Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bukiener

zauważyłem, że kobiety lubią aby się do nich zwracać wprost

Polecane posty

Gość Bukiener

Ty stara krowo albo - weź przestań pierdzielić głupoty kobieto lub komplement : dyszel potrzebujesz zamiast kilku facetów na jeden raz to wtedy się cieszy i nawet uśmiecha , jednak gdy się powie aby jajniki sobie związała to nagle się pogniewa ale jednak to widać, że lubi być poniżana i potrzebuje tego dla dobrego samopoczucia aby ją nazywać starą pizdą :)

Gość siemano kochana
a dostales kiedys gola dupa w pysk? pajacu:D

ale akurat wątpie, żeby jakiejś dziewczynie podobało się okreęlenie: "ty stara krowo" :D ale są takie dziewczyny, które gdy ktoś tak poniża, to one zamiast zaprostestowac to się śmieją (zresztą faceci czesto umieją wyczuć z jaką dzieczyną moga sobie na to pozwolić), i wtedy faceci pozwalaja sobie na wiecej :/ miala taką sytuacje na sylwestra, laska nie dosyć, że nie umiala odmówić i zrobiła chłopakom loda, to oni potem się z niej nabijali (nie dosłownie, bo nikt o tym nie wiedział) a ona tylko sie głupio chichrała i uciekała :/

Gość Bukiener
ona lubi ostro ale jak wytrzeźwieje, zalala ryja i śpi teraz nago , przykryłem ją kocem ale rano znowu będzie jazgotać że nie ma śniadania i weź tu bądź zdrowym :(

nie lubię, jak facet nadużywa swojej przewagi fizycznej, ale do cholery - FACET to ma być FACET! :O jakoś mam pecha bo trafiam na takie... cipki 😭

Gość o to masz ciekawe kolezanki

Gość małgorzata k lat 20
oooo taaaaaak, uwielbiam, gdy facet mówi mi na powitanie zamiast "hej słoneczko" (to takie kurwa słodkie :O) "siemano ty stara, wyliniała torbo!!!!" :classic_cool: seriooo... uwielbiam to:classic_cool: