Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

wiesz tez jestem bardzo ciekawa jaki bedzie wynik no mam nadzieje ze pozytyw!!!!!!!a skad slyszalas o tych testach owu tzn ze jak pokatuja ciagle 2 krechy to oznacza ciaze?

czytalam na forum, wypowaiadalo sie kilka dziewczyn ze test owulacyjny pokazal im wynik pozytywny i ciazowy rowniez, bo ze niby pik lh jest powiazany z hcg ze jezeli w okresie spodziewanej @ ten test pokaze dwie kreski to ze niby to ciaza, ale uwierze jak zobacze u siebie hehe

no trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaskolka wysle ci na maila zdjecie z wynikiem testu owulacynego i napiszesz mi co ty zobaczylas czy te kreski są takie same czy jak ok???????

no wiec wpatrywalam sie w zdjecia no i ja widze jak byk 2 takie same krechy!!!!!!!!!:)

sluchaj a po jakim czasie pokazaly ci sie 2 krechy takie same po 3 min?

ja chce tez zdjecie od ciebie ale z 2 krechami na tescie ciazowym!!!!:)

wzrok mam dobry:)wiec raz jeszcye potwierdzam widze 2 krechy takiego samego koloru

wiesz niewiem dokladnie ale chyba po 3 minutach wyszly..... przed chwilą na innym forum napisala mi polozna - doradca laktacyjny ze test owulacyjny wychodzi poytwnie jezeli jest sie w ciazy po 12-14 dniach od stosunku a ja jestem dzis w 17 dniu po stosunku ,

niewiem czy sie cieszyc czy nie? chyba sie zaraz wyszykuje i pojde do calodobowej apteki, bo niewiem czy do rana w niecierpliwosci wytrzymam , tylko ze za bardzo mi sie niechce , bo to kawal drogi...

oj jaskolka jak ja bym pragnela zobaczyc te dwie kreski na normalnym tescie, teraz troche sie ciesze , gorzej jak wynik bedzie inny

jaskolka zrobie jeszcze jeden test owu hehheheheheh jak wyjdzie pozytywny to ubieram sie i ide po test ok????????

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
mam mala sugestie jesli masz krwawienie nie plamienie to nie nadwyrezaj sie i nie chodz tylko polez troszke

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
poczytalam o tych testach i faktycznie zdanie jest ze wychodza wiec najprawdopodobniej jestes w ciazy .

za chwile zrobie, wiesz co bylam w lazience no i z krwia wylatuja mi czasami takie skrzepy jak przy normalnej @,

widac juz dwie kreski ale sa narazie slabe bo dopiero cgyba minutka minela , hehhe ubieram sie i ide do apteki