Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BliżejSłońca

Kobiety czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość BliżejSłońca

Mój facet potrafi napisać mi z 10 razy dziennie eske kocham cie z 20 razy dziennie ze bardzo teskni i co 2 godziny wydzwania-To jak jest w delegacji. A jak pracuje na miejscu podobnie tyle ze dzwoni mniej. Jak jest ta miejscu to widzimy sie codziennie tyle ze wieczorem w weekndy sypiamy razem a ten ciagle te swoje esemeski kocham , tesknie. Normalnie na łeb idzie dostac nudzie mnie to odpisywanie tego samego: ja tez kochanie. Czy wasi faceci tez tak maja?

Gość ciekawe wrozby
nie mają.

W najmniejszym stopniu. Mieszkamy ze sobą, więc sporo się widzimy. Nigdy nie pisze mi takich rzeczy, jak dzwoni, to żeby zapytać co ma kupić;-p

Gość milllla
yyy czasami:]

Gość BliżejSłońca
a mój to normalnie ma jobla na tym punkcie. Nie wiem jak mam mu to uswiadomic ze mnie to wkurza zeby go nie urazic

Gość Kapitanka
Mój też taki jest. Mam wrażenie że ciągle mnie kontroluje i czasem mam tego dość

Gość moj tez nie
zawsze zadzowni w ciagu dnia,ale t najczescie raz, dwa jak juz cos chce ;-) no iraz zeby mnie poinformowac ze skonczyl prace,bp o ronzyhc godziach wychodzi.ale tyle smsow, typu kocham cie to pzresada... nie dziwie ci sie,ze juz cie to wkurza.

Gość kwiatuszek na lace
ciebie to wkurza inne bardzo by chcialy zeby faceci sie tak zachowywali- nie dogodzisz :P moj kiedys tez tak robil wtedy mi to przeszkadzalo bo nie bylam pewna swoich uczuc, teraz kiedy chcialabym zeby tak robil juz nie robi :(

Gość karrera85
Ja mam na odwrót.

Gość BliżejSłońca
Jak temu zapobiec ktoś wie ? bo wkoncu zwariuje z nim

Gość milllla
dokladnie...to jest fajne na poczatku, ale ponziej strasznie przytlacza:/, dobra rada: czasami wylacz tel, zawsze mozesz udac ze padla ci bateria lub jak dostaniesz esa , przeczytaj tylko poczatek jesli bedzie zaczynal sie na kocham ..po prostu wykasuj bez przeczytania...czytaj co 8 np;)

Gość Kapitanka
mój już tak 2 lata

Gość ja mam dokladnie tak samo
smsy co 5 minuty i w kazdym kocham cie :D idzie dostac na leb hahaha nie odpisuje na kazdego, czasem ze dwie godziny milcze, zbankrutowalabym jakbym odpisywala na kazdego jego smsa :-0 a nie daj Boze jak mam dlugo telefon zajety bo gadam akurat z przyjaciolka to potrafi wydzwaniac tak dlugo az w koncu jest wolny i mam ze sto wiadomosci nagranych :D :-0

Gość milllla
heheheh to jakas masakra:P

Gość ko
no to moj jest calkiem normalny jeden tel kontrolno-informacyjny w ciagu dnia jak sie czuje czy mnie co nie boli nie dolega ( troche musze polegiwac i siedziec w domu wiec sie martwi) a potem drugi raz jak wychodzi z informacja ze jedzie i czy cos mi nie kupic i czy cos nie dokupic no a o sms to moge pomarzyc bo jako takich zadko pisze bo nie lubi co za ulga ze on jednak normalny i mnie tak nie molestuje bo bym z tej chalpki uciekla

Gość milllla
z 2 str to w sumie lepiej ze bombarduje esami niz jakby zydzil na nie;)

Gość milllla
moj czasami potrafi napisac 3/4 esy dziennie o podobnej tresci, a czasami po prostu pisze sa ale bez jakis wiekszych wyznac..mysle ze jest to w normie;) ale mialam pzedtem takiego ktory tez mnie bombardowal esami i telefonami...w konuc nie dalam rady i robilam jak zasugerowalam autorce powyzej ...

Gość sikoreczka12
mój chlopak też tak robi. A mnie to tak denerwuje ;/;/;/ więc ostatnio trochę go zaczęlam ignorować a wtedy to było jeszcze gorzej. Dzwonił co chwile mi mówił że mnie kocha i że mnie nie chce stracić. oszaleć mozna:)

Gość milllla
hehhe z tego wniosek ze trza im po prostu kawe na lawe wylozyc i tyle ;)