Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce parzy mnie

Kiedys nie wierzylam we wrozby ale....czy to przypadek? Jak to nazwac?

Polecane posty

Gość slonce parzy mnie

Pol roku temu bylam zalamana! Z kolejnym facetem mi nei wyszlo, porazka za porazka.Bylam pewna,ze juz bede sama do konca zycia. Weszlam na jeden portal magiczny, wydalam chyba ze 100 zl na smsy do wrozek. Zwariowalam, ciagle clalam esy czy ex do mnie wroci,kiedy sie zakocham. Kazda wrozka mowila co innego, ze poznam za pol roku, ze poznam za rok...w gruncie rzeczy miescily sie w granicach 2 lat:) Slalam jak oszalala esy przez chyba 2 miechy i ciagle bylam samotna. Stuknelo mi 28 latek i bylam zalamana. dalam sobie na wstrzymanie,przestalam pisac ale juz mieli moj numer wiec dostawalam esy o tresci: napisz, w twoim zyciu czeka cie wielki przelom, wielka milosc....bla bla, za 3,66...nie dziekuje.Potem dostalam kilka smsow o tresci, ze poznam Byka, ze zakocham sie po uszy,abym slala smsa to dowiem sie wiecej szczegolow o tej znajomosci. Smialam sie, to