Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukosnica

zakochalam sie po uszy w 10 lat starszym 25 letnim mezczyznie

Polecane posty

Gość ukosnica

nie widzialam go na oczy jeszcze, 600 km nas dzieli , piszemy na necie ok 2 miesiecy , on mowi ze mnie kocha , ja mysle o slubie , tak pieknie mi on pisze , ze ja nie chce zejsc na ziemie . jak myslicie czy moi rodzice sie na to zgodza ? on czesto mowi o seksie , a ja sama mam na niego wielka ochote :( co ze mna nie tak :( zabujalam sie w fotkach , a moze to kobieciarz co chce mnie tylko wykorzystac ? a moze naprawde szuka zony ? chce ze mna byc ? nie pracuje , nie ma kasy , rzucil laske - rownolatke - a ona go kocha i chce by wrocil , ale on nie chce , jakbym go nie kochala to bym im pomogla by do siebie wrocili :( ale ja nie chce nikomu go oddac :(

Gość jkl
pozwol, ze cie sprowadze na ziemie. Z tego co piszesz masz 15 lat. Nie znasz faceta a mysisz o slubie. Cos nie tak z toba?? Nie chcesz go oddac?? On nawet nie jest twoj!!!

:D:D:D ty na razie weź ślub z jakimś misiem- pod trzepakiem:D

nie pracuje , nie ma kasy :D:D:D:D:D:D i dlatego leci na ciebie:P ty w tym wieku na pewno masz:D kase, stanowisko i doświadczenie życiowe:D

Gość eeeeeeeee
buahahahahaha! No cóż; wakacje się rozpoczęły :D

Gość ukosnica
ale on tak lirycznie do mnie pisze , tak czule , wiem ze szuka nowej dziewczyny , piszemy sobie kochanie , jemu jest brak milosci , po rzuceniu bylej , padaja cieple slowka , pyta co bym robila , pisze ze glaskalabym po wlosach , calowala w uszka , nie przeszkadzaloby mi ze ma 25 ja 15 . no dobra za kilka miesiecy 16 , ale dzieli nas 10 lat . wygladam doroslej niz 20 latki , on mi mowi ze tamta wygladala na malolate , a ja jak dorosla kobieta

a ja jak dorosla kobieta :D:D:D przestań pisać!!! przestań! w uszka będzie całował:D weź ty się dobrze panna pierdolnij o jakieś biurko:)

Gość ukosnica
nasza nauczycielka brala slub , i tak go podpytalam jakby chcial by wygladal jego slub . on czeka na gg zawsze za mna . czy to jest normalne ze ja mam ochote z nim sie kochac ? on napewno leci na sex :( ale pisze ze mam sliczne oczka . ja jeszcze mialam chlopaka juz pisal , zerwalam tez , bo mi on zaimponowal . jest tak fajnie zbudowany , nie taki chudy jak moj byly . powiedzcie mi czy czar prysnie gdy go zobacze , gdy sie spotkamy?

powiedzcie mi czy czar prysnie gdy go zobacze , gdy sie spotkamy? nie tak szybko:) czar pryśnie jak cię bzyknie:)

Gość Merredithh
omg omg omg omg omg omg omg omg omg glupota ludzka nie zna granic omg

Gość Yusi
moim zdaniem to on Cię mocno bajeruje, więc daj sobie spokój tak naprawdę to nic o nim nie wiesz. A jeżeli to jakiś zboczeniec!!!!!

Gość ukosnica
pytam powaznie , zastanawiam sie czy to prawda , mysle ze mocno mnie bajeruje , on mial troche kobiet , juz troche czasu nie jest z ta ostatnia i mu sexu brakuje , piszemy co bysmy robili , jakie pozycje itd , on ponoc nie moze chodzic , to znaczy sie chodzi ale kuleje , ale czasem widac albo czasem nie ja mam przed soba liceum studia , a gdy on bedzie na wozku? moze lepiej dla niego by ozenil sie z tamta co go faktycznie kocha , zastanawia mnie czemu on z nia nie chce byc ? ona mu pomagala , zabiega o niego , on bardzo zle o niej mowi , ale po fotkach wyglada na bardzo sympatyczna , a jak on mnie rozkochuje , on mowi i mysli powaznie, pytal czy wiek by nie przeszkadzal, ja mowie ze nie , mowimyy sobie ze jestem jego, kochanie , takie rzeczy jakich nie mowi sie realnie , moze to on jest jakis dziwny ? ale na fotkach jest megaprzystojny , czulabym sie przy nim bezpiecznie

Gość ukosnica
i czy mogloby cos z tego naszego poznania wyjsc ? on na NK ma same dziewczyny znajome z calej Polski, szuka tej jedynej , czy moi rodzice beda zadowoleni ? on cos mowi o tych swoich nogach :( pytal sie czuy to ja jestem ta prawdziwa, i czy nie klamie ,

