Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reretyrgdssfdsfe

najprzystojniejszy facet według was - dawajcie linki

Polecane posty

Gość JESSSUSICKU
ja też tej niby 25tce nie wierzę, że ma tyle. Lipni faceci i koniec nie na ten wiek

Gość JESSSUSICKU
a mnie się podoba ten co jest albo był z demi moore, tylko zapomniałam jego nazwy;)

Gość anielka567
hej pyskatka to jest ten aktor z tej komedii co teraz gra z sandra bullock teraz w kinach to jest?ale ja był mlodszy to nie był taki fajny dojrzalszy jest słodszy:D

Gość hskfs
Dla mnie najprzystojniejszym facetem jest Matthew McConaughey , po prostu ideał. Przed chwilą w tv był film z nim - "Czas zabijania". Wspaniały film, wspaniały aktor i mega przystojniak. http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Matthew+McConaughey&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq=

Gość anielka567
z demii był ashton kutcher:)

Gość gvhbnjk
Mojjjj ALe nie pokarze wam bo siew zakoCHACIE

Gość anielka567
o niego chodziło>?

Gość hskfs
Z Demi Moore wcześniej był Bruce Willis, a w tej chwili jest z nią Ashton Kutcher. Oboje bardzo przystojni, ale dla mnie ideał jest tylko jeden, czyli Matthew:P

Gość pyskata 19tka
tak , to ten :D najbardziej znany jest chyba z filmu o wiecznym studencie :P i jak dla mnie zawsze był boski , ma taki młodzieńczy wygląd :classic_cool: o ile nie ma brody :D gdzie tacy faceci się rodzą?! 😭

Gość pyskata 19tka
eee tam, Matthew mnie nie podnieca :classic_cool: ale taki znowu najgorszy oczywiście nie jest :classic_cool:

Gość pyskata 19tka
oni mają być przystojni? dobre sobie :classic_cool:

Gość JESSSUSICKU
ten matthew jest jednym z nielicznych blondynów, którzy mi się w miarę podobają:)

Gość hskfs
No rozumiem, każdy ma prawo do własnego zdania, ale na mnie Matthew tak działa.... Jestem po 20stce i aż wstyd mi za siebie, żeby tak wzdychać do aktora:P Heheh:P Ale naprawdę, uważam, że jest rewelacyjny, ma w sobie chlopięcy urok i te jego loczki...:D A Ashton fajnie prezentował się w filmie "Efekt motyla" - podobał mi się bardziej niż sam film:P

Gość rafgala
tacy faceci mnie pociagaja bo wiem ze robia super muze i sa ladni a taki gogus ze zdjecia , ktoego twarz mi nic nie mowi wogole mnie nie kreci

Gość pyskata 19tka
aaa tam daleko, jedynie na drugim końcu świata, gorzej byłoby gdyby mieszkali na innej planecie :classic_cool: ale co z tego, skoro oni wszyscy - prawie wszyscy są żonaci i nieosiągalni 😭 Darin jest nawet, nawet, ale za młody jeszcze żeby mi się podobał tak na maxa :classic_cool: Ashton też ujdzie a co sądzicie o Tomie Cruisie? jestem bardzo ciekawa :classic_cool:

Gość pyskata 19tka
jest wielu facetów robiących dobrą muzę , którzy wyglądają przy tym jak prawdziwi mężczyźni, ciekawe dlaczego tacy Ci się nie podobają?:P

Gość anielka567
tom?a i no owszem w top gun był mniam mniam choc ogółem troszke za niski!!!:O ale teraz to juz nie te lata he he:D

Gość rafgala
aha takich tez lubie http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://fotosa.ru/stock_photo/Johner/p_2939215.jpg&imgrefurl=http://fotosa.ru/ru/stock/search.asp%3FID%3D2939215%26anchor%3D16&usg=__OnAAXAVOQKiMXZHrmFL6-oBFWvc=&h=580&w=471&sz=38&hl=pl&start=9&um=1&tbnid=rZZXqgfhCgH2zM:&tbnh=134&tbnw=109&prev=/images%3Fq%3Dscandynavian%2Bman%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SKPB_enPL294PL294%26um%3D1

Gość pyskata 19tka
i o którym mówisz, że goguś, hm?! 😠 mam nadzieję, że nie o Ryanie , bo nie ręczę za siebie :P

Gość hskfs
Tom tez jest moim zdaniem przystojny. Oprocz Matthew podoba mi się jeszcze własnie Tom Cruise, Johnny Depp (ale tylko w dłuższych włosach i z zarostem), Lorenzo Lamas, Kevein Costner, ale bardziej za młodu:P, Bruce Willis tak samo, Ben Affleck. A z naszych polskich aktorów i nie tylko, podoba mi się Filip Bobek, który gra Marka w Brzyduli, Piotr Adamczyk, Paweł Małaszyński, prezenter Maciej Dowbor i hokeista Mariusz Czerkawski.

Gość DR PSYCHOL
co im jest? tym facetom

Gość hskfs
mialo byc Kevin:P

Gość rafgala
jest wielu facetów robiących dobrą muzę , którzy wyglądają przy tym jak prawdziwi mężczyźni, ciekawe dlaczego tacy Ci się nie podobają/" nieznam takich, kogo masz na mysli?:P

Gość rafgala
Tom tez jest moim zdaniem przystojny. Oprocz Matthew podoba mi się jeszcze własnie Tom Cruise, Johnny Depp (ale tylko w dłuższych włosach i z zarostem), Lorenzo Lamas, Kevein Costner, ale bardziej za młodu , Bruce Willis tak samo, Ben Affleck. A z naszych polskich ak" wiesz co wymienilas prawie wszystkich aktorów którzy podobali mi sie jak mialam 10-18 lat teraz gust mi sie zmienil

Gość hskfs
Ja jestem po 20stce i ci sami faceci podobali mi się zarówno kiedyś, jak i teraz. No może niektórzy doszli w tej chwili, np Filip Bobek, bo wcześniej w ogóle nie był znany.

Gość pyskata 19tka
ooo tak Ben Affleck , Filip i Pawcio! też moi faworyci :classic_cool: chociaż sama sobie się dziwię, nie lubię chudych a na widok Filipa miękną mi kolana :) rafgala akurat teraz nic mi do głowy nie przychodzi , ale na pewno wielu jest takich :D daj się zastanowić :classic_cool:

Gość pyskata 19tka
rafgala a teraz masz więcej? no jasne :D