Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę bardzo o wskazówki

PYTANIE DO CHŁOPAKÓW/MĘŻCZYZN

Polecane posty

Wiem,że wolicie chodzić z takimi Paniami co dotkneło ich dzisiejsze zło nikotyna,alkohol,dragi,dyskoteki,solarium,itp.A jak byście mieli się ożenić to taka dziunie byście wybrali czy może skromna,dziewczyne typu dziewczyna z sąsiedztwa?

Gość i o czym tu gadac z taka
nudziara :o

Gość Łukasz18lat
mylisz sie ja osobiscie nie wole takich dotkinietycj przez zlo (czyt moj temat) szukam takiej ustatkowanej bez mysli o baletach i cpaniu...taka dziewczyna jest wartosciowa pozdro

jasne teraz tacy skromni,kazdy woli taka normalna,a jak przydzie co do czego to bierzecie taka tapeciare

Gość Łukasz18lat
heh jak kocha i jest szczera to mi wystarczy.. kazdy chlopakjest inny. wy sie zakochujecie w takich co lataja wszedzie.a ciz boku zwykli by was obdarzyli uczuciem o jakim nie marzycie. a ci keni szukajaj panienenk dla rozrywki tylko.

Gość a mi tez kabel
kabel USB,ile masz lat?

proszę bardzo o wskazówki>>>> nie moglbym z tapeciara :O....wychodzac z nia na spacer musialbym zakladac jej kartke na plecach SWIEZO MALOWANE ;)....hmmm przyznam sie ze nie umialbym zachowac powagi :D :classic_cool:

Gość Łukasz18lat
tak to jest.

Gość a mi tez kabel
szkoda,kabel USB choc watpie ze za duzo:) hej

kabel i tak Ci nie wierze :D A tak szczerze powiedziawszy dziwie sie Wam,że w ogóle tykacie takie Panny co pół osiedla już im przetrzepało futro;)

Gość juka666
chce się wtrącić ze dziewczyny które wyglądają jak tapeciary po prostu nie potrafią się, gdyż profesionalny makijaż również wiąże się z nałożeniem dużej ilości "tapety" ale jest praktycznie niewidoczny

Gość a mi tez kabel
ok,kabel

ej chłopaki chłopaki chłopaki :D tak sucz jest dobra na raz,jak se tak poruchacie ją raz czy dwa to okej ale dzwie się jak można z taka chodzić a co dopiero się ożenić!!

proszę bardzo o wskazówki>>>>> heheh nie wierzysz ? mialem odpowiedziec na pytanie a nie przekonywac cie ;) ps . gdybym myslal inaczej moja odpowiedz bylaby inna ...kto wie moze bardziej by cie zadowolila :)

dlaczego nie chcecie dziewczyny która ma zasady z których kurwy się śmieją ;/

Gość juka666
ja to w ogole nie wiem o czym wy tu piszecie!! ja jestem dziewczyna która "ma dobrze poukładane w głowie" i nigdy nie narzekałam na jakiś brak powodzenia czy coś w tym stylu, to zależy na kogo ty patrzysz bo jak na jakiegoś pustaka to nie masz się co dziwić ze leci na dupodajkę, trzeba szukać porządnych facetów!!

no chodzi mi o to że ja wam polecam śliczne dziewczyny wygladajace schludnie majace klase i ZASADY z których kurwy się śmieją.i w ogóle nienawidze mężczyzn i jestem feministka

Gość Marco Keram
tylko skromną dziewczyne delikatną miłą współczującą a nie Lachona co to myśli że jest najładniejszy na świecie i że jak pujdzie w mini i kozaczkach na miasto to wszyscy chłopcy jej heheheh śmiać mi sie chce z trakich dziewczyn ale i troche żal mi ich wkażdym bądz razie skromność to wspaniała cecha z taka dziewczyną to zupełnie co innego ona jest warta poświęcenia dla niej życia.

proszę bardzo o wskazówki .....i w ogóle nienawidze mężczyzn i jestem feministka>>> :D to juz wiem dlaczego mi nie wierzysz? :P :P