Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafallo

Stopy - długość mała czy OK?

Polecane posty

Gość Rafallo

Hej! Jestem Rafał,mam 21 lat i 173 cm wzrostu.Moje stopy mają 25 centymetrów długości.Z kolei moja siostra ma 15 lat,167 cm wzrostu i też ma stopy 25 cm. Mam więc pytanie.Czy moje stopy są za małe,czy może w sam raz? Jak to jest? Czy normalne jest to że dziewczyny w wieku 15 lat mają stoy w takim rozmiarze,czy może to wyjątek,a moje stopy są w sam raz?

Gość masz bardzo małe stopy
jak na faceta. Wprawdzie sam niezbyt duży jesteś, ale i tak masz damski rozmiar stopy

Gość Czyli taki rozmiar
to jest u dziewczyn coś normalnego? Nie miałem pojęcia.

Gość to jest najbardziej popularny
rozmiar damskiego obuwia czyli 38

Gość to numer 39
38 to 24,5 cm :P

Gość Tak to jest 39
Oczywście,że to 39,a nie 38.Głupoty piszecie.

Gość Kaktusikon
Rozmiar zależy od producenta.U jednych 38 to 25cm,a u innych nie.Często jest tak,że ktoś ma buty 38 od jednego producenta,ale jak chce kupić buty innej firmy,to okazuje się że 38 jest albo za małe albo za duże.A pasuje zuełnie inny rozmiar.

Gość Bzdety piszecie.
Najczęstszy rozmiar stopy dziewczyn to 24-25cm,a facetów 26-27.W wieku 15 lat oczywiście.Nie wiem jak to jest ze starszymi rocznikami.Ale rzeczywiście facet ma dziewczęce stopy.Chyba,że jeszcze urośnie.Chociaż na to bym nie liczył.

Gość Czytałem kiedyś na forum
że 11 letnia dziewczyna miała stopy 26,5 cm. Jakby autor tego tematu ją zobaczył toby się dopiero zawstydził. 11 latka nie weszłaby w jego buty. HAHAHAHA!!!!!!! Ale wstyd.

Gość niesety jak na faceta to male
ale nie przejmju sie.. ja mam podobnie , no moze niecale 26 cm przy wzroscie 170 cm , jak byłem nastolatkiem troche sie tego wstydzilem (wiekszosc kolegow mialo typowe "kajaki") ale teraz nie zwracam uwagi, zazwyczaj buty i tak kupuje z pol numera lub caly nr wiieksze (aby mnie nie cisnęly) a ze z natury jestem raczej "cherlawy" to i z butami nr 40-41 wyglada calkiem normalnie... P.S. milo slyszec ze inni faceci tez maja male stopy

Gość co za pierdoły wypisujecie
mam 15 lat i znam tylko 4 dziewczyny które maja stope 25 lub więcej. Nie ma sie czym przejmować.Stopy to nie najważniejsza rzecz.

Gość Tesz mi rewelacja.
Moja kuzyneczka co ma 16 lat to ma stopy 29 cm.I co powiecie? Kto jom pobije?

Gość tralalalalalalalananana
"jom" to chyba nikt nie pobije :D masakra :D

Gość u dziewczyny wielkie stopy
sa tak masakryczne jak u faceta male... na pocieszenie - male łatwiej ukryc (np. kupujac wieksze buty, itp) a z wielkimi nic nie zrobisz ? w koncu ich sobie nie obetniesz... wspolczujemy twojej kuzynce...

Gość Jakie to ma znaczenie
Małe stopy u faceta,czy duże u dziewczyny,to nie ma żadnego znaczenia.No bo i jakie może mieć.Dostaje się coś w zamian za małe stopy,albo coś się zabiera za zbyt duże?No chyba nie.A czy rozmiar stopy ma jakieś znaczenie w przypadku życia uczuciowego? Też nie.Więc nie ma co rozpaczać ani krytykować za zbyt małe lub zbyt duże stopy. A tej kuzynce to nie ma co wspólczuć,bo pewnie jest wysoka.Nie sądzę żeby niska dziewucha miała taaaakie stopy.

