Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamlodazlagniewna

Mam dość życia w świecie wystylizowanych kenów i niedoruchanych barbi

Polecane posty

Gość smutnamlodazlagniewna

Naprawde mam dość tego gnoju!!Dziękuje za taki życia cud!!CZemu normalne k,obiety nie maja powodzenia,tylko te głupie szmaty,makijażu nie maja bo maja tapety,nie maja tipsów tylko jakies jebane szponiki,jest mi smutno i z tego powodu mam kurwa doła!

Gość bajabongo......
oj bez przesady, wokol jest wiecej normalnych ludzi niz opisywanych przez ciebie debili

Gość proszę bardzo o wskazówki
wiem,znam Twój problem.Mój chłopak wybrał właśnie taką dziewczyne,wiem jak się czujesz.Widze,że u Ciebie też musiała zajść taka lub podobna sytuacja.Takie frajerki to podludzie.Bez tapety takiej suni nie poznasz!

Gość amelinda
masz rację te cizie z tapetą ,którą szpachelką mozna zdrapywać cieszą oko pustych facecików. Taki pusty facecik myśli tylko tym co ma między nogami.Taki pusty facecik o zalanym spermą mózgu nie pomyśli,że lala z tipsami mu ziemniaka nie obierze ,bo niy jak? Dostanie zawału jak plamka z błotka na nią pryśnie.do lasu na spacer nie pójdzie bo jak na szpilce tam dojdzie.Powiem Wam - porażka. To co sie dzieje w tym naszym świecie i mediach jest chore.W małolatach próbuje sie tworzyc wzorzec ideału i młodego piękna.Nie ma szacunku do osob starszych (praktycznie jak by nie bylo wieku starczego).Liczy się tylko mloda wytapetowna geba,zabawa,kupa pustego sexu,tak jak byśmy mieli dostac się pod matrycę.Kto się nie mieści w normach ten odpada.

Gość wystylizowany ken
to papa,spadam z twojego śfiata,bejbe :classic_cool:

Gość niedoruchana barbi
ee,ken,ty mienczaku,ze mna nie pojdzie tak łatwo,doruchasz mnie i spadam! inaczej zostaje!!

Gość amelinda
czemu nikt nie pisze?