Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt zazdrosna

Czy Robie Sie Chorobliwie Zazdrosna

Polecane posty

Gość zbyt zazdrosna

Mój facet czasmi wychodzi z gupką znajomych. Wśród nich jest dzieczyna , którą uważa za ładną. Jak wiem , ze z nią jest to coś mnie trafia. Czy to chorobliwa zazdrośc?

Gość zbyt zazdrosna
jak cos o niej czasami mówi tez mnie to wkurwia Czy to jest jeszzce normalne , czy już nie. gdzie jest granica między chorobliwą zazdroscią a normalną

Gość napisze ktos

Gość Frambi
Spokojnie to jeszcze jest normalne...

Gość zbyt zazdrosna
ale męczy mnie to strasznie

Gość roberd
To normalne choć niepotrzebne.

Gość zbut zazdrosna
ale jak temu zapobiec? Jak wiem , że jest w jej towarzystwie to jestem wkurwiona. Wiem , ze kiedyś chciał , aby byli parą.

Gość Conflux
jest całkowicie normalne. zwłaszcza jak chciał by byli parą. Czemu Cie nie zabiera ze sobą?

Gość agusiaczek1988
a ja cie rozumiem i sie nie dziwie dobrze ze załozylas ten topic bo sama sie zastanawialam czy pwoli nie popadam w paranoje;)

ja jestem chorobliwie zazdrosna i nie wiem jak z tym walczyc....to psuje mi zwiazek ale to jest silniejsze.....

Gość innaNizWszyscy
To jest raczej normalne. Mój facet to jest dopiero zazdrosny o byle pierdoły. Jeśli chce gdzieś wyjść sama to zero dekoltu, spódniczki kompletnie odpadają, ciagłe pytania czy ja go nie zdradzę czy go nie zostawię, a jak jakis kolo napisze do mnie na nk albo gg to w szał wpada i odrazu mi przed kompa siada i go spławia

Gość agusiaczek1988
moim zdaniem nie ufamy naszym faceta i z tego sie rodzi ta nasza chorobliwa zazdrosc

Gość innaNizWszyscy
Kobiety właśnie nie przesadzajcie z zazdrością to zniszczyło mój poprzedni związek wszystko zaczęło się sypać z obojga stron i to właśnie przez tą chorą zazdrość. Jeśli już nie potraficie sie opanować zatrzymajcie to dla siebie nie róbcie awantur i tego typu rzeczy. Mój teraźniejszy facet jest strasznie zazdrosny i juz normalnie momentami nie da się tego znieść

Gość zbyt zazdrosna
W innych sytuacjach nie jestem zazdrosna. Ufam mu jak wychodzi ze znajomymi. Jestem zazdrosna tylko przez tą jedną dziewczynę , bo wiem ze mu sie podoba. Chciał z nią byc zanim mnie poznal , ale dowiedział sie , ze ma chlopaka. on chce mnie zabierac i czasem z nim wychodze gdy jest z tymi znajomymi. Ale czasem to ja decyduje , zeby nie isc , bo nie chce jej oglądac.

Gość ruda43
A moim zdaniem to ci nasi panowie nie potrafi dobrze zadbać o nasze poczucie bezpieczeństwa. dajesz takiemu uczucie, robisz kanapki, obiadek, prasujesz koszulę i jeszcze jesteś niezłą kochanką, a on często widzi tylko siebie. Ja też nieraz słyszę "o co Ci chodzi?" i już mnie męczą te twoje pytania. No cholera bierze, ale żonka to najlepiej jak w doku ciepełka pilnuje> Chyba pora zadbać o siebie tylko po latach okazuje się, że i przyjaciół brak - bo się za bardzo o męża dba i nie bardzo wiadomo jak się zabrać za przyjemności!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość innaNizWszyscy
ZbytZazdrosna Dlaczego odmawiasz wyjścia? W Końcu o nią jesteś zazdrosna to ja bym jednak wolała wyjść z facetem niż myśleć co on może robic... Przeciez nie musisz na nią patrzeć. Jest tez drugi wariant jeśli jest w tej jego grupce znajomych ktoś komu możesz zaufać po paru wypadach twojego partnera zapytaj ta osobę jak on się zachowuje w stosunku do tej dziewczyny,

Gość ruda43
Ty się tą kobieta nie dołuj - nos do góry i wychodź razem z nim bo teraz to Ty jesteś tą Jego!

Gość zbyt zazdrosna
Jakis czas temu wyszłam z nimi i byłam dla tej laski bardzo niemiła. Nie wiem co sie ze mną stało. Nie mogłam tego kontrolowac. Pózniej mi było wstyd.

Gość ruda43
Ja też tak bym się czuła, nieraz jest tak, że poznaję jakieś obce baby z imprez na których bywa mój mąż , nie wyrzucaj sobie, że byłaś dla niej niemiła - bo się wykończysz! Myślę, że powinnaś z nim wychodzić a tą babę olej, to trudne ale postaraj się......

Gość zbyt zazdrosna
postaram sie ja olac , ale to nie jest łatwe Nie wypominam sobie , że byłam niemiła . Ale kolejnym razem zostałam w domu , bo nie chciałam znowu sie tak zachowywac.

Gość zazdrosc jest
problemem w wielu związkach