Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie mamie pokazac hehe

Mam złe oceny na świadectwie - czy to aż taki wstyd?

Polecane posty

Mam prawie same na 16 przedmiotów mam same 3, jedną 4, jedna 5 (z religi :) ) i cztery 2... jedna 2 jest napisana przez pomyłke bo powinnam miec 3 ale nie chciałam isc zeby mi zmieniał bo to swiadectwo na koniec 1 klasy LO... czy to serio aż taki wstyd miec takie oceny?

"jedna 2 jest napisana przez pomyłke bo powinnam miec 3 ale nie chciałam isc zeby mi zmieniał bo to swiadectwo na koniec 1 klasy LO" - powiedz k...wa, ze zartujesz :O

nie żartuje... ale mama mi i tak nie uwierzy że miałam miec 3... Tam mamy sie nie boje :) :) :) tylko tak troche głupio mi że mam takie oceny. W sumie szkoła nie najlepsza ale nikt w klasie nie miał paska.

Ale troche tak się dziwnie czuje bo w podstawówce same 5 i 6 w gimnazjum same 4 a tu ... same 3 co to na studiach bedzie hehehee :):):):) nie no myśle że nie jest tak źle co?

Uczyłam się... :):):):) tylko widac troche za mało. :):):):) Maturą się nie przejmuje bo matura nie ma nic wspólnego z ocenami...

Gość ukuil
ja tam w jednymz najlepszych liceum tez nie mialam dobrych ocen, nawe z fizyki z ktorej zdawalam mature baba postawila mi na koniec 2 (ale to za nieobecnosci :P) a mature napisalam lepiej niz 5uczniowie :P

Gość 1234567.........
poziom rzeczywiście niski macie w klasie skoro nie było żadnego paska wiesz niby mówią że uczymy się dla siebie a nie dla ocen tylko jak będziesz składała papiery na studia to świadectwo końcowe z 3 kl jest punktowane a jak zabraknie co tego 1czy 2 punkty za świadectwo będziesz sobie pluła w brodę że może warto było przysiedzieć

No wiadomo... matury teraz moim zdaniem proste są tylko ta matma może troche trudności sprawic. Dla mnie też angielski jest trudny wiec nie wiem jak matura pójdzie. Pójde na jakiś kurs przed maturalny z języka i matmy najwyżej :) :) :) :) :) Cieszę się że już wakacje... :):):):):):)

Tak.. w 3 klasie bede się starała na te przedmioty które idą na świadectwo koncowe i w 2 bede sie starac bo kilka ocen też przechodzi... :) Chciałam iśc na psychologie na wieczorowe w krakowie wiec chyba mnie przyjma?

PS... w koncu wieczorowe to studia dla debili!! :):):):):):) tak słyszałam

Gość ukuil
a co ma do tego ilosc osob z paskiem ?:O u mojej siostry w klasie tylko ona miala pasek, u mnie w tym samym liceum na takim samym profilu z tym samym wychowawca od glownego przedmiotu (bio) bylo juz kilka osob wiec nie rozumiem co ma do tego pasek na swiadectwire :o

Gość 1234567.........
hehehehe bez komentarza zostawiam te debile :) najważniejsze że zdajesz sobie sprawę z konsekwencji

hehehe... to dopiero 1 klasa która troche olewałam.. poza tym byłam chamska dla nauczycieli ale w 2 klasie sie to zmieni!! :):):):)

Gość a ja..... zaszokuje
Ja mam 2 dwóje, 5 trój, 3 czwórki i 3 piątki, jestem w 2 gim. w mojej klasie też nie było czerwonego paska, świadectwo pokazałam już mamie, ale jak stary zobaczy, to jeszcze gorzej będzie jakby mnie miał zabić. I nie mówcie, że nie uczyłam się z tych przedmiotów co mam dwóje, bo się uczyłam i na korki chodziłam, a i tak to rezultatu nie przyniosło :O

Gość ukuil
nie marwts ie, nie kazdy musi miec mature :D z czego masz te 2 dwoje?:>

Gość 1234567.........
ukuil......to ile osób ma w klasie świadectwa z paskiem świadczy o poziomie nauczania w danej klasie ....u moich synów w 2 kl LO w tym roku jest 5 takich świadectw a średnia całej klasy 4,2 więc o czymś to świadczy prawda ? profil matematyczno-informatyczny z rozszerzonym angielskim i matematyką .....i nie mam tam żadnego wyścigu szczurów jak ktoś tutaj zaraz zarzuci po prostu ta młodzież wie co chce dalej robić ze swoim życiem

Gość ukuil
a moze specjalnie podwyzszaja oceny dlatego ma iecej osob? :o roznie to mozna interpretowac :o poziom nauczania w klasie siostry i mojej byl taki sam, widocznie w jej klasie byli mniej zdolni co nei znaczy ze poziom nauczania nagle wzrosl bo pozniej bylo wiecej osob z paskiem :o

Ja jestem na biol chemie i jak ktoś z mojej klasy (średna klasy troche ponad 3) chce zostac lekarzem to współczuje służbie zdrowia :):):):)

Gość ukuil
no tak, bo moze w bio chem fiz jest najtrudniej (najwiecej materialu) a poza tym nagle wszyscy nie pojde na medycyne tylko ci najlepsi. a podejrzewam ze polowa osob pojdzie na cos nie zwiazanego z biologia jak prawie pol mojej klasy :o

Ja własnie z biologi mimo że mam 3 jestem raczej dobra. Nie ucze sie na sprawdziany a i tak mam 3 :) ... Teraz musze sie przyłożyc bo chce biologie własnie zdawac najlepiej rozszerzona bo podstawa to prosta jest a rozserzona jest jakby podwójnie liczona wiec nawet jakbym miała 50 % to tak jakbym miała 100 :):)

hehehe... ale i tak troche wstyd przed znajomymi... bede symulowac :)

Gość bvvbvcbv
Kto się przejmuje ocenami na świadectwie? Chyba tylko zakompleksione kujony, dla których to jedyna rzecz, którą mogą się pochwalić :classic_cool:

Dzięki!! :):):):)

Gość mam zdjecie
Czym Ty sie dziewczyno przejmujesz?????? Mi sie studia sypia, to do[iero jest przesrane.

Gość dsgvsd
oceny mozesz olac, byle meture dobrze napisac