Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

rozumiem Cie doskonale nie bierz do siebie tego wyniku jesli dzis masz 23 dc okres powinnas dostac za 3,4 dni z tego co pamietam.Sluchaj moze to byc wczesna ciaza i test nie wykryl jej jeszcze tez znam takie przypadki.Powtorz test za pare dni.Glowa do gory i nie stresuj sie bo to jeszcze pogarsza sprawe.Wiem ze latwo jest tak pisac bo sama jestem niecierpilwa.Jesli za pare dni test wyjdzie negatywny a okresu wciaz nie bedzie idz do przychodni i zrob test z krwi tzw bete wynik ponoc otrzymuje sie tego samego dnia a beta jest w 100%pewna

Gość kaska77777
no sprobuje sie nie stresowac, narazie zadnego testu nie bede robila tylko poczekam na miesiaczke

Gość dzasty86
niewiem czy wytrzymam bez zrobienia testu ale sprobuje:) jaskolka a ty masz czasami przed pokresem takie skurcze brzucha?????ja wlasnie dzis poczulam takie lekkie skurcze , moze to przez zblizajaca @ zobaczymy, nie poddaje sie hehe

Gość dzasty86
a u ciebie jak? jak samopoczucie?

badz dobrej mysli i zrob tak jak ci radzilam z testem z krwi przynajmniej bedziesz pewna na 100%i nie bedziesz sie denerwowac ale odczekaj jeszcze te pare dni.No chyba zeby sie nie denerwowac powtorz test w poniedzialek rano jesli nadal bedzie negatywny idz do przychodni na ta betenie musisz miec skierowania koszt chyba kilkanascie zlotych.Trzymam kciuki!!!!!i ja jestem dobrej mysli ze jednak ci sie udalo!!!!!!!:)

Gość dzasty86
ile placilas za ten wyciag z wiesiolka>>>>>>>> ? jezeli teraz mi sie nie udalo to od nowego cyklu bede zazywala ten wyciag , no i bede testy owulacyujne robic i mierzyc temperature, tylko wlasnie u mnie to jest maly problem , bo moj mezczyzna jest tylko w weekendy :(

Gość dzasty86
hehe, wiesz co nie bede narazie robila zadnego testu, sprobuje poczekac na miesiaczke

Mi sie ten sluz plodny skonczyl.Kluja mnie jajniki raz lewy raz prawy co jakis czas piersi narazie nie bola tylko rano jak wstaje to czasem mnie zabola sutki jak dotykam.Dzis mam 18 dc hm........

Gość dzasty86
a u ciebie jak?w ktorym jestes teraz dniu cyklu?

Gość dzasty86
dopiero 18? ojjj to jeszcze masz troche czekania, a te tabletki dziennie sie bierze?

Oeparol Wiesiołek, kapsułki, 60 szt placilam kolo17 zl i polecam go bo sluz mialam super rozciagliwy a im bardziej rozciagliwy to ponoc lepszy dla plemniczkow:)

Tabletki lyka sie tak od okolo 5 dnia cyklu do momentu wystapenia owulacji tzn ja jak zaobserwowalam u siebie sluz rozciagliwy to przestala go lykac i ja lykalam 3 kapsulki dziennie najlepiej podczas posilku

Gość dzasty86
aha , to super

Gość dzasty86
dobrze wiedziec, bede pamietala na przyszlosc:)

Gość dzasty86
wiesz co ja , od teraz zmieniam nastawienie do calej tej sytuacji, mam wielka nadzieje ze sie uda w tym cyklu, a jak nie to w nastepnym bedziemy sie przytulac z podwojną mocą heh, bo takie moje zmartwienia to tylko utrudnia

no a ja mam jescze troche czekania niestety nie wiem nawet kiedy okres powinnam dostac postanowilam ze za 2 tyg w sobote zrobie test

Gość dzasty86
to wówczas bedzie twoj 32 dzien cyklu tak?

no wlasnie musimy troche wyluzowac jak tak bardzo chcemy dzieciaczka to czasem to pragnienie moze nam utrudniac zajscie....ach a ja kiedys myslalam ze zrobienie dzidzi to takie proste

Gość dzasty86
no ja tez tak myslala,no bo niektorzy maja farta i za pierwszym razem im sie udaje , no a niektórzy musza sie postarac o swoje szczescie

tak bedzie wtedy 32 dc ostatni cykl trwal 40 dni i dlatego tak sobie wyliczylam ale kurcze nie wiem zaloze sie ze im blizej bedzie terminu tym bardziej bede panikowac

Gość dzasty86
czyli teraz umowa taka ze nie zamartwamy sie nie piszemy o smutnych sprawach tylko sie cieszymy i jestesmy dobrej mysli i czekamy z niecierplioscia ok?:)

Gość dzasty86
wiere ci bo tak samo jest u mnie

tak jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)nie dajmy sie poniesc nerwom tylko luz!!!!!!

Gość dzasty86
nooo i trzymam za to mocno kciuki, tylko ze.......

Gość dzasty86
...... wczorak wieczorem bardzo bolal mnie brzuch i dzis tak samo tak jak na okres, ale napewno przejdzie

wiesz co mnie wkurza jak czasem czytam posty na kafe jakas paniena pisze ze chce usunac ciaze normalnie co za niesprawiedliwoasc nie??????my tu sie staramy a ta zaszla z wpadki i usuwa

no ale mialam sie nie denerwowac :)moja droga damy rade i wkrotce zostaniemy mamusiami wierze w to!!!!!!!