Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżana-tłamszona-krzywdzona

nienawidze swojej pracy

Polecane posty

Gość ak tak tak
złodziej kierownik bez szkoły heheheh :D :D :D jak tam nieistniejąca uczelnia ???? :D :D :D

I co chamie! Mozesz mi podać choćby jeden sensowny powód poza lenistwem, dla którego wy wszyscy, zamiast załatwić problem z kasą raz na zawsze, od wielu miesięcy żebrzecie na forum o jakąkolwiek pracę? :-D

Coś ci cienko idzie to wyzywanie! Wciąż powtarzasz te same bluzgi i bezpodstawne oskarżenia. Brakuje mózgu wymyślić coś nowego??? :-D

Gość Do leni forumowych
Sapienti ma rację. Polacy to wyjątkowi lenie. Tylko że jest to lenistwo umysłowe. Tyrać są gotowi do usrania, ale mózgu użyć nie są w stanie. Porażka.

Gość jasne..............
" No i zatkało naszego chama..." nie zatkało głupku po prostu mnie nie było na forum :-) wskaż chamskie wypowiedz mojego autorstwa swoją drogą

Gość jasne..............
podczas gdy ty tak przeżywałeś moje posty i podczas gdy tak czatujesz tutaj uwiązany do kompa ja się zajmowałem rzeczami ciekawszymi.. :-) żegnam ps. i nie manipuluj..jak ktoś nie chce zając się twoim interesikiem to z prostej przyczyny - nie ufa tobie bo nie wzbudzasz zaufania a i kiepski marketing masz stąd nie dziwota że garujesz na damskim forum biznesmenie

Gość jasne..............
ps. kesteś wyjątkowo odrzucającym typem i zawsze jak wejdę raz na ruski rok :D w dyskusje z tobą to mi nie dobrze ... - możesz to uznac za chamstwo:D pa

No to znowu po rusku pojechaliście. Miło :) Wkleję później maile jakie wysyłał mi obrażając Polaków.

Gość osoba spełniona w biznesie
nie siedzi na kafeterii obrażając innych co widac po jego postach pełnych frustracji :-( widac tą niemoc, to potupywanie nogami że ludzie go olewają zresztą czy to poważny biznes bo co rusz co innego jak nie auta to innym pomysł i tak w kółko macieju :-( swoją drogą inni to lenie bo nie chcą się tym zajmowac tak jakby to była żyła złota ten jego biznes , jeśli tak jest nie byłoby go tutaj tylko by siedział na kajmanach i popijał Martini a nie tracił czasu na kafeterie i nas - głupich :D swoją drogą ludzie tutaj na prawdę szukają pracy a ten jeszcze śmie ich obrażac że są leniami..gdyby tak było nie szukaliby jej - no ale o oczywiście będzie twierdził że udają w dodatku ośmiesza się jakimiś bzdurami o policji itd. zapewne nie ma ona ważniejszych spraw niż bzdety na forum owszem obrażanie czyjejś matki itd jest naganne ale nie sądze by aparat państwa wciągnął się w takie postępowania rodem z cyrku

dziad przesiaduje tu od paru lat ... wszędzie widzi jedną osobę swoją drogą takie nicki jak jego powinny byc blokowane bo on pracy nie oferuje żadnej!! a krytyków uważa za chamów chociaż wielokrotnie to tylko on uzywa słów obraźliwych ... wystarczy go poczytac na różnych topach tutaj

