Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie_za_100_punktow

gdzie poznac ambitna dziewczyne z pasjami?

Polecane posty

Gość Mieliście wycieczki
Jak wspaniale. A umiesz chociaż kręcić tym tyłkiem? Jesteś typem kiepskiego dorobkiewicza, który klasę utożsamia z pozycją zawodową, a nawet gorzej, z samymi pieniędzmi. Powiem Ci, jesteś bardziej wieśniacki niż wesela, na które musiałeś chodzić 2 razy w miesiącu. Wracaj do job (mieszkamy w Polsce, ale zapewne Twoja praca powoduje, że nie masz czasu nawet doskonalić język polski), bo tracisz czas. A tego bardzo nie lubisz.

Gość a jak dobrą pracę ty masz
Jasne. Dlatego ty teraz szukasz dziewczyny na babskim forum a ja, po ciężkim dniu realizowania się w dobrej pracy, przygotuję się ambitnie do egzaminu sobotniego na kolejnym kierunku studiów, w pełni zgodnym z moimi zainteresowaniami i pasjami a noc prześpię w ramionach ukochanego mężczyzny, dla którego nie liczą się te wszystkie pierdoły, o których piszesz, tylko rzeczy, których jeszcze długo pojąć nie będziesz umiał. Tobie też już radzę udać się na spoczynek.

nie umiem krecic tylkiem, i co z tego? nie utozsamiam klasy z pieniedzmi! ambicje/pasje to dla mnie rowniez praca malo platna, ale ciekawa, interesujaca, niebanalna. takie dwie prace miala moja byla, ale z obu zrezygnowala bez podania przyczyny w zasadzie. po prostu jej nie odpowiadaly...

Gość Mieliście wycieczki
I piszę to jako osoba, która posługuje się językiem angielskim codziennie. Możesz być w Twoim mniemaniu ambitny,ale brak Ci klasy, masz źle poustawiane w życiu priorytety, a ponadto jesteś bardziej zapatrzony w siebie niż myślisz. TYLE. BYE.

Gość Mieliście wycieczki
Przepraszam, kilka razy podkreśliłeś wagę pieniędzy, teraz się nie wykręcaj. Masz swoje zdanie? To się go chociaż trzymaj. Mnie się tłumaczyć nie musisz.

bylbym zapatrzony w siebie, gdybym nie ocenial sie realnie. oceniam sie realnie. startowalem kiedys do dziewczyn bardzo ladnych, ale wiem, ze u takich nie mam szans ze wzgledu na kryterium doboru naturalnego (sam nie jestem przystojny, potworze), dlatego zrezygnowalem z tego wymagania. moja dziewczyna nie musi byc ladna, ale ma byc ambitna. koniec kropka.

Gość Za ambitna dla ciebie...
Gratuluję odwagi, współczuję głupoty :D

Gość a ja kolegę w sumie rozumiem
Tylko że ..... Z jednej strony chciałabym poznać ambitnego faceta to jedno, ale .... To, że takiego spotkam nie jest gwarancją, że będę potrafiła z nim być. Jakiś czas temu na necie poznałam świetnego faceta. Był bardzo ambitny, rozumiał mnie jak nikt inny. Wydawało mi się, że z takim facetem mogłabym spędzić życie. I co?? Spotkaliśmy się w realu i to nie raz. ale.... Mimo tego, że był świetnym facetem, ja nie potrafiłabym z nim być bo po prostu nic nie czułam.

pieniadze tez sa wazne - pozwalaja na godziwe zycie.

Gość Mieliście wycieczki
Nie jesteś? Gdybyś nie był, nie oceniał byś kobiet jak koni wyścigowych. Że Cię na razie nie stać na araba, nie znaczy, że go nie zapragniesz jak już osiągniesz te swoje szalenie ambitne cele. Jesteś niesamowicie płytki. Startowałeś do ładnych (nic tam nie ma o uczuciach, tylko wygląd), oceniałeś kobiety z góry i to ma być wspaniałomyślne, że okazałeś się jednak tak beznadziejny, przeciętny i nijaki iż musiałeś po prostu obniżyć swoje kryteria?

Gość Mieliście wycieczki
Godziwe życie to życie, gdzie są zaspokojone najważniejsze potrzeby. Ty chcesz wygodnego życia, to różnica. I dyskusja nie ma sensu, nie zrozumiemy się.

Ona Ci się nie musiała tłumaczyć, dlaczego nie chce pracować tam, gdzie by mogła i przez co podnióslby się prestiż jej osoby w zapewne jedynie twoich oczach. Ale Ty tego nie rozumiesz.

Ej, po prostu facet nie chce partnerskiego związku, tylko maskotkę zaspokajającą jego własne ambicje.

nikt nie odpowiedzial na moje pytanie: gdzie poznac ambitna dziewczyne? czy myslicie ze profile randkowe (cafe.pl np.) to dobre miejsce do takich poszukiwan?

A oczywiste jest, że ambitna kobieta nie pozwoli się sprowadzić do roli "dodatku" do przeciętnego mężczyzny.

odpowie ktos wreszcie na moje pytanie? - w tytule

Gość bo jest zbyt ambitny
hehe

a gdzie mam szukac niby w realu? w pubach? w klubach? he?

w bibliotece, galerii, teatrze, na koncertach, ambitny młotku

biblioteka fakt, ale na koncerty zwykle dziewczyny rzadko przychodza same.

Zadałeś pytanie to odpowiem: wydaje mi się że ambitną z pasjami mozna znaleźć wszędzie tam, gdzie mozna realziowac jakąś pasję. Pomyśl co może być pasją i tam szukaj. Szukanie na portalach randkowych to raczej dodatek do szsukania w realu, chocizż znam takich co tam własnie znaleźli.

'koralowa', ale moja dziewczyna nie musi miec tych samych pasji co ja :-)) wazne, zeby w ogole miala pasje :)

bywa, że przychodzą "całymi stadami dziewczyn z pasjami" - jeszcze wybór miałbyś większy

Ale ja nie powiedziałam, zebys szukał tam, gdzie są Twoje pasje. Po prostu tam, gdzie one w ogóle są. Jakiekowliek.

tylko jakos nie widzialem samotnych ludzi zaczepiajacych dziewczyny np. w operze czy filharmonii...

Gość noga od stołu
najlepsze dziewczyny są na wzornictwie

Gość noga od stołu
juz powstał nawet taki slogan :D

Tak narzekałeś na swoją byłą, że cię ciągnęła tam, gdzie wcale nie miałeś ochoty być, a ciekawa jestem, czy z nią o tym rozmawiałeś. Czy ona była tego świadoma. To jest przykre, że bliscy ludzie nie potrafią wprost mówić o swoich odczuciach, tylko żalą się innym.

Gość zła zona 123
a do czego ma słuzyć ta ambitna z pasjami