Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jeszcze nic nie znaczy

Dlaczego widzę twarz innego??

Polecane posty

Gość to jeszcze nic nie znaczy

Cześć wam... mam taką dziwną sprawę do obgadania... A jest tak.... Z moim narzeczonym jesteśmy już parę lat, jestem z nim bardzo szczęśliwa, kocham go, w łóżku też nam dobrze... I właśnie jeśli chodzi o łóżko to męczy mnie taka dziwna sprawa... Kochamy się, jest wspaniale... jednak kiedy czuję że zbliża się orgazm jakoś tak automatycznie zamykam oczy i wtedy widzę przed sobą twarz innego mężczyzny... i przepływa mi przez głowę taka myśl że to z nim się kocham... a nie z moim kochanym.... Jest mi z tym strasznie źle... :( Zdarzyło mi się to już parę razy... Ten facet ... znam go tylko trochę... jest takim dalszym sąsiadem... przystojny, to fakt, ale nie ma jakiegoś szału.. właściwie nie w moim typie... nie myślę o nim, nie działa na mnie ... no wiecie... a jednak w tej niezwykłej chwili to jego twarz pojawia mi się przed oczami.... Dlaczego??? Może któraś z was tak miała/ma? Eh... to takie głupie... a nawet pogadać z koleżankami nie bardzo chcę... bo pomyślą, że nie kocham mojego kochanie... A przecież tak nie jest!!

Gość zdegustowanaa
zajmij się czymś pożytecznym, a nie truj dupy na forum:)

Gość mmkmkmkmk
Sorry, ale to normalne :) żaden problem :) czasem tak się dzieje i już, to o niczym nie świadczy:) kochasz "misia" jak kochałas, tylko sobie dostarczasz nowych bodzcow, nowej stymulacji :) ale to nic zlego :) jest ok:)

zwykła fantazja- to nic nie znaczy, ja tam sobie różne rzeczy wyobrażam czasami:D

Gość posłuchaj kochana wiem co gada
zrób tak. poswiec pare minut na zastanowienie sie jaki jest ten facet (ten sasiad daleki) zastanow sie co jest w nim najbardziej charakterystycznego dla ciebie. moze wyglad? moze widzialas go w jakies ciekawej (fajnej, wkurzajacej, cokolwiek) sytuacji. pomysl jak go odbierasz. jakm juz to zrobisz pomysl o tej jakosci ktora dla ciebie reprezentuje ten facet. mysle ze ta wlasnie jakosc to cos czego brakuje ci u twojego faceta. pogadaj z nim o tym ( z facetem) i powiedz ze tego potrzerbujesz. tego typu fantazje zadko maja cos wspolnego z sexem . sex to zespolenie i nasza podswiadomosc tak wlasnie go odbiera. uwazam ze potrzebujesz zespolic sie z jakoscia tego sasiada. moze twoj facet ebdzie potrafil ja ci dac:) a moze jak zdasz sobie sprawe o co chodzi to sama nauczysz sie byc bardziej taka :) pisz jak masz pytania lub wnioski buzka