Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reretyrgdssfdsfe

najprzystojniejszy facet według was - dawajcie linki

Polecane posty

Gość reretyrgdssfdsfe
a mi dep nigdy sie nie podobał:classic_cool: rafgala - nosz cholera, to dodaj moze teraz swoje zdjecie (oczywiscie zrobione z ukrycia) sprzed ilus tam lat, jako zakichana pryszczata małolata:O gggsss - jest zniewiesciały, wypackany i wymuskany, ale pod ta tona wszystkiego, to naprawde przystojny, fajny facet. tu chodzi o rysy twarzy, indywidualne, prawdziwe atrybuty, a nie o makijaz czy ciuchy. Rozumiesz?:O

Gość kocham go ponad życie
i Ryana Reynolds ktos wymienił, ojjjjj takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :classic_cool: ta klata!!! kisiel w gaciach mam na jego widok 🌼

Gość rafgala
rafgala - nosz cholera, to dodaj moze teraz swoje zdjecie (oczywiscie zrobione z ukrycia) sprzed ilus tam lat, jako zakichana pryszczata małolata ale niebardzo wiemo co ci chodzi? ze zniewiescialy to nie do jareda ale tgo co mi sie podoba http://media.photobucket.com/image/andrew+vanwyngarden/SophiaE_C/l_e3d47a77eaf84b82be506f616949f1cf1.jpg?o=69

Gość gggssss
nie , nie rozumiem, bo sam fakt, że się maluje i ubiera jak emo, budzi we mnie politowanie a nie fascynację i pożądanie... Taki facet po prostu nie jest dla mnie męski. Rozumiesz?:classic_cool: :O:O:O

Gość rafgala
dla mnie facet moze miec cos z kobiety (wlosy, sposób ubierania) ale liczy sie tez charkter a ten koles go ma

Gość reretyrgdssfdsfe
http://i.neoseeker.com/mgv/53534-bobbonew/534/35/jared_leto_display.jpg teraz, do cholery, rozumiesz?:O:P chyba jednak nie zrozumiałas o czym napisałam, wiec odsyłam do wczesniejszego postu... 20:55 [zgłoś do usunięcia] rafgala ta jared rządzi http://3.bp.blogspot.com/_YFbXKOW1NoQ/RfCKEV BLO1I/AAAAAAAAAGw/e8upa-qBqoA/s400/jared+leto+chapter+27+cat cher+in+the+rye.jpg o tym mówiłam...

Gość gggssss
no dobra, teraz rozumiem, ale tylko troszeńkę :classic_cool:

Gość rafgala
o jezu wiem ze o roli pzrytyl poprostu lubie sie draznic z fankami jareda strasznie robia sie agresywne jak tylko cos nie tak sie napisze

Gość gggssss
właśnie, dlaczego one robią się takie agresywne? :O uważają Jareda za jakieś bóstwo, czy co? Fanko Jareda, wytłumacz mi, bo naprawdę nie pojmuję 😭

Gość katarynkaaaa
Zac Efron cudny

Gość gggssss
ZAC EFRON?! A to ci dopiero! To już wolałabym Deppa , Jareda i Pitta razem wziętych! :O O zgrozo!!!

Gość rafgala
wow sheep a kto to chyba jakis aktor niezly niezly

Gość rafgala
colin mnie obrzydza jak pomysle ze spal z tyloma kobitami taka meska dziwka i ten jego wzrok"ach wiem ze jestem sexi"

Gość ana 17
JA NIE OCENIAM JEGO CHARAKTERU I TAL SZCZERZE MÓWIĄC TO GÓWNO MNIE OBCHODZI Z ILOMA LASKAMI SPAŁ...!!!!! JEDNO WIEM NAPEWNO I CHYBA NIKT NIE ZAPRZECZY ZAJEBIŚCIE MĘSKA DUPA Z NIEGO!!!!!!!!!!!

Gość rafgala
to ja wole jareda niz collina wogole mi sie nie podoba taki maly nabuzowany kogucik

Gość Larysssssaaaaaa
Gość no to teraz ja D
Gość rafgala
o tak zinedine zidane ale bardziej za to jakim jest facetem, widialam jakis wywiad fajnie gadal