" Sapienti ma rację. Polacy to wyjątkowi lenie. Tylko że jest to lenistwo umysłowe. Tyrać są gotowi do usrania, ale mózgu użyć nie są w stanie. Porażka." Albo sam Sapienti to pisał albo wyjątkowy głupek :-) jakiego mózgu i do czego ? Do mlm ??? Rzekomo kazdy głupek potrafi jak twierdzi Sapienti bo pisze że dla każdego. Jak widac nawet głupki go olewają :D spadam stąd :-O

teraz mogę tak samo manipulowac ..sapienti mi nie odpisał więc go zatkało ? :D pa🌻

mam nadzieje że się nie będziesz wysilał i pisał więcej do mnie sapienti bo skończyłem z tobą na dzisiaj :-) i więcej pokory chłopie ..krytyka moja bierze się z twojego dyletanctwa jako kogoś kto reklamuje biznes poprzez wkurzanie ludzi... swoją drogą dajesz się wkręcic w dyskusje ..trollu żresz papu które ci serwuje aż miło ... pamiętaj : moje posty mogą byc milsze ale tylko do tego co na to zasługuje . I nie JEDNA osoba cię krytykuje ale znacznie więcej. W moich postach zaś chamstwa nie ma żadnego , ani krzty wulgaryzmów itd.

Gość Arika.
Zgadzam się gdzie wejdziesz na temat odnośnie pracy tam się pojawia ten troll nie wnosząc nic do dyskusji poza wyśmiewaniem się z innych i wciąż tym samym pytaniem po co wam praca? co za żal.pl A kiedyś weszłam na topa co laska pisała o swojej mamie jak ją pracodawca olał to wszedł by się z niej śmiac :-( I te jego nicki poprzednie uo jezuu itd. zaraz widac że troll ( nie wzywaj imienia boga nadaremno !! )

a ja dodam tylko że supertata który skrytykował sapienti bardzo rzeczowo i rozsądnie to nie żaden gówniarz bo sapienti chciałby uważac że tylko gówniarze go krytykują. Nic bardziej mylnego. Ignorujcie go !

"nie sądze by aparat państwa wciągnął się w takie postępowania rodem z cyrku" vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Już się wciągnął! I nawet dość daleko to zaszło. Powoli, bo powoli, ale wszystko idzie do przodu. Kwestia 2-3 miesięcy a będzie sąd i wyrok. Uporczywe nękanie na tle narodowosciowym jest przestępstwen zagrożonym pozbawienia wolności do lat 3, jakbyś zapomniał. :-D

"krytyka moja bierze się z twojego dyletanctwa jako kogoś kto reklamuje biznes poprzez wkurzanie ludzi" Po pierwsze - nie krytyka, tylko bluzgi, wyzwiska i fałszywe oskarżenia. Po drugie - nie reklamuję biznesu, tylko oferuję ludziom myślącym pomoc w poważnych problemach finansowych. Ty najwyraźniej do myślących nie należysz, skoro widzisz w tym reklamę biznesu!!! :-D Czy ty myślisz że kolejna zmiana nicku spowoduje, że cię nie poznam, matole? :-D

"wciąż tym samym pytaniem po co wam praca? " vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv To było i pozostaje pytanie sprawdzające wasza inteligencję. Prawie nikt z was nie potrafi na to pytanie odpowiedzieć. A więc, szukacie czegoś, co nawet nie wiecie po co jest wam potrzebne! Czy to nie objaw jakiejś paranoi??? Bo jeśkli dla pieniędzy, to przecież tam pieniędzy niema. Jeśli dla samorozwoju, to tego też tam niema. Dla rozrywki? Ale co to za zboczona rozrywka? :-D I nie zgadzacie się, że to jest chore? Bo jeśli to nie objaw choroby psychicznej, to zasłona dymna dla lenistwa i obijania się! Że niby pracę szukacie, a jak ktoś ją proponuje, to nie, bo "nie tak reklamujesz, nie to piszesz, źle się wypowiadasz" i inne pierdoły. :-D

"supertata który skrytykował sapienti bardzo rzeczowo i rozsądnie to nie żaden gówniarz" A to niedługo się przekonamy. Na rozprawie sądowej! :-D Ciekaw jestem, czy tam też będzie z niego taki kozak jak tu? :-D

A więc, mądrale i pracusie! Kto podejmie się nadzwyczaj trudnego zadania odpowiedzieć - po co wam praca? :-D :-D :-D :-D

