szczupły.

Gość mógłbyś trochę przypakować w
rączkach, a tak poza tym to piękna cera :)

Gość lofelas
nie gustuje w chlopcach ale Twoje cialo mi sie bardzo podoba podniecaja mnei u chlopaków takie brzuchy.... i te majteczki...mmm

Gość Ok ok ok
nie wiedziałam że są jeszcze faceci którzy nie pakują na siłowni całymi dniami :) ślicznie wyglądasz i kocham facetów o takiej budowie .Tak jak koleżanka wyżej napisała masz piękną cerę

Dobrze,że nie jesteś mięśniakiem,bo to poniżej wszelkiej krytyki. Jak dla mnie-za gruby.

Gość curculione
a ja myślę że przez tą wieeeeelką domalowaną głowę mamy zniekształcony obraz i wyglądasz jak chudzinka;)

wg mnie, to taki jakiś za mało meski jestes, ja lubie facetów z szerokimi ramionami. Nie czytałam wczesniejszych wypowiedzi, ale chyba młody jeszcze jestes? tam na moje oko z 19 lat, zgadza się?

Dopakuj klatę. A poza tym nie pokazałeś penisa, więc się nie liczy 🖐️

ok, juz doczytałam-25 lat, to przynajmniej mozesz sie cieszyc ze wygladasz na mlodszego ;)

Gość Jestem jego kobietą
jestem jego dziewczyna i zapewniam,że choć nie widać tego na zdjęciu ramiona naprawdę ma szerokie więc skończcie już:) Też zgadzam się z paroma dziewczynami tutaj,że ma ładną cerę,ten pet jest obleśny;) i też się cieszę,że nie jest typowym mięśniakiem:) Ma też dość fajnie umięśnione łapki i9 ekstra tyłek czego niestety też tu nie widać:p No nic no,dla mnie jest niesamowicie seksowny i żałujcie,że nie pokazał twarzy:) 😍 👄 😍 👄 😍 👄 😍 👄 😍

Gość druga_Ola
super wygladasz:) nie cierpie miesniakow, po prostu jest mi niedobrze jak takich widze... ale Ty jestes fajny:) a i brzuch masz podobny do mojego chlopaka, czyli jak najbardziej fajny:D

Gość Soul..........
Szczerze to mi sie w ogóle nie podobasz.... ; [ Te ramiona jakies za wąskie.

Gość Żona i matka
No no ciałko pierwsza klasa , najważniejsze żebyś się sobie podobał i czuł dobrze w własnym ciele.Też nie przepadam za mięśniakami i twoje ciałko jak najbardziej mi imponuje ,szkoda że nie dasz więcej fotek po na tej nie widać dobrze twojej budowy a gołym okiem widzę że fajne z ciebie ciacho.

Gość elka21
woow sexi ciałko i zazdroszczę twojej dziewczynie :* buziaki

Gość Soul..........
Tak a propos czemu twoja dziewczyna poleciła ci wystawic swoje zdjęcie do oceny? ;/

Gość Ja jestem jego mamą
I muszę powiedzieć że ma nieco pryszczatą buźkę,ale staram się na bieżąco dostarczać mu wszystkie nowośći :) Poza tym nie lubię jego dziewczyny,bo jest zarozumiałą i kłamliwa no i ma małe cycki...Nie wiem co on w niej widzi.A ramionka mój synuś ma wątłe po tacie,ale małe jest piękne.

Gość PunkT81
Dzięki za wszystkie opinie i te złe i te dobre :) Co do tego dlaczego moja dziewczyna kazała mi tu dać swoje foto to nie jest tak .Sami z ciekawości postanowiliśmy sobie dla jaj wrzucić moje zdjęcie .Moja dziewczyna niedawno też wrzuciła tutaj foto swoich piersi które zresztą panie "Soul.." chwaliłeś i aż kapało ci na klawiaturę :)

Gość Soul..........
Haha, dobre ;] Po pierwsze to ktos sobie zarezerwował mój nick i ise pode mnie podszywał, po drugie jestem dziewczyną i nie pisaąłm żadnych komentarzy co do czyis piersi. Nastepnie nie rozumiem po co wrzucać swoje fotki bedąc z kimś.

Gość PunkT81
Po pierwsze nikt się pod Ciebie nie podszywał a teraz tak mówisz bo Ci głupio :) po drugie jesteś żałosny/a i zaczynam podejrzewać Cię o biseksualizm a po trzecie pies twojego starego wyprzedził Cię na schodach i widać teraz skutki .pozdro