Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17stkaaa

mam 17 lat i chcialabym spac u chlopaka

Polecane posty

Gość 17stkaaa

i nie wiem jak to powiedziec mamie, zeby sobie nic nie pomyslala :P a klamac nie chce :P

Gość 17stkaaa
upup

Gość 17stkaaa
jesteśmy długo, ona już zaczynała temat seksu (nie zezwalam na seks w tym wieku! :D), ale chciałabym u niego nocowac - po prostu. zreszta nawet jego siostra by tam byla :P

Gość 17stkaaa
ale wtopa, zrobilam literowke w tytule topiku, tam powinno byc "mam 17 lat i chcialabym sRac u chlopaka", zainspirowala mnie reklama brise z robieniem kupy u Tomka :)

Gość 17stkaaa
a tak w ogóle to jestem Krzysiek, a mój chłopak ma na imię Arek... Poradźxie kochne!

Gość 17stkaaa
przynajmniej ja jakies mam, zal tylek sciska? :P wczesniej tez u niego spalam, ale mowilam, ze ide do kolezanki. z tym, ze nie lubie klamac

Gość ultras
ale problem umnie dzupeczka spala i ja uniej a miala 15 lat a ty 17 i sie czaisz

Gość 17stkaaa
oczywiscie wyzej nedzne podszywy... ;)

Gość ultras
co prawda taka nadmuchiwana, ale zawsze cos :)

Gość 17stkaaa
wiecie, mówię oczywiście o takich podszywach, które chłopcy noszą w portkach, aby sprawiać wrażenie hojniej obdarzonego przez naturę ;) też takie robię... mój chłopak też.. ;)

nie ma mi co zal dupy sciskac hahaha ja juz pracuje i kosze taka kase o ktorej Ty dziecko mozesz pmarzyc :D a teraz lec do chlopaka i nadstawiaj mu dupy moze Cie zaplodni :D

Gość 17stkaaa
za to ja mam mozg i potrafe go uzywac w przeciwienstwie do ciebie :o chcę u niego spac, a nie się ruchac - naucz się czytac, chociaż pewnie w twojej pracy pod latarnia tego nei wymagaja 🖐️

Gość 17stkaaa
ruchac to sie bedziemy pod balkonami, zazdroscisz?

szkoda moich slicznych oczu na czytanie postów jakiegoś zakompleksionego, tępego paszczura który znalazł przypadkiem drugą ofiare zyciową :D

Gość 17stkaaa
sama jestes tepa i pewnie do tego masz zeza, nikt cie nie chce i musisz sie zaspokajac mopem vileda! idiotka!

Gość 17stkaaa
ale mam hentke na mojego hlopaczusiaka tylko nie wiem jak powiedziec mamusi rze jestem takom bezborznicom bojem siem rze ona zagrozi mi palcem borzym i co ftedy bendzie

dobra szczeniaku koncze z toba tą niby dyskusje bo sorry ale do pięt mi nie dorastasz.. nadajesz sie tylko do nadstawiania swojego otworu innym napalonym gówniarzom :D nara tania dajko

Gość 17stkaaa
oł dżyzys ale jestem napalonom dziołhom!!! a morze zaproponowac mamusi trujkoncik?