No i gdzie ten nasz największy w świecie pracuś? :-D Jęzorek połknąłeś? Czy paluszki ci powykręcało?? A wiem! Móżdżek ostatecznie uschł!!! :-D

Ciekawe, czemu ta niby "osoba spełniona w biznesie" nie pomoże tym wszystkim bezrobotnym, skamlącym na tym forum o robotę? Skoro to taki cudowny sposób na życie, to czemu tak dużo takich, co niby nie mogą z niego skorzystać? :-D

Gość o jejku.............
Każdy z nas może sobie założyc nick i pisac że prowadzi biznes. :-) Moim zdaniem sapienti jesteś mitomanem bo jakoś nikt tutaj nie traktuje cię poważnie więc niby skąd masz tylu członków swojej platformy mlm? A przepraszam tylko na kafe tacy głupcy :D A ty wierzysz ludziom na słowo? Ty oferujesz tylko piękne słowa nie możesz podac nawet danych rejestrowych swojej firmy i dziwisz się ludzkiej nieufności ? To właśnie oznaka MYSLENIA ze ktoś nie wchodzi w interes bez pokrycia np w umowie podpisywanej z kimś ( zresztą nawet wtedy nie ma pewności ze to nie jest ściema). Ja osądów nie wydaje co do uczciwości raczej skupiam się na formie twojego przekazu który odrzuca miast zachęcac. Nie miej pretensji do ludzi tylko zweryfikuj swoje postępowanie - najwyraźniej kiepsko sobie radzisz z marketingiem tutaj skoro większośc cię olewa... to w tobie jest problem a nie w nich.

już nawet twoja stopka która się zaczyna od emotki: :D daje do zrozumienia że pod klażdym twoim tekstem jest szyderczy uśmiech... pozdrawiam...kończę rozmowę

a jeśli uraziłem to przepraszam :-) jak widac stac mnie na to czy ciebie też?

Gość taaaaaa już sądy i prokuratura
lecą bo jakiś forumowy troll jest obrażany pokaż dokumenty do tego postępowania? pewnie takie prawdziwe jak te biznesy

ja mogę tylko dodac jeszcze że żadna z wypowiedzi sapienti mnie nie zatkała albowiem ja mogę tak długo rozmawiac tylko po co ? :-) mam wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia a że bywają tutaj wypowiedzi poniżej pewnego poziomu w stosuynku do sapienti do widzę ale też on nie jest dłużny jeśli wbudza takie uczucia może to w nim problem?

Masz rację. Gość ma ewidentnie problem z samym sobą. No ale czego oczekiwać od kogoś kto całe życie jest poniżany i traktowany jak widać na załączonym obazku. Zresztą sam jego wygląd przemawia co to za kreatura.

"A ty wierzysz ludziom na słowo? Ty oferujesz tylko piękne słowa nie możesz podac nawet danych rejestrowych swojej firmy i dziwisz się ludzkiej nieufności ? To właśnie oznaka MYSLENIA ze ktoś nie wchodzi w interes bez pokrycia np w umowie podpisywanej z kimś ( zresztą nawet wtedy nie ma pewności ze to nie jest ściema)." vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv BARDZO PŁYTKO MYŚLISZ!!! Czy ja gdziekolwiek napisałem żeby wchodzili w mój biznes tak o, prosto z Kafe??? A może, jak się czyta z włączonym mózgiem, to dostrzeże, że najwyżej zapraszam do kontaktu, by wszystko omówić i wyjaśnić? Chyba to jes za trudne dla ciebie, co?! :-D I czy ja komuś tu choć raz zaproponowałem podpisanie umowy ze mną czy moją firmą? Jakoś sobie nie przypominam! Jeśli i była jakakolwiek mowa o umowie, to chodziło o inne firmy, których dane podawałem za każdym razem, kiedy o to proszono. :-D