Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k1rolik

LENA CZY MILENA? A może to to samo imię?

Polecane posty

Gość k1rolik

Za kilka tygodni będę rodzić córeczkę. Nie możemy się zdecydować na imie lena a może Milena? Któro wg was ładniejsze? a może to jest to samo imię? proszę o rady.

Gość tto moja opinia
to są dwa rózne imiona, mi sie żadno nie podoba, za to polecam Zosie, Hanię, Marysię.

Gość Larysssssaaaaaa
Bardziej mi się podoba Lena, sama chciałabym tak nazwać córkę, widzę że robi się coraz popularniejsze...

Gość Larysssssaaaaaa
Imie oczywiście

Gość Milena tralalalalala
hej:) Sama jestem Milena:) Lubie swoje imie bo nie jest tak oklepane jak te wszystkie Anie, Kasie i Natalki. Lena, Lenka to osobne imie jak również zdrobnienie od Milena.

Gość niuniamensfel
Masz coś do NAtalek ? Ja tez bardzo lubie swoje imię:) LENA ładniejsze, bo bardziej egzotyczne. MIlena też ładne, zawsze mozesz skracac LENA :)

Milenka bardzo ładne imię i nie powtarza się często. Sama mam roczną córeczke o tym imieniu

taaa.... Lena, Milena, Magdalena - nie widzę różnicy :o

Gość gość
Ja jestem Milena podoba mi się moje imię!Bardzo a Lena to takie wiesz inne . Milena to inne imię niż Lena ani Magdalena ,Te imiona mają wyraz ,Lena, ale to nie to samo. Tak jak no Jula-Cebula-Kula no to nie to samo!! Pozdrawiam Cieplutko!! :)

Gość Milena albo Marlena

Ja mam 25 lat 5 mieisecy temu urodzilam dwie bizniaczki jednojajowe Jedna z nich to Milena a druga Marlena imie Milena bardziej mi sie podoba jesli chodzi o Lene  to juz duzo ich jest. Milena to super ale jak ja by;lam przy porodzie na sali to sie urodzilo 8 dziewczynek wraz z moja o takim samym imieniu ja ci bardziej proponuje Marlene. Marrlena jest bardziej oryginalna i ladniejsza ale Milena i Marlena to super imiona a jesli chodzi jeszcze o Lene to lepiej niedawaj bo moja siostra urodzila corke o tym imieniu i caly czas psoci lepiej nadaj Milena ale wybrobuj Marlene. A jesli chcesz nadac Milena to mam pare fajnych zdrobnien np Milka Milcia Milenka Mili czy Miśka

Gość gosc

ja bym wybrala Milene, bo Lena mimo iz jest oddzielnym imieniem brzmi jak zdrobnienie,malo elegancko. A Milena daje wiecej mozliwosci zdrobnienia.Lena juz lenka zostanie

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gosc napisał:

ja bym wybrala Milene, bo Lena mimo iz jest oddzielnym imieniem brzmi jak zdrobnienie,malo elegancko. A Milena daje wiecej mozliwosci zdrobnienia.Lena juz lenka zostanie

Zgadzam sie.  Milena napewno.