Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzzzz.

NIESZCZĘŚLIWA MIŁOŚĆ- PROSZE BARDZO O RADE JAKĄKOLWIEK

Polecane posty

Gość arbuzzzz.

jestem z chlopakiem prawie 4 lata, jest zaborczy, zazdrosny itd. itp. Dziś ma urodziny, był przed chwilą u mnie, dałam mu prezent. Pyta się mnie co robimy jutro, a ja mowię że umowiłam sie z dziewczynami że gdzieś pojdziemy bo jest zakonczenie roku, i wieczorem na grila. On zaraz smutny, pretensje, że chciał ze mną spędzić dzieć ( ostatnie dni bylismy pokloceni i sie nie spotykalismy ) ja ide na grila o 17 więc w dzien mogę się z nim spotkać, nie pasuje mu, ja się poryczałam jak głupia bo juz nie wiem co mam robić, nienawidzę tego w nim.! chyba normalne ze na zakonczenie roku sie wychodzi z klasa. on do mnie ze mam isc po zakonczeniu na piwo a pozniej sie z nim wieczorem spotkać, no ale chce isc tam i już.! on w sobote idzie do kumpla na urodziny na działke i nic nie mowie. wszystko to jest pojebane 😭 mam takie pytanie i prosze o odpowiedz na nie : JAK MAM DO NIEGO PRZEMÓWIĆ I CO ZROBIĆ ABY ZROZUMIAŁ, ŻE ŹLE ROBI, JAKICH SŁÓW UŻYĆ I JAK SIĘ ZACHOWAĆ. ? zostawiałam go już 4 razy, nie chce więcej

Gość arbuzzzz.

Gość kukilka
moj mąz jest zaborczy i zazdrosny ,zawsze taki byl ale czlowiek zakochany to slepy :-( zle sie zyje ztakim czlowiekiem,zastanow sie ,mloda jestes,uzywaj zycia nic nie mow ,juz nie tlumacz tylko baw sie ,zyj.

Gość arbuzzzz.
nie potrafie żyć bez niego, wtedy wszystko jest jeszcze bardziej chujowe 😭

dorosniesz to zrozumiesz ze takie związki nie maja szans przetrwania... i ze prawdziwa milość znajdziesz dopiero za kilka lat. Pociesz sie jeszcze tym, ze mało ktory zwiazek w tym wieku (pewnie macie po 16-17 lat) jest normalny i zdrowy. Zazwyczaj jest chorobliwa zazdrość, wykorzystywanie i pniżanie. Mam nadzieje ze szybciej to zrozumiesz.

Gość pomarańczka213
a nie możecie iść razem na grila i do kumpla co to za zwizek gdzie każdy bawi się oddzielnie

aha co zrobic zeby zrozumiał? zostawić 5 i juz nie wracać, bo jak sama widzisz to co robisz gówno daje...

Gość pomarańczka213
nic nie napisała że albo on albo koleżanki. to gdzie tu szantaż. ???

"On zaraz smutny, pretensje, że chciał ze mną spędzić dzieć ( ostatnie dni bylismy pokloceni i sie nie spotykalismy ) ja ide na grila o 17 więc w dzien mogę się z nim spotkać, nie pasuje mu" SZANTAŻ EMOCJONALNY :o olej go sikiem prostym

Gość agua
a może naprawde chciał z nią pobyc?

a moze powinien sie zastanowic nad wlasna głupota i zrozumiec ze nie mozna byc takim dupkiem? obstawiam ze to jakis gówniaż majacy sie za wielkiego kozaka który ustawia swoja panne jak tylko mu sie podoba a ona sie jeszcze daje... dziewczyno - poczytaj sobie troche topików tu na kafe o naiwnosci niektorych kobiet to moze w koncu zrozmiesz o co biega...

no pewnie chcial...dlatego strzelil focha... mysle ze 17 letni chlopak powinien juz rozumiec ze dziewczyna ma ochote spedzic czas wylacznie z kolezankami..przeciez on w tym czasie moze sie bez problemu umowic z kumplami :O to straszne ile czlowiek musi przejsc zalosnych, dziecinnych akcji zeby zaczac kumac takie rzeczy :O

Gość upsupsups
ja tez tak mam jak on, coś sobie obmyśle i potem sie wnerwiam na faceta, że on tak nie chce, no ale my juz razem wiele lat i powiem ci, obecnie on nie przejmuje się specjalnie tym, że ja strzelam focha i robi to co zaplanował i wiesz powoli mi przechodzi to nekanie go , bo to nic nie daje. mysle, że on żałuje, ze nie robil tego wcześniej. Widzisz on sie postawil i nadel jesteśmy razem, może i u was tak będzie. możesz spróbowac nie reagować na fochy, może on przestanie. a i jeszcze moj mowi wtedy - no nie wiem o co ci chodzi, nie widzę problemu....