Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkas77

zdradzilam narzeczonego

Polecane posty

Gość kobietkas77

Zdradziłam narzeczonego. Z ciekawości, z niepewności co do niego czuję? Nie wiem. Zachowałam się podle. Może niektórzy powiedzą, że jak szmata. Kocham narzeczonego cholernie mocno i teraz wiem to już na pewno. Żaluję i nie żaluję przynajmniej zrozmuałam jakims jest wspaniałym człowiekiem i jak mocno go kocham. Od tego czasu jeszcze bardziej się do niego zblizylam. Fakt nie przyznalam sie. Ta zdrada mi ciazy

Gość szczesciara- jakichmalo
mi tez ciazyl ale mi przeszlo....nie zaluje:-) tylko ze ja zdradzilam meza.... ale znajc zycie zaraz i tutaj zleci sie stado dewotek i nam nawrzucaja obelg:-)

Zdradziłam narzeczonego. Z ciekawości, z niepewności co do niego czuję" ten powód zajmuje 72 miejsce na liscie niekonwencjonalnych powodów do zdrady :P Gratulujemy pani jednego z ciekawszych usprawiedliwien swojego ku re stwa :P

Gość wyspowiadaj się
swojemu facetowi, póki jeszcze masz czas, pewnie nie zrozumie ale przynajmniej oszczędzisz powstanie kolejnego nieudanego związku

Gość wyspowiadaj się
szczęściara już chyba całemu światu ogłosiła że jest koorwą :)

Gość ................upss
a masz zamiar powiedziec o tym narzeczonemu??

zleci sie stado dewotek i nam nawrzucaja obelg" alez gdzie tam koleżanko :) ??? oczywiscie ze to było madre i nic nie znaczace :) To tylko chwila i chyba warto było skorzystac :) i poczuc innego korzenia w sobie :) a mąż ? no cóz KOCHASZ go nadal :) ty tylko sprawdzałas innego a to przeciez nie zbrodnia :) co nie ?

Gość dalej podciagam
współczuje narzeczonemu jakby ktoś mnie zdradzil to bym brała rozwód tego samego dnia

Gość kobietkas77
Nie wyspowiadam się, bo go nie chce zranić. On i tak nie odejdzie ode mnie, a ja wiem ze kocham. Nie pociaga mnie fizycznie dlatego myslalam ze nie bede w stanie spedzic z nim reszty zycia. Ale milosc jest wazniejsza

Gość szczesciara- jakichmalo
a po co ma mowic? zeby biedaczyna sie uzalal nad soba???

Gość wyspowiadaj się
no coment, nie pociąga mnie fizycznie ale żeby go nie ranić to będe się pieprzyyć z innymi a on niech mnie kocha

Nie pociaga mnie fizycznie dlatego myslalam ze nie bede w stanie spedzic z nim reszty zycia. " pewnie twojej mamie sie podoba :P ewentualnie robi wrazenie na twoich psiapsiółach :D

Gość kobietkas77
Zdarda to na pewno nie powod do dumy. Ale mnie pomoglo przy nim zostac. Bo zastanawialam sie czy nie zerwac zareczyn. On ma 35 lat ja 22. Kocham go, ale nie lubie z nim seksu, ale mimo to zostaje, bo wiem, ze milosc tez jest wazna.

Gość wyspowiadaj się
prowokejszyn

regres nie badz taki surowy" Tamari ja jestem ugotowany :) dzisiaj ok 24 stp :)

Gość kobietkas77
Nie będę sie pieprzyc z innymi zrobilam to jeden jedyny raz. I wiecej nie zamierzam.

i moze lepiej ze nie powiesz... ale wazne ze zrozumialas ze go kochasz..

akle zeby z tego powodu zdradzac, tak ranic druga osobe ehhh przykree jak ludze moga byc podliiii i to tylko dla seksuu

Gość Mm.
uważasz to za normalne że Twój facet nie pociąga Cię fizycznei, że nie lubisz sexu z nim ?

Gość 5yh3316
ja też zdradziłam i nie żałuje :) zrozumiałam, że mój facet jest zajebisty w "te klocki" i ma super fiuta :D

1. Dobrze sie z Nim czujesz czy Go kochasz? Bo to jest roznica 2. Kochasz Go i Cie nie pociaga. To jest sprzecznosc.

Gość damma z łasiczką
To podpucha jest

Gość asdhjasdjiore
Trudno, ciązy, masz wyzuty sumienia, ale nie obarczaj go taką wiedza. Bylo to jednorazowa, załujesz, a mu sie swiat zawali i ta zdrada moze rozwalic wasz zwaizek. nie warto mowic, tylko dlatego, zeby poczuc sie lepiej i zagluszyc wyrzuty sumienia, badz liczyc na to,ze on wybaczy bo najprawdopodobniej tak nie bedzie.

Gość kobietkas77
ale czemu ma się wydać jeśli ja mu nie powiem? a nikt inny nie wie?

ja mysle ze nie powinnas mowic bo to bedzie koniec...i pewnie bedzie cierpal a tak zamomniesz o tym i bedzie dobrze

Gość xcxcxcxc
G..będzie dobrze. Jak go kocha to już nigdy nie bedzie dobrze. Przecież zrobiła mu wielką krzywdę, a jak go kocha to musiałoby ją to boleć.