Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pomyslu........

NA jaką wycieczkę zabrać chlopaka na urodziny?

Polecane posty

Hej hej. Mój chlopak obchodzi we wrześniu 30 urodziny. chcę zorganizować coś absolutnie wystrzałowego, ale nie typu kupno zegarka czy koszuli za ileś tam stów. On kocha podróże i wycieczki więc pomyslałam że może kupić dwa bilety na ic np. do Krakowa i tam poszaleć przez weekend...ale nie wiem czy wystarczy mi na noclegi, a chciałabym sama za wszystko zapłacić. MAcie jakieś inne tańsze pomysły?

Gość kiepy_we_włosach
na jazdę konną ;)

Nie lubi:-)

Gość poszukaj hostelu w krakowie
to najlepsza opcja na nocleg. Jeśli zacznie się szukać odpowiednio wcześnie, to naprawdę w tanich miejscach można znaleźć. Nie wiem co prawda jaki standard Cię interesuje, ale polecam hostel Trzy Kafki Plus na ul. Długich Młynów, byłam tam dwa lata temu, za pokój z łazienką płaciliśmy 100 zł, teraz chyba 130. A już zupełna rewelacja to hostel rynek 7 przy samym rynku głównym, można zarezerwoać pokój z widokiem na rynek, tylko to już trochę drożej. I łazienka nie jest w pokoju, ale prywatna, tzn. przypisana do danego pokoju. Ogólnie pomysł z wycieczką super!

Dzięki. Za 130 zl dam radę, oczywiście za dwie osoby prawda?

Gość poszukaj hostelu w krakowie
tak, za pokój. Wejdź sobie na stronę tego hostelu, wszystkie informacje tam są. Sprawdź też ten rynek 7, co prawda dokładną cenę podają jak się dzwoni, bo to chyba zależy od pokoju. My teraz za pokój z widokiem na rynek płaciliśmy 145 zł, po zniżce na euro26.

Hihi. Dzięki za info:-) A masz może pomysł na inne miejsce w Polsce? Do Gdańska jedziemy jakoś teraz, we Wrocłwiu byliśmy ostatnio, sami jesteśmy z okolic Warszawy....

Gość w gdańsku byliśmy też jakoś
dwa lata temu, ale nie podobało mi się. Wcześniej bywałam tam na wycieczkach szkolnych albo z rodzicami, albo przejazdem. Ale na weekend... Z noclegiem już nie było tak różowo jak w Krakowie, mieliśmy jakąś kwaterę prywatną na peryferiach. O imprezach w ogóle nie było mowy, knajpy też jakieś takie... Te w obrębie starówki wybitnie turystyczne, nadęte i drogie. Za to bardzo miło wspominam weekend w Płocku.