Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Gość dzasty86
no mnie tez to denerwuje ale nic noie poradzimy na to.....

Gość dzasty86
no wlasnie koniec stresowania

Gość dzasty86
a ty mieszkasz gdzies w poblizu morza?

Gość dzasty86
ale ty masz fajnie:) super, ja jestem z gliwic ,do gór mamy kolo 100 km

Gość dzasty86
a do zakopanego ponad 200, ale bardziej wolimy jezdzic nad morze niz w gory,

no fajnie ale ja lubie gory jak bylam mlodsza to jezdzilam w bieszczady tatry nalezalam do kolka geograficznego:)

a i w gorach stolowych tez bylam super!!!!!!!!!!!!!!!to zapraszam nad morze he he ja z domu mam 20 min spacerkiem na plaze

oki musze zmykac bo jade zaraz do mamy na urodzinki imprezka rodzinna sie szykuje odezwe sie jutro zajrzyj tez na nasz topik jutro to dalej popiszemy:)

i pamietaj bez nerwow i paniki damy rade he he tak sobie pomyslalm i kto to mowi sama jestem nerwusem:)

Gość dzasty86
hej jaskolka , dzis jest moj 25 dzien cyklu, jutro albo pojutrze powinna przyjsc@.wczoraj i dzis rano bardzo bolal mnie brzuchm co chwile latałam i sprawdzalam czy dostalam okres , masakra... heh.powiedz mi jak to jest czy przed miesiaczką powinnien byc jakis sluz czy powinno bnyc "sucho"? bo ja od wczoraj czuje duza wilgotnosc, ten sluz jest taki wodnisty, bialawy, niewiem czy taki powinnien byc tuz przed @????

hej ja niedawno wrocilam z roboty w tym tyg mam ranna zmiane wiec dopiero kolo tej godz mohe zajrzec na kafe. Co do sluzu to przed miesiączką śluz jest białawy, gęsty, jednorodny, nieciągliwy ....Jutro masz termin okresu?

Ja dzis mam 20 dc przez weekend pobolewaly mni jaajniki czasem mialam uczucie jakby klucia i takiego dziwnego bulgotu he he smiesznie brzmi ale takie mialam odczucia.Sluz mam taki lepki bialawy tempki nie mierze narazie jesli mi sie nie udalo w tym cyklu zaczne ja mierzyc w nastepnym .

dzasty86.....ja mam takie przeczucie ze jednak ci sie udalo:)ale cichoooooo bez zapeszania.....

Gość dzasty86
hej a ja tak jak ci pisalam mam duzo takiego wodnistego bialego sluzu, wczesniej w ciagu dnia to jak chodzilam to duzo ze mnie tego lecialo, az musialam uzywac wkladki, a tak poza tym to wczoraj i dzis strasznie mnie bolal brzuch , wczoraj to co chwile biegalam do lazienki sprawdzac czy dostalam 2 bo caly czas takie uczucie mialam , dzis tez mnie bolal brzuch , ale teraz przestalo....

Gość dzasty86
od kilku dnio mnie tez mdli , ale to tak mam czesto , bo to jest tez od tych kamieni co mam co ci pisalam wczesniej......

Gość dzasty86
zawsze pilam w ciagu dnia duzo kawy , slabej bo slabej ale duzo , a dzisiaj jakos nie mam zbytnio ochoty , i ilosc tej kawy zmniejszyla sie do minimum hehe. tzn. zawsze umialam wypic czasami nawet 5 filizanek, a dzis wypilam 1 i z drugiej troszeczke , reszte wylalam bo nie mialam ochoty, troche mnie to zdziwilo, no i jak chodzilam po miescie i przechodzilam kolo piekarni to az mi te zapachy przeszkadzaly....no ale moze to tak przed @

no no ....kochana trzymam kciuki te zapaszki i od kawki odpycha hm....:)

Gość dzasty86
ale to moze tak przed @, bo na takie objawy to bybylo za wczesnie, bo ja jestem dopiero 15 dni po przytulankach tych co prawdopodobnie byly w owulacje, chociaz tyle sie naczytalam o tych testach owu i niewiem teraz sama czy one pokazaly prawidlowo

Gość dzasty86
a u ciebie jaki zawsze wystepuje sluz przed @ , czy jest go brak? bo z tego co czytalam to przed @ nie powinno byc zadnego sluzu. ehhh sama juz niewiem , ale nie przejmuje sie , mam tylko nadzieje ze @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to ja wypedze hehhehe

A mialas pare dni po przytulankach uczucie klucia w jajnikach i takie dziwne skorcze?

tak jestem, tak mialam klucia w okolicy prawego jajnika, okolo 7 dni po przytulankach.

sama niewiem co mam juz myslec, najgorsze jest te czekanie ... ale jakos dam rade ,

kurcze szkoda ze jak ty nie mam terminu jutro:(nie bede robic testu bo to by bylo szalenstwo zbyt wczesnie o rany

testu narazie nie robie, zobacze czy jutro albo [pojutrze dostane @, a jak nie to poczekam zobacze ile czasu mi sie spozni, bo nie chce robic testu zeby sie rozczarowac znowu, wiec poczekam i zobacze czy dostane czy nie,