Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Gość tera31
owulacji nie da się wywołać w50dniu!jak już coś to okres.

Gość jaskolka
Dzasty 86 jestes????co u Ciebie jak tam samopoczucie?ja dzis caly dzien chodze senna

Gość tera31
dziewczyny długo się staracie?te wydłużające się cykle do niczego dobrego nie prowadzą.ale życzę wam jak najlepiej!

Gość jaskolka
to jest moj drugi cykl staran

Gość jaskolka
tera31...a Ty starasz sie tez o dzdidzie-

Gość jaskolka
Dzasty86 ...w tym tag na kafetreii dopiro pojawiam sie popoludniu...lykam ten wiesiolek i bede obserwowac sluz czy faktycznie pomaga.....w sumie kuzynka pocieszyla mnie ta wiadomoscia tj ze ona od pol roku miala 39 dniowe cykle tez sie jej wydluzyly nic z tym nie robila i tu prosze niespodzianka zafasolkowala .....byla w szoku zabezpieczala sie ale tylko prezerwatywa i globulkami raz im pekla gumka ale nie panikowala bo jak powiedziala miala wtedy suche dni zadnego sluzu plodnego a tu prosze...najbardziej niesprawiedliwe jest to ze te kobietki ktore nie chca miec narazie dzieci to zachodza odrazu a my tak bardzo pragnace dzidzi musimy czekac czekac i sie tylko denerwowac:(

Gość tera31
jaskolka!mogę cię pocieszyć staram się już5lat!!!!!!!!ty to jesteś początkująca na pewno ci się uda ale powinnaś dać na luz nic na sile to tylko pogarsza sprawę.miałam takie same problemy jak wy i do czego mnie to doprowadziło?????wiecie co to jest 5 lat?

Gość jaskolka
tera31....przykro mi ze tyle sie staracie ja jestem tak niecirpliwa ze teraz kazdy terim nadchodzacej miesiaczki to bede tak przezywac nie wiem czy to dobre naprawde powinnam wziasc na luz

Gość jaskolka
a co sie stalo robials wszystkie badania dlaczego tak dlugo sie starasz?

Gość tera31
dziewczyno!opanuj się bo wpadniesz w obsesje!

Gość jaskolka
dzasty86 ....nie ma Cie:(????????

Gość jaskolka
tera31....nie no bez przesady nie jest ze mna tak zle procz tego ze od jakiegos czasu wlaczyl mi sie instynkt macierzynski

Gość tera31
wyobraz sobie ze zaczęło się od zaburzeń hormonalnych następnie polic zesp jajn a tydzień temu dogrzebali się we mnie endometriozy 3 stop .a tak zaczęło się jak u ciebie

Gość dzasty86
hej sorki ze tak pozno. bylam na kafe o 17 i cie nie bylo wiec wyłączylam kompa i oglądalam tv ale juz jestem...

Gość dzasty86
jaskolka........ ze ktos kilka lat stara sie o dzidzie to znaczy ze my tez tak bedziemy mieli........ zobaczysz nam w tym cyklu sie uda.....hehe wczesniej sie przejmowalam troche alem teraz jestem jak najbardziej dobrej pozytywnej mysli

Gość jaskolka
dzasty86 .....no wreszcie.....

Gość dzasty86
tera31........................ przykro nam ze tak dlugo nie mozesz zajsc w ciaze........

Gość dzasty86
zobaczysz predzej czy pozniej i tobie sie uda.....trzymamy mocno kciuki

Gość jaskolka
tera31....no ja narazie to jestem swieza staraczka jak napisalam dopiero od 2 cykli hm...zobaczymy.Dzasty 86 ...beda jeszcze jakies przytulanki u Ciebie na dniach?

Gość jaskolka
tera31......nie trac wiary na pewno w koncu doczekasz sie upragnionej dzidzi pamietaj ze zwasze po burzy wychodzi slonce bedzie dobrze

Gość dzasty86
w najblizszych dniach to traczej nie...:( jak cos to dopiero w weekend jak moj mezczyzna powroci. a Ty kiedy zaczynasz?a o ktorej godzinie robilas test owu

Gość jaskolka
dzasty jak zrobilas test i wyszedl ci skok lh to czy tego samego dnia zaobserwowalas u siebie sluz plodny taki jak kurze jajko?

Gość dzasty86
nie dopiero nastepnego dnia

Gość tera31
nie martwcie się do 2 lat jest wskazane że może się nie udawać ale po 2 już trzeba się zabrać do roboty.na pewno się uda

Gość jaskolka
dzis mi wypada 7 dc test zrobilam kolo 15 ale ta 2 kreska byla bledsza od tej w okienku kontrolnym wiec narazie cisza..........jak tylko zobacze 2 mocne kreski odrazu zaczynam staranka hi hi

Gość dzasty86
ale ta druga kreska byla widoczna? czy tylko leciuteńko widniała

Gość jaskolka
bede robic codziennie zobaczymy a Ty o ktorej robilas tescik?

Gość dzasty86
ja to zazwyczaj robilam tak kolo 11

Gość dzasty86
czytałam na ulotce z tych testów owulacyjnych , ze jezeli stosuje sie je przez 3-4 miesiace i wskazuje nam owulacje i nie uda nam sie zajsc w ciaze to powinno sie zglosic do lekarza. mam nadzieje ze u nas nie bedzie takiej potrzeby

Gość jaskolka
byla widoczna ale byla bledsza ta w okeinku kontrolnym byla ciemno rozowa a ta druga taka jasno rozowa na opakowaniu wyczytalam ze jesli jest jasnorozowa to znaczy ze nie ma skoku lh jesli ma taki sam kolor to jest potem patrzylam sie na ta bledsza kreske 5 min i wydawalo mi sie ze jednak przyciemnila sie ale to bylo zludzenie