Gość ukosnica
czemu uwazacie ze to prowokacja ?? niby takie nierealne ?? no wlasnie , a mi nie szkodzi ze on tyle ma lat , ze go nie znam , ale on tak przyciage mnie do siebie

Tobie nie szkodzi, ale jemu może zaszkodzić :O jak się ktoś o tym dowie :O:O:O toż to pedofilia jeszcze :O:O:O:O

Gość sruuuuuu
sorry ale uwazam ze jestes po prostu za smarkata na takie romanse. niby jak ty to sobie wyobrazasz? ze on przyjedzie do ciebie czy ty pojedziesz do niego? i myslisz ze to bedzie wiellka milosc? zejdz na ziemie i otrzasnij sie. co ty w ogole mozesz wiedziec w tym wieku o milosci a tym bardziej o seksie. facet cie bajeruje a ty jestes glupia bo sie na to nabierasz. znajdz sobie kogos w swoim wieku i najlepiej dwie ulice od siebie. albo w ogole nikogo nie szukaj tylko sie poswiec czemus pozytecznemu np nauce. w twoim wieku to nawet wskazane.

Gość ukosnica
wiem . i oddalam go od tej ktora go kocha . a moze by sie zeszli . ale on tak na mnie wplywa bardzo

Gość sruuuuuu
i dobrze, niech probuja sie zejsc a ty najlepiej zerwij z tym facetem kontakt. dzieki temu bedzie latwiej i tobie i jemu. powodzenia.

Gość ukosnica
on tak na mnie dziala , nie odzywal sie troche i zatesknilam , chyba pokazalam mu ze zauroczylam sie , a on idzie na calego , ze kocha mnie , ja kocham , ale wiem mam 15, niedlugo 16 lat , i mi taki starszy imponuje , jest sliczny , meski , nie taki jak moi rowiesnicy , moze mnei kreci to ze on nie chce byc z tamta , ze chce byc ze mna . ona na NK ma fotki na ktorych sa razem . on nie ma . widze ze ona go kocha . nienwidze jej przez to . to chyba normalne . jest sliczna i widac ze byli szczesliwi . on nie chce dac jej szansy ani gadac o niej , ale troche mowil , a rzucil ja , i szuka zony , mieli wziasc slub , a ze mna bedzie bardziej ustabilizowany niz z tamta rownolatka ? nie sadze:( boje sie , ze wpadne w klopoty , nie chce by przeze mnie cierpiala jakas dziewczyna ktora moglaby zalozyc z nim rodzine szczesliwa . ja mam liceum przed soba , studia , jestem z daleka , co na to moi rodzice , :( ale czekam jak do mnie napisze , on tez czeka , do niej nie pisze , z nia sie nie kontaktuje juz, chce ze mna , chce bym ja go uszczesliwila , wiem , ze spodobal mi sie bardzo , i zamiast pomoc to go chce dla siebie , zauwazylam ze duzo dziewczyn leci na niego , na te jego apetyczne fotki , po czesci szkoda mi troche tamtej dziewczyny , ale ja sie w nim zakochalam i nie wiem co robic , pisze z nim , bo tesknie bardzo .

Gość mioduuu
i to jest to zwiazki rozpadaja sie a moze niepotrzebnie bo przez glupie zachcianki glupich facetow, mieli dobre kobiety , a uganiaja sie za takimi malolatami jak ty pomysl unieszczesliwiasz i jego i przede wszystkim jego byla dziewczyne a moglabys wplynac na niego by dal im te szanse zamiast saam kozystac z szansy przespania sie z nim bedzie chcial miec rodzine wkrotce , koledzy jego poozenia sie , a ty co zapewnisz mu urodzisz dziecko? u tamtej by to mial ale jak chlopaczek chce polatac z kwiatka na kwiatek i przeleciec nastolatke to traci nawet w swoich oczach i jego dzieci nie beda z niego dumne, a jakbys pomogla mu wrocic do tej ktora go kocha - uchronilabys go od takiego czynu chciaz jakbys miaal 17 lat a on 27 to tez zle to wyglada, a ty wciaz masz 15 , dobrze, mowisz ze wkrotce 16,wiec 16, ale masz jeszcze 17,18,19, studia lepiej czasami sie wycofac by moc pomoc dwojga zejsc sie ponownie , moze on sie zagubil, moze jestes ta ktora ma pomoc mu zrozumiec jak tamta go kocha pomysl

Gość .kjgfg
zablokuj go , bo w przeciwnym razie skrzywdzuisz wszystkich nawet twoich rodzicow