Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

hhehe.... chcialabym aby to sie uwidocznilo na tescie.... bo jezeli na tescie po niedzieli nic nie wyjdzie , tzn jedna kraska to wszystko jasne.... :( a u ciebie tez juz jakas dziewczynka albo chlopiec albo obydwoje robia sobie u ciebie w brzuszku domek na 9 miesiecy hehe

Dzasty ja mam nadzieje ze u ciebie tez fasolinka sie zadomowila i jescze masz te mdlosci....:)

fajnie bybylo jakbysmy razem zafasolkowaly... trzymam mocno kciuki..... a wiesz co dzisiaj przy oddawaniu moczu odczuwam bol jajnika prawego..... niewiem co mi jest

ooo zachcianki sie zaczynaja:)a nie masz ochoty np na ogorki kiszone ktore zagryzlabys np kostka czekolady?:)

ta moja kuzynka mowi ze ostatnio miala straszna chce na kapuste kiszona poszla kupila zjadla prawie pol kilo i zaraz potem zjadla kubeczek lodow czekoladowych

i mowila ze raz obudzila sie w nocy i miala straszny apetyt na sledzie w smietanie....nie mogla zasnac bo sledzi w dmou nie bylo ale z rana jak tylko otworzyli spozywczy poszla i kupila w sloiczku sledzie he he he

tylko ciekawe czy tam wogole jest????????????? wiesz takie jedzenie jak ogorek kiszony zadryzany czekolada to u mnie jest na porzadku dziennym,

jak bedzie potwierdzona fasolinka u Ciebie to serio otwieram szampana:)

jaskolka........ zrobilam dzis z samego rana test ciazowy........oczywiscie wyszedl mi negatywnie................. krawienie prawie mi juz ustapilo...............................(czyli jak do tej pory trwalo 3 dni, co nigdy wczesniej sie nie zdazalo, bo trwalo zazwyczaj 6-7 dni................... poza tym dalej bardzo mnie mdli....

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
hej dzasty przykro mi ze wyszla jedna mialam cicha nadzieje ze dzis wyjda dwie powinnas wybrac sie na wizyte do gina i ewentualnie porobic badania podstawowych hormonow ,co wyjasni przyczyne pozytywnych testow owu nie martw sie

hej, no po niedzieli ide do ginekologa. zobaczymy co mi powie.......a jak myslisz moze byc tak ze tego hcg moze byc jeszcze malo i dlatego nie wykrywa?????????? czy to raczej juz nierealne????????????????????? dziwi mnie tez ta moja miesiaczka, nigdy wczesniej taka skąpa i krotka nie byla, a teraz? niewiem dlaczego tak jest

dalej sie tak dziwnie czuje.... niemoge sie doczekac jak po weekendzie pojde na bete i bede wiedziala w 100 %

wiesz ja uzupelnilam ciut lekture i przy cyscie lub innym g...wnie na jajniku moga te testy owu byc pozytywne do tego plamienia nie okres mdlosci i zawroty glowy

niewiem juz sama ...... ale wydaje mi sie ze torbieli nie powinnam miec...... ginekolog przy badaniu by chyba to zauwazyl a mowil ze z jajnikami wszystko w porzadku

a dodatkowo biore duphaston i cykle mam regularne, wiec jest mala prawdopodobienstwo zebym miala torbiela

no nie wiem , a moze najzwyczajniej nie doszlo do owu i to plamienie srodcykliczne nie wiem ,

do owulacji to tez chyba raczej doszlo, bo robilam test owulacyjny w 9 dniu i wyszedl pozytywnie a w 10 dniu cyklu juz byl negatywny.

plamienie srodcykliczne to tez nie, bo ja mam cykle 26,27 dni a krwawienie ( w sumie na poczatku plamienie) zaqczel;o sie w 26 dniu cykklu

jaskolka jak bedziesz to sie odezwij ....) co tam u ciebie? jak sie czujesz???

Wiesz mnie znow dzis mdlilo w pracy tak dziwnie heh to ciekawe jeju mam nadzieje ze nie zaczynam doszuliwac sobie objawowo ciazowych:(bo to jeszcze nie mozliwe dzis nie pobolewa mnie podbrzusze ani nawet nie kluja jajniki troche piersi bola ale mniej niz wczoraj zaczynam odliczanie dzis 24 dzien cyklu

a i zaczal mi sie wilczy apetyt ale tak zawsze mialam na tydzien przed okresem czyli mdlilo mnie rano wiecznie glodna bylam czyli to tez moga byc objawy sygnalizujace zblizajacy sie okres a raczej na pewno ta wstretna@ wiesz jakos dzisiaj ja mam takie przeczucie ze mi sie jednak nie udalo w tym cyklu nie wiem.........