Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obiektyw

Do żon niezadowolonych z małego penisa męża oraz jego nikłych umiejętności

Polecane posty

Gość dgdgwwwwwwwwww
są faceci którzy dojdą do orgazmu przez pieszczenie sutek (mialam takiego), ale są w mniejszości to ogromnej.......... tak samo jak kobiety mające tzw. "pochwowe" ...... można rzec że są nienormalne bo normą jest większość......... a o ten pkt G nie kłóć się ze mną tylko z lekarzami którzy się wypowiadają na ten temat :) na marginesie - skoro masz tak unerwioną pochwę to współczuję porodu...... własnie po to natura dała kobietom bardzo słabo unerwioną pochwę aby mogły przeżyć poród.....i dlatego główne źródło przyjemności dla kobiety jest na zewnątrz........ też lecę spać, papa

Gość Soul..........
jejku kobiety współczuje wam nie amcie orgazmu pochwowego ale żeby takie bzdury wypisywac? ;/ taaak natura dała nam pochwe by przezywac rozkosz ;] a o mój poród sie nie martw :] o, i orgazm pochowy jest nienormalny wręcz?. o kolejna ciekawa nowość twojej bujnej wyobraźni ;]

Gość Obiektyw
unerwienie jest przy wejsciu pochwy, tam tez G, ale ciesze sie z Twojej opini, dodaje mi nadzieje:) dziękuje i dobranoc

Gość dgdgwwwwwwwwww
soul - mam jedno pytanie na sam koniec..... skoro jestes dziewicą to skąd mozesz wiedzieć że masz orgazmy pochwowe?

Gość Soul..........
No idx troche się zastanowic to może kiedys do tego cudem dojdziesz ;] ide w kime ;]

Gość Szkoda mi jej
A mnie Drogi Obiektywie - szkoda Twej Ukochanej. Jak Ty juz teraz masz watpliwosci czy ona bedzie Ci wierna, to wyobrazam sobie jak za lat kilka bedziesz grzebal w jej torebce, czytal SMSy i przez lornetke obserwowal z kim wraca z pracy. I jesli Ona Cie zdradzi to nie przez Twego penisa tylko przez Twoj brak rozumu i opetana niezdrowa zazdrosc! Dlaczego Pan Bog dal mezczyznom penisa i rozum i tylko tyle krwi, zeby w tym samym czasie funkcjonowac moglo tylko jedno??????????

Gość dgdgwwwwwwwwww
więc dziewicą fizycznie nie jestes....... dobranoc

Gość czerwona szuflada
jest dziewicą idiotko. nie uprawiała seksu - jest dziewicą - proste. szukasz na sile powodu by sie odgryzc. boszszsz

Gość złośliwy zenon
Ta dyskusja powaliła mnie na kolana... "dziewczynki somalijskie z wyciętą łechtaczką nie mają orgazmów - udowodnione" - oczywiście, tylko może ktoś zauważy, że słowo-klucz to DZIEWCZYNKI. Jeśli zostały pozbawione łechtaczki to nie mają szansy nauczyć się orgazmu pochwowego bo nie rozwija się u nich - nazwijmy to - zainteresowanie seksem. Może poczytajcie sobie o dojrzewaniu, o poznawaniu własnego ciała i tego typu pierdołach?

Gość Obiektyw
Nie jestem teraz zazdrosny, kiedyś byłem ale przestałem, to niezdrowe, a jezeli wam szkoda mojej kobiety to wasze zmartwienie, ja chce by bylo jej jak najlepiej ze mna a nie zkims innym

Gość Kirkana
Szanse ze zdradzi faceta z wiekszym penisem są mniejsze niz te ze zdradzi faceta z wiekszym, Faktem jest ze do tych z wiekszymi penisami kobiety są bardziej przywiązane, zgodzicie sie ze mną drogie Panie?

Gość Szkoda mi jej
Ja tam jestem przywiazana do mojego Pana nie dla jego dlugosci tylko dla tego co cala reszta reprezentuje. Obiektyw- zebys mial nawet na pol metra, to i tak nic Ci to nie da jesli w glowie bedzie pusto;-(

Gość Szkoda mi jej
Dodam, ze bylam kiedys z gosciem hojnie obdarzonym przez nature i na dodatek wiedzial jak to cos uzywac;-) Moj Pan mimo ze w pomiarach przegrywa z poprzednikiem, wygrywa na kazdej innej plaszczyznie zyciowej. A Ty Drogi Obiektywie- jestes zazdrosny chociaz wmawiasz sobie ze nie. Gdybys nie byl,to nie zadawalbys sobie tego typu pytan. Powodzenia Wam zycze!

Gość Szkoda mi jej
ej, dlaczego ze slowa "h.o.j.n.i.e obdarzony" zrobilo mi hojnie?

Gość Podtrzymuje
Bardzo ciekawy temat, ja myślę że każda kobieta po pewnym czasie zapragnie odmiany, jednak nie każda się na nią skusi