Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę bardzo o wskazówki

PYTANIE DO CHŁOPAKÓW/MĘŻCZYZN

Polecane posty

no bo kurwa jestescie smieszni,piszecie,ze lubicie skromne a lachony sa inkomiczne a na ulicy to kazdy patrzy na takowa dupodajke i zarywa!!!!

\" nie Lachona co to myśli że jest najładniejszy na świecie i że jak pujdzie w mini i kozaczkach na miasto to wszyscy chłopcy jej \" ee tam, gadacie tak tylko, dzisiaj widzialam na miescie taką małolate w szpilkach i takiej mini, ze ledwo jej dupke zasłaniała i jeden taksówkarz to sie tak zapatrzył, ze o malo swiatła zielonego nie przegapił... moze nie chcecie takich ale ciężko wzrok odwrócic :D

Leśny Slodziaczek dobrze mówi!!POLAĆ JEJ :D

heheh nie wiem jak "kazdy"...moge wypowiadac sie za siebie .....prawde mowiac gdy ogladam sie za dziewczyna to nie jestem wstanie ocenic z 20m czy jest dupodajka....a po samym wygladzie nie zwyklem oceniac czlowieka

bo zobaczyłam dzisiaj taka 16 latke z dupeczka prawie na wierzchu szpileczki i moj facet tak sie na nia gapil ze az sie odwrocil zeby zobaczyc ja z tylu ;/

Tylko , że takie lachony to większośc mężczyzn traktuje przedmiotowo , a takie wartościwe dziewczyny biorą sobie na żony. Przynajmniej większość normalnych mężczyzn tak robi. No bo co z taką tapeciarą można robić przez resztę życia? A pytanie autorki brzmiało jakie kobiety mężczyźni wolą brać na żony. Więc na pewno te dziewczyny z sasiedztwa mają większe szanse.

heheh ups...to ty o gimnazjalistkach piszesz ??????????????? w pierszym poscie pisalas o paniach a nie o 16 letnich dziewczynkach :D

no i co z tego,ale mi chodzi o sam styl. RESZTKI STYLU TECHNO BARBI twarz spalona solara i ,,atrybuty,, blacharki i nawet nie musi oddawac kazdemu sie zeby mnie zirytowac.normalnie chyba od dzis bede nosic duze spodnie i koszule i napierdalac taka dziunie bo zly przyklad daje dzieciaką

Gość Marco Keram
ja mówie za siebie nie moja wina że chodzą barany które dostrzegaja w kobiecie ciało pewnie że jak idzie dziewczyna na pół naga to mój mózg mężczyzny zaraz każe mi sie obejżeć ale zaraz sobie mówie "ej kolego to tylko ciało które za kilka lat będzie zupełnie inaczej wyglądać"

no pisze o takich do 25 lat bo te stare lachony to kąpletna porażka

mam blond wlosy i bardzo sie dzisiaj zezłoscilam,chce byc postrzegana jako inteligentna,skoromna osoba wiec jutro farbuje sie na braz i bede chodzi jeszcze bardziej skromnie ubrana niz zazwyczaj!

Gość Marco Keram
ubierać się można bardzo seksownie a zarazem byś skromną

hehe to ja mialam dzisiaj taką samą sytuację, tylko mój się specjalnie nie oglądał, bo ta małolata byla taka szczupła a mój za takimi nie przepada, poza tym chodzila na tych szpilkach na ugiętych kolanach, zgarbiona i w ogole robila jakies przedstawienie na przystanku, ale faceci to zwierzeątka :P w sumie gdyby jakiemuś kolesiowi wystawal duży pytong ze spodni też bym się moze ogladała :D

a ostatnio jak byliśmy w pizzerni to kelnerka miala takie ogroomne cyce i on przez cały czas się na nie gapił, a na koniec dał jej 5 zł nbapiwku.. ale się cieszę, ze przynajmniej lubi duże piersi bo teraz to jest dużo kryptogejów :P

do autorki: możesz nawet chodzić z workiem na głowie , a jak jesteś wartościową osobą to i tak znajdziesz dobrego faceta, ja nigdy nie należałam do typu "tapeciar" i "blachar" ale jakos nie narzekałam na brak powodzenia , bo liczy się intelekt , a nie kilo tapety na twarzy i każdy mądry mężcyzna( a wierz mi takich nie brakuje , przykładem może byc mój mąż) złączy się z taką właśnie kobietą

Gość Marco Keram
ja z tobą też maria curie skłodowska Jednak dziewczyną skromnym jest troche trudniej znaleźć kogoś kogo będzie kochać ale jak już znajdzie takiego który ją zaakceptuje taką jakaą jest to nie będzie żałować