Gość jedno bla bla bla bla
bla bla bla bla

Gość Masz mikroskopijne stopy.
Byłam dzisiaj w centrum handlowym i jakiej dziewczyny bym nie widziała od 12 lat wzwyż,to miała stopy od 23 w górę.Takie duże stopy mają nie tylko wysokie dziewczyny.Teraz dziewczyny mają duże stopy i przeciętny rozmiar to 25-26.Naprawdę nietrudno znaleźć nastolatkę,która będzie miała większe od ciebie stopy.Sorki,że to piszę,ale taka jest prawda. Ale głowa do góry.Po prostu znajdź sobie dziewczynę z mniejszymi stopami.Bo takie też są.Wprawdzie mniej,ale dla szukającego.......

Gość ogólnie mlodziez coraz
wieksza terazrosnie to i co raz wieksze stopy mają...

Gość Rafallo
Ponieważ teraz są upały i dziewczyny chodzą z odsłonietymi stopami więc celowo patrzę na ich stopy. I szczerze mówiąc nie zauważyłem,żeby większość z nich miała większe ode mnie stopy.Są dziewczyny z większymi stopami,ale z moich obserwacji jest takich 1 na 50. Więc wcale nie mam aż takich małych stóp.

Gość Angelussiaa
Mikry jesteś.Moja siostra ma stopy 24cm,a ma dopiero 12 lat.To za kilka lat spokojnie ma stopy większe od ciebie. I ogólna uwaga.Młodzież w większosci jest teraz wyrośnięta.Są wysocy i mają duże stopy.Dotyczy to też dziewczyn.Twoje stopy plasowałyby się pewnie wśród tych najmniejszych,a wśród dziewczyn miałbyś przeciętne.

ciesz się, że masz mniejsze niż większe ;) prędzej można znaleźć mniejsze rozmiary niż np 47,5 48... znam ten ból bo mąż kupuje buty po rozmiarze.. a nie fasonie :/

Gość Twoja siostra to jakiś mutant.
12 latka nie może mieć takich wielkich stóp.Albo ściemniasz albo twoja siostra to jakiś przerośnięty mutant.Normalnie taki rozmiar jest niemożliwy u zwykłej 12 latki.

Gość Klauduuusia
Masz małe stopy. 3 lata temu w naszej szkole były robione takie badania naszego rocznika.Mieliśmy wtedy 14 lat.Były tam też informacje dot.długości stóp. No i tak.Stopy o dł.25 cm. miało 29% dziewcząt,a stopy o długości 26 i 27 cm. 26% dziewczyn.Jak łatwo policzyć stopy większe od Twoich miało 26%nastolatek.A stopy takie jak Ty albo większe miało aż 55% dziewcząt. Jeśli te wyniki są podobne w całej populacji nastolatek,to oznacza,że ponad połowa dziewczyn ma stopy takie same lub większe niż Ty.A aż 26% nastolatek ma stopy większe od Ciebie. Tak więc jak widzisz masz malutkie stopy.

Gość Andzia 17
No jakby nie patrzeć jak na chłopaka masz małe stopy. Sama mam 17 lat a stopy o długości około 27 cm. I napewno łatwo można znaleźć sporo dziewczyn które mają większe stopy niż ty. Wydaje mi się, że znalazłyby się nawet dziewczynki w wieku 10-12 lat, które miałyby stope większą niż ty. Teraz większość dziewczyn jest wysokie i ma duże stopy. Tak się zmienia społeczeństwo :). Bywa ;]

Gość Do Andzia17
Nie kop leżącego nieprawdziwymi informacjami.Gdzie znajdziesz dziewczynki w wieku 10-12 lat z większymi stopami od autora?To są bajki. Mam naturalnie na myśli przeciętne dziewczynki,nie jakieś wyrośnięte ponad normę.

Gość arramandda
Małe stopy.... Mój 11-letni brat ma rozmiar 39....

Gość margool
Pewnie,że małe.Wręcz dziecinne.

Gość ppo
ja mam 10lat 150cm i nosze numer buta 38.. czy to naturalne powiedzcie?? plisss...

Gość Kokokos
Ppo a ty kto jesteś chłopak czy dziewczyna? Bo to ważne,żeby móc odpowiedzieć.