Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska4545

przylapani na sexie przez dzieci

Polecane posty

Gość mamuska4545

Opowiadajcie czy dzieci zlapaly was kiedys na sexie?

Gość nie złapały ale
na pewno słyszały;)

Gość moj mlodzian
wparowal kiedys w tarakcie jak jechalam na jego tacie, spojrzal zalosnie i walnal sie obok nic sebie z sytuacji nie robiac :o:D

Gość mamuska4545
jak to slyszaly? bo mi glupio bo myslelilsmy z mezem ze jestesmy sami a nasz 20 latni wszedl i teraz glupio mi spojrzec mu w oczy

Gość nie złapały ale
no przeciez człowiek wydaje dzwięki uprawiając seks a ze go dośc głośno uprawiamy to na pewno słyszały , ale nic nie mówią. wierżę że moze byc Ci głupio ale moze nie było tak źle. Pod kołdra byliscie?

Gość ntyy45sv34
świetny temat! dawajcie dalej! ja mam narazie zbyt małe dziecko zeby cos jarzyło....

Gość lofelas
tak moje dziecko widzialo jak bzykam sie z moja żona.... bardzo mu sie to podobalo martwie sie tym bo mam dopiero 8 lat i juz chce to robić..... nie wiem co robic czy mu pozwolic na to czy nie wkoncu najlepiej zaczynac od malego tak jak np z graniem na gitarze ludzie którzy zaczynaja w poznym wieku juz nie beda tacy dobrzy w tym co robia....

Gość ntyy45sv34
lofelas-----> jesteś denny :O

Gość lofelas
lepiej spojrz na siebie ty popaprancu.... sam jestes denny i wogole co to za slowo denny masakra skad TY sie urwałes człowieku...? hahaha..... ale podobasz mi sie zauroczylo mnie twoje poczucie humoru....:)

Gość ntyy45sv34
no sorry to nie dno, ale 10 metrów nizej - w mule

Gość mamuska4545
myslelismy ze jestesmy sami w domu,nie bylismy pod koldrą ale mi glupio:(

Gość lofelas
kurde ale Ty jestes zajebiscie śmieszny ..... i tem muł ahaha ...rozsmieszylo mnie to bo chyba jestem zbyt płytki n atakie zarty.... umowimy sie na mala konwersacje??? masz skypa??

Gość ntyy45sv34
po pierwsze nie jestem ty tylko ta a oprócz tego zastanowiłbyś sie palancie co piszesz - to niby dobry zart piszac o 8 latku, seksie i jego upodobaniach??? masz dobrze zryty beret! no i to tyle

Gość lofelas
nie masz sie co wstydzic ludzkie cialo jest rzecza normalna.... juz w podstawowce w ksiazkach od przyrody sie zaczynaja prymitywne rysunki penisów... dzieci juz sie zaczynaja przyzwyczajac a co najlepsze dobrze to wplywa na ich rozwoj seksualny.... znaja juz wiecej pozycji niz starsi ludzie... moja babcia przekazala wiele nowych wskazowek i powiedziala ze nie warto sie zabezpieczac onie z dziadkiem to robili i wyszlo im 8 bachorów.... a potem juz przestali stwierdzili ze lepiej bedzie kiedy dziadek wyjdzie z niej w czesniej babcia lubila jek jej sie dziadek spuszczal na piersi....

Gość lofelas
To nie był zart moje dziecko ma troche posrane w bani ale nie wiem po kim takie cos wyrosło...

Gość mygier
no faktycznie przyjdzie taki jeden - wydaje mu się - śmieszny i szystko spierdoli :O

Gość moj mlodzian
innym razem jak robilismy to grzecznie pod koldra nagle synal tracil mnie w ramie i mowi 'ej ! bo sie podusicie'