Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest gdy..

zagrożona ciąża

Polecane posty

Gość jak to jest gdy..

dziewczyny jak się ma zagrożoną ciążę i bezwzględny zakaz wstawania to jak sobie radzić z myciem, potrzebami fizjologicznymi i masą innych rzeczy bez ktorych nie możemy żyć.

Gość jak to jest gdy..
no ja wiem że nie na 9 m-cy, ale czasem kobiety leżą nawet kilka m-cy i co wtedy?

Gość ty naprawdę
jesteś taka ciemna?myslisz,ze jak ktos ma zalcone leżenie miesiącami to nie wstaje do wc.Wstajesz tylko pomalutku.To samo z myciem i innymi potrzebami.

moja tesciowa lezala w szpitalu 2 miesiace, do 32 tyg az urodzila mojego meza krwawila non-stop, lezala caly czas nawet do wc nie mogla pojsc, tylko podsuwacz byla zdana na laske poloznych, ktore musialy pomoc umyc , podac posilki itp wytrzymala do 32 tyg, wg lekarzy i tak dlugo

jezeli bedzie az tak zle to dostaniesz skierowanie do szpitala i tam bedziesz lezec wiadomo ze w domu to nigdy nie jest tak jak w szpitalu i lezenie non-stop

Gość Berlingo.
ja musze lezec. bede miala zalozony pessar. nie krwawie, nie mam skurczy, ale od wewnatrz nieco rozwarta szyjka. leze caly czas niby, ale do kibla czy sie wykapac wstaje, bez przesady......