Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniewiemsama09

aaa jakie miałyście lub będziecie miały paznokcie?

Polecane posty

Gość noniewiemsama09

sztuczne czy swoje? delikatne? jak pomalowane? wklejajcie fotki!!!

Gość noniewiemsama09
no wredniak powiem ci że masz bardzo ladne swoje paznokcie! ja takich nie zapuszcze nie ma szans wiec musze zrobic sztuczne tylko teraz kwestia tego jaki wzorek

wredniak - Bardzo ładne paznokcie :) Ja na codzień nosze tipsy więc i na ślub też będa tipsy :) Swoich paznokci jakoś nie potrafię zapuścić :( A mam w miare ładne i twarde ale cóż... zawsze obgryzam :D :(

Gość ja też będę miala tipsy
ponieważ moje własne paznokcie są miękkie jak guma i po Kościele połowy bym nie miała

Gość noniewiemsama09
ale dziewczyny co na tych paznokciach? jaki wzorek? wklejcie jakies zdjecia

Dzięki ;) udało mi się zapuscic takie paznokcie dzieki jednej odzywce w formie lakieru, genialna jest ;) Jak sie dobrze czujecie w tipsach, to czemu nie, ja nie potrafie miec tipsow, zle sie w nich czuje hehe ;)

Mnie na ogół to nie robi już różnicy to czy mam tipsy czy nie :) Czy w czy bez czuje się tak samo :D A co to za odżywka, której używałaś?? :)

Gość no to idzice
i zalozcie sobie zel na paznkocie naturlane,beda wam rosly a sie nie zlamia iedzie mialy swoje.

Gość fufonka
troche sie nie orientuje o jakim zelu piszecie?

Gość hrrhrhrrrrrrrrhrhhrhrhrhrrh
dziewczynki a ja mam pytanie odnośnie żelu na swoją płytkę paznokciową?? Czym ją potem zdejmujecie? Czy może ją piłujecie, bo te środki niby do zdejmowania żelu są strasznie lipne i nie rozpuszczają żelu...

wredniak no nie gadaj że to twoje :O ale ładne:) ja swoje potrafię zapuścić,jakoś sobie rosną,ale w pewnym momencie przeszkadzają mi w pracy.zrobi mi się zadzior a że nie mam cierpliwości na takie rzezcy to zaraz obcinam wszystkie.ja myślałam o tipsach ale jakoś źle się czuję.może uda mi się zapuścić swoje.

Kasieńka - naprawdę moje ;) abccda - nie pamietam z jakiej firmiy, sprawdze w domu i napewno napisze;)

Gość tina tina
Wredniak, widziałam Twoje zdjęcia nie raz i bardzo ładnie wyglądałaś, tylko fryzurę to pani Ci zrobiła nie bardzo. Nie chodzi mi o typ ale o wykonanie.

napewno swoje bede miala. i nie french tylko jednolity kolor z delikatna ozdoba. a te na tych fotkach wiekszoc jak jakies lopaty wygladaja :-)

ja też będę miała tipsy, bo jak zapuszczam paznokcie i sobie rosną są śliczne i nic się z nimi nie dzieje, ale zawsze jak zbliżały się jakieś ważne uroczystości to mi sie musiał któryś zadrzeć, złamać i wtedy już nic z tym nie zrobie. Także przed weselem nie będę ryzykować, że mi się któryś złamie i wtedy nie będę wiedziała co mam robić i na gwałt szukać kosmetyczki.

Gość tina tina
no masz rację, welon miałaś pojedyńczy? też ładny...

Gość kaaaaachhaaaa
wredniak, Twój mąż ma śliczny garnitur. to z jakiejś kolekcji czy zwykły, ze sklepu?

Gość jnhm
nie wiem co ludziom podoba sie w dlugasnych prostokatnych paznokciach, obkropne sa :o

Gość tina tina
no dlatego to inni ludzie je mają a nie ty...

ludziom podobaja sie długaśne prostokątne paznokcie, bo automatycznie modelują dłonie, wydłuzają palce i wtedy kobieta czuję się dobrze, pieknie. :)