Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reretyrgdssfdsfe

najprzystojniejszy facet według was - dawajcie linki

Polecane posty

Gość oł yeah
w linku napisane jest :D jared leto :P

Gość reretyrgdssfdsfe
oł yeah - miałam na mysli, jak sie podobny topik nazywa, a nie facet, którego pokazałam w linku:D:D

Gość o rety jaki paskudny
ten Jared Leto,jaki pedalski,naprawde się wam podoba????Nie rozumiem fenomenu tych pedałków typu Pattison,Radclife (bleee)czy Elijah Wood :O Są dla mnie aseksualni

Gość reretyrgdssfdsfe
o rety - tez nie podoba mi sie to, ze sa tacy wymuskani, ale uwielbiam połączenie niebieskich oczu, ciemnych włosów i przystojnej twarzy:) moze wiec pokaz nam, kto sie tobie podoba?

Gość oł yeah
sa wymuskani bo żyją w hollywood i muszą być :P ale dokladnie to samo. jasne oczy, ciemne wlosy, ladna twarz i rock. mi tam pasi :D a pattinson średnio mi pochodzi i elijah wood też :o ps. sorry autorko, nie skumalam o co chodzi z topikiem :D :P

Gość o rety jaki paskudny
Kurcze,widocznie jest zapotrzebowanie na takich pedałków :( Zreszta prawdziwych facetów już od dawna nie ma tylko tacy typu solarka i maniicure,Beckham i inni :O Mi sie podoba taki typ jak Bartosz Opania np,niekoniecznie o sam wygląd,ale sposób byciia,taki luzacki i niedbały.Nie musi sie pindrzyc żeby dobrze wyglądac :P

Gość vera//
Pattinson nie jest pedalski, nie znacie się!!! Pedalski wygląd to ma właśnie ten Johnny cały i Jared :O ahhhh a mój nr one na dziś (i nie tylko na dziś :P ) http://www.voila.pl/063/ivznt/index.php?get=1&f=1 Ryan Reynolds. On jeszcze będzie mega sławny, zobaczycie, wspomnicie moje słowa :classic_cool: :P

Gość vera//
i do mnie! 🌼 :D