Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość emo-800
No to super Kate... ja siedzę w pracy i nie mam natchnienia żeby cos robić a powinnam,najchętniej pojechałabym do domu...

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
Czesc Wszystkim. Juz jestem w pracy a ze mnie nie bylo to dzis mam zaleglosci. Odezwijcie sie kto jest :) Czekam Buziaki

Widze ze zostałam sama :( Wszystkie juz opuscilyscie ten topik :( Patryska, Gummka, Justtyska..... emo-800 w szkole wiec pewnie zajrzy w srode, ale reszta? :( :(

Gość emo-800
Hej Kate...no faktycznie pustki niesamowite,szkoda...Ja jutro w szkole w środę też niestety będę miała nieco zajęty dzień.Dzisiaj po szkole byłam na zakupach i u fryzjera...A wekend w sumie fajnie mi minął w piatek spotkanie ze znajomymi a w niedzielę całodniowa wycieczka do Opola i zoo także fajnie było no i ta pogoda... Dobrze,że już jesteś zdrowa:) Ale gdzie jest reszta...?? Pozdrawiam:)

Gość Patryska
Witam dziewczyny. Ja piątek i poniedzialek wzielam soboe wolne dlatego nic nie pisalam .

Czesc Dziewczyny :) No wiec szkoda ze emo-800 juz nie mozesz byc z nami codziennie, no ale teraz przynajmniej cos sie u Ciebie dzieje :) A to Patryska miała wczoraj wolne!!! ;) Nie masz za dobrze??? Ja niestety tak do konca to zdrowa nie jestem :( Wciaz okropnie smarkam zwlaszcza rano przez godzine - potem przechodzi - ale to jest strasznie męczące, nawet książki nie można poczytac w autobusie, bo czuje ze mi kreci w nosie i zaraz psikne itp :( Mam dosyc!!!! To jest strasznie upierdliwe :( Najgorsze jest to, ze w zeszlym tygodniu przepadly mi cwiczenia :( nawet nie moge tego odpracowac :( no a poza tym w tym tygodniu chcialam juz isc, ale skoro tak smarkam i kicham to bede musiala sobie darowac :( i kasa przepadla :( Ciz... miłego dnia Dziewczyny :)

Gość Patryska
Kate mialam wolne bo bylam w weekend z Tomkiem na weselu i na tym weselu bylam swiadkowa :) bylo super

Jak ja Ci zazdrosze :) Tez bym sie na jakies wesele przeszła :) Coz... za to w przyszłym roku ide na dwa :) hehe Wiesz, powinnam dostac okres wczoraj, wiec jest nadzieja na małe baby :) No ale raczej jestem nasatwiona negatywnie, lepiej byc zaskoczonym, no nie? :)

Gość Patryska
No to Kate trzymam kciuki :) moze akurat bedziesz miala dziudzusia :) ka obecnie rozgladam sie za jakas praca ale nic nie moge znalesc :(

Ja zostaje przy mojej pracy. Nigdzie nie bede miała tak dobrze jak tu... Dobra pensja, dobre warunki pracy i przywileje. Coz, mam mało pracy ale jestem tu potrzebna.

Jeszcze niecałe 2 h i do domku :) .

Gość emo-800
A ja wróciłam do domku,pochodziłam trochę po sklepach a popołudniu spotykam się z Kuzynem..także zapowiada się fajny wieczór... Tak ogólnie to faktycznie coś się u mnie dzieje nie mogę narzekać...dzisiaj przyszła mi suszarka do paznokci także dzisiaj po pomalowaniu wypróbuję:) kate teraz te przeziębienia niestety takie są trzymają ostro i nie chcą puścić...ja też trzymam kciuki:) Patryska musisz szukać na pewno coś znajdziesz...

emo-800 ratujesz nasz topik ;) Ja zaraz lece do domu a dzis chyba odpuszcze sobie cwiczenia :( Dzis mam dobry obiadek :) Rybka z zółtym serkiem z piekarnika i ryz z curry i kukurydza :) Mężusiowi pewnie od rana slinka cieknie :) DO jutra :)

Gość emo-800
Staram się jak mogę...zastanawiam się gdzie jest Gummka?? ja dzisiaj siedzę już od godziny nic nie robię,ale planuję zacząć od 9:00...wczoraj odebrałam zamówioną suszarkę do lakieru z allegro i dzisiaj szczyce się pięknymi paznokciami w kolorze wina dopasowanymi do bluzki:)takie coś a może polepszyć nastrój..Dzisiaj wstałam jakoś już o 5 i kurcze fatalnie się wstaje jest ciemno zimno i w ogóle fatalnie...

Czesc emo-800 :) Wiesz, ja na allegro zamowilam kremy i od 2 tygodni dostaje informacje: Zamowienie w realizacji. Juz mnie szlak trafia bo mialy byc te prezenty na prezent no a uzytkownik ma 10% negatywow i wiara sie skarzy ze soatje towar po miesiacu albo i wiecej :( No ale czekam.

Gość Patryska
Witam dziewczynki :) Kate dzieki za komentarz na nk :)

Nie ma za co :) Slicznie tam wyglądasz :) .

Gość Patryska
Dziękuje:)

ALE NUDY!!!!!!!!!!! Wiecie co Dziewczyny, w piątek mam kolejne babskie spotkanie :) Przyjda dziewczyny na pogaduchy a moj mężuś idzie do Go-GO. Ale w sumie wlasnie stracilam humor bo sie dowiedzialam, ze moi Tescie wracaja po 3 miesięcznej przerwie na stale do domu :( A tak sie juz przyzwyczailam mieszkac bez nich :( A my sie dopiero wyprowadzimy na Gwiazdke 2010 wiec jeszcze troche trzeba poczekac :( No wiec byle do maja, to jak sie zrobi cieplo to znowu wyjada i wroca we wrzesniu :):):)

Gość Patryska
Witam Was moje drogie Panie :) co sie ostatnio dzieje na tym topicu ze rzadko kto pisze jestes bardzo rozczarowana :( Kate mam naqdzieje ze wytrzymasz z teściami do maja :)

HEJ :) Wytrzymam, wytrzymam :) Nie mam wyjscia :) Wczoraj wieczorkiem pokłocilam sie z moim mężem :( W sumie to ja mu powiedzialam co mysle na jakis temat a On sie obraził bo wciąz mu to wypominam :( Chodzi dokladnie o to ze On jutro ma to wyjscie z moim bratem, no i jak mąż wychodzi gdzies beze mnie to czesto zle sie to konczylo, tzn, raz wyladowal na Izbie Wytrzezwien, bo oklamal policjanta jak sie nazywa itp. Po alkoholu jest czasem nieprzewidywalny, ale jak ja mam nad nim kontrole to nic sie nie dzieje. Bylo wiele ciekawych sytuacji, ktore nas drogo kosztowaly, no i walnął na mnie focha ze mu wszystko wypominam.... No ale bede twarda bo wiem ze mam racje. Jak chce byc obrazony to ja tez bede ! Nie lubie takich sytuacji ale trudno....

Gość Patryska
Kte masz racje :) gdyby moj Tomek wylondowal na izbie wytrzyzwien to bym sie porzadnie wkurzyla wiec widze ze i tak jestes dobra dla swojego mezusia :) Wczoraj byl u mnie Tomek i ja tak bardzo chcialabym zebysmy sie juz zareczyli a on mowi ze wszystko bedzie w swoim czasie jak mam to rozumiec???

Skoro tak powiedział to musisz byc cierpliwa. Pamiętaj, że nic bardziej faceta nie odstrasza jak ciagłe gadanie na ten temat. Bądz cierpliwa :) Napewno sie opłaci, bo z tego co widze to jestescie udaną parą :)

Gość Patryska
Kate tylko ja z natury jestem nie cierpliwa dziewczyna i tak bardzo bym chciala zeby teraz to nastpilo i tak to czekam i czekam :) myslisz ze moge go odstraszyc??

Faceci tacy są, że jak sie za dużo gada na ten temat to przeciągają i przeciągają... Takze uzbroj sie w ciepliwosc z tym tematem a napewno bedą efekty :) .

Gość Patryska
Kate co sie dzieje z naszym tipickiem??

Nie wiem Patryska :( Gummka, Justtyska nas opuscily a emo-800 zmienila prace wiec cisza :( Ja dzis mam troche dola przez ta klotnie i walcze ze soba zeby nie pisac i dzwonic do męża... I jutro jak sie skonczy u mnie babskie spotkanie to na zlość jemu juz mysle zeby wyjsc na balety gdzies potańczyc - wiem ze to go wkurzy na maksa :) ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo... bo z centrum do do domu mam dosyc daleko :(

Gość Patryska
Kate na bale lepiej nie idz bo sie calkiem wkurzy. Napij sie z kolezankami w domu :) A zreszta ja jestem pewna ze dzis sie pogodzicie ;)

Gość Skarbik
Hej dziewczyny chętnie dołacze do Waszego forum też mam doła siedze w tej głupiej pracy gdzie mozna fioła dostać nic sie nie dzieje jakas stypa mentalna...odliczam czas zeby stad prysnąc a konczę o 15.oo............................ żeby chociaz mozan było z kims pofadać a tak siedze sama w pokoju i dupa

Patryska, ja cos czuje ze tym razem tak szybko sie nie pogodzimy. Ja wiem, ze jak On widzi ze ja jestem taka chloda i ostra to On wtedy robi sie taki sam, takze jesli ja nie zamierzam odpuscic to On tez tak bedzie robil... Coz.... zobaczymy kto tym razem wygra... \ Powiedzialam ze wystrczy jak On mi powie ze niczego nie wywinie, ze mam mu zaufac itp, ale On nic nie powiedzial, wiec ja wiem swoje :) Skarbik, witaj :) My juz sie tu znamy jak lyse konie, wiec fajnie ze pojwil sie ktos nowy :) Ile masz lat i skad jestes?