Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana coffe

Wizażystka-Doradzi!!!

Polecane posty

Gość ana coffe

Ukończyłam kurs wizażu i stylizacji przetestowałam na sobie mnóstwo kosmetyków znam różne triki jak zmniejszyć optycznie mankamęty urody ,dobrać podkład do cery czy powiększyć optycznie usta itp. Chętnie doradze i pomoge!!:)

Gość jak zamaskowac
zadarty nosek?

Gość kaborga
mam krótkie proste rzadkie rzęsy co robić ?

Gość bidulkaa
mam słabe zdrowie i w tych upałach twarz mam całą czerwoną i mokrą od potu, dlatego też nie robię makijażu żeby dodatkowo nie zatykac porów, może są jakieś środki, toniki? żeby twarz lepiej wyglądała

Gość ana coffe
jak zamaskowac- zadarty nosek to nie wizaż. kaborga- zmocz rzęsty i posyp pudrem zwykłym do twarzy po chwili nakładaj na rzęsy tusz będą o wiele gęstrze bidulkaa- używaj fluidu a na fluid lekko pudru będzie skóra sucha i ładna :)

Gość ana coffe
do jak zamaskować zadarte nosy mają to do siebie że najczęściej są szerokie wystarczy że nałożysz podkład do twojego typu cery na całą twarz a na grzbiet i czubek nosa o ton ciemniejszy musisz pamiętać żeby różnica pomiędzy podkładami była dobrze zatarta i nie było widać odcięcia pomiędzy kolorami :)

Gość ana coffe
prosze się nie podszywać przedostatni post jest nie mój!!

Gość Lucia79
Radzę wybrać wizażystkę sprawdzoną, po to by nie było później problemów. W Warszawie znam Anne Żurawską(http://metamorfozastudio.pl/). Bardzo dobra specjalistka i tania. Przyjeżdża do klienta i tworzy swoje dzieła.