Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki blahy problem ale jednak

Jestem typem introwertycznki i to jest problem

Polecane posty

Jednak czuje ze zycie przecieka mi przez palce...Jestem osoba ktora zadko gdzies wychodzi, glownie bo nie mam z kim..prowadze takie zycie praca, dom, dom, praca. Oczywiscie czasem spotkam sie na jakas kawe z przyjaciolka, pojde do kina itd...Do czego jednak zmierzam, generalnie jestem uwazana za fajna kobiete (ja mam kompleksy) Tylko wlasnie chodzi o to ze caly czas jestem sama i samotna, bo introwertyzm wiaze sie tez z niesmialoscia. Nigdy nie umaialm odnalezc sie w grupie, gdzies w wiekszym gronie znajomych itd. Spotkanie w wiekszym gronie powoduje u mnie strach...z drugiej zas strony mam dosyc tego domatorstwa, i chcialabym to wszystko jakos przelamac. Przeciez nie siedzac w domu mozna poznac ciekawych ludzi...tylko nie wiem jak to zrobic za bardzo

Gość lalalaa
kurde znam to dobrze..

Gość Mały Gerwazy
to nie jest zaden introwertyzm! Wszystkie te brednie psychologi to gowno. Jezeli boisz sie ludzi, bycia w wiekszym twoarzystwie to nie jest zaden introwertyzm!

Gość lalalaa
bo mam to samo.

Gość lalalaa
Mały Gerwazy , czyli co to jest?

gdybyś była zdecydowanie introwertyczna to by ci to nie przeszkadzało więc jesteś jak piszesz niesmiała a introwertyzm wciskasz w to trochę na siłę :P introwertyzm nie wiąże sie z nieśmiałością bo to tylko sposób reakcji czy tam wrażliwość układu nerwowego...

Gość lalalaa
wiec czym rózni sie niesmiałosc od introwertyzmu?

Gość nie gledz kobieto
heh tez taka bylam/jestem nie wiem nie zastanawia mnie to juz... znajdz sobie kobieto faceta i nie gledz ;) ja jestem cicha, spokojna, nie lubie duzej ilosci osob i nie cierpie przebywac wsrod obcych! ale ja lubie ta moja izolacje od innych ;) moj facet jest zupelnie inny, dzieki niemu otwieram sie na wiele nowych rzeczy, motywuje mnie do wielu dzialan i uzupelnia mnie.. nie ma co narzekac tylko zaakceptowac to jakim sie jest, a druga kochana osoba u boku bardzo w tym pomaga

Mysle jednak ze jest to typ introwetyzmu, nie mowie o niesmialosci, ale o tym ze siedze w domu caly czas, jestem bardziej zamknieta niz otwarta, a czuje ze wszystko mi przelatuje kolo nosa.. znajdz faceta to tak latwo powiedziec..szukam ale nic..i kiedys w zyciu bym nie pomyslala ze bede miala konta na portalach randkowych