Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zcxdsfdef 29

Lepiej sie nie przyznawac dla dziewczyny ze jest sie prawiczkiem w wieku 29 lat

Polecane posty

Gość to niesmialosc ..
spadam do pracy pa

Gość gfdgfjhjhdg

Gość oooojjkijk

Gość niedawno prawiczek
calkiem niedawno przezylem swoj 1 raz w wieku 21 lat. Dziewczyna powiedziala mi, ze byl to jej najlepszy seks w zyciu, takze skonczcie ze stereotypami. Inna sprawa, ze ona do tej pory nie wie, ze jest moja 1 partnerka ...

Gość frajer z koluszek
kup sobie dmuchaną lalkę i trenuj na pewno się nie pozna

Gość ofermm a
Nienajlepiej prezentuje się niemalże 29-cio letni mężczyzna, który pisze o tym, by nie przyznawać się "DLA DZIEWCZYNY", co jest rażącym przykładem niepoprawnej gramatyki... dokładnie o to chodzi. z pewnością powodem dla którego facet w wieku 29 lat jest prawiczkiem jest nieznajomość gramatyki. a było na polskim uważać!!!!

Gość retete
Zabawne co piszecie. Prawiczek? Dziewczyna nie pozna, wystarczy jak będzie się zachowywał. Jak jest dziwką i miała tam z 7 partnerów seksualnych to bym głęboko się zastanawiał czy warto właśnie z nią? 29 lat to nie tak dużo. Jakieś durnie siedzą na tym forum, plebsy. zapewne powiadam Ci nie ma sensu pisać o takich rzeczach tu gdyż realnej odpowiedzi nie uzyskasz. Uciekaj od kurw na tym forum .

Gość nie jest to duzy blad

Gość EUGENIA KAPELÓRZ
przestaniesz byc prawiczkiem jak zaczniesz się onanizować

Gość i co z tego że...
ja tam wolałabym prawiczka a nie jakiegoś szmaciarza jak większosć, cieszyłabym się

Gość asia11133
to nie problem...

Gość koterabs
Pfff... nie masz sie czym martwic chlopie... przeciez nic ci sie zlego przez to nie stalo... a kobiete znajdziesz sobie na pewno... nie lam sie.

Gość mariusz_xxa
nie wiem, czemu tak sie zloscicie... co w tym zlego...

Gość magda001
Napewno sobie kogos znajdziesz. sluchaj, ludzie rozni sa, w roznym wieku i nie zawsze musza byc mlodzi, zeby urpawiac seks... ja mialam 26 lat, jak przestalam byc dziewica i nikt mi wyrzutow nie robil...

Gość marta_mala
Ale macie problemy. jeszcze bedziesz ojcem, zobaczysz:) glowa do gory!

Gość kamil_87
Taaa... gdzies ty sie podziewal przez tyle lat?

Gość xxeessaa
Jak dla mnie to nie jest zadna ujma na honorze. Nie masz sie czego wstydzic, choc masz juz troche latej na karku. nie wiesz, co cie ominelo po prostu, ale jeszcze wszystko przed toba!

Gość co omineło

kobiety ktore mówią ze prawiczek to fajna sprawa , bo moga go nauczyc wielu rzeczy wprawiają mnie w zdziwienie, wg mnie mowicie tak bo "świeżynki" powodują ze myslicie: ach, bede jego pierwsza, bedzie zawsze pamietał o mnie, tylko to Was pociaga w normalnych sytacjach kobiety potrzebuja doswiadczenia faceta w takich sytuacjach (czyt. techniki) mowienie ze chca prawiczka jest zatem bzdurą a co do doswiadczenia to moim zdaniem wyobraźnia+intucja+rozsądna dawka przurodniczych filmów = będziesz rządzić

Gość ania-esza
No i nie zgadzam sie... ominelo przez kilka lat duzo seksu, ale to nie znaczy, ze wszystko stracone... poza tym mozna chciec prawiczka albo niedoswiadczonego... i tyle.

Gość kaszykis
jasne... a pozniej nie zadowoli kobiety i ta go rzuci jeszcze, to sie dopiero zalamie...

Gość rgthertdb
gorzej jak powiesz ze miales juz np 2-3 laski a w lozku bedziesz kiepskie wtedy dopiero moze zwiac;) jak poznalam faceta 30 letniego i dowiedzialam sie ze mial duzo dziewczyn to wiaodmo ze w glowie dziewczyna sobie mysli ze w lozku musi byc dobrze bo ma doswiadczenie. a w lozku byl kiepski strasznie. no ale kochalam go:)

Gość rgthertdb
prawda jest taka ze ja bym sie ucieszyla ze jestem ta pierwsza. jedyny minus to ciagle bym sie zastanawiala kiedy mu przyjdzie ochota zeby sprobowac z inna jak sie juz przy mnie rozkreci i nabierze pewnosci siebie :O:(

Gość co omineło
jak rzuci to rzuci trudno ja nie widze w tym nic złego

A musisz cokolwiek mówić? Jak nie chcesz, to nie mów. Zresztą ja bym się cieszyła. wolałabym, abym była jego pierwszą. I nie wiem czemu dziwi to człopów. Techniki mozna się nauczyć. I tak kolo będzie musiał poznać moje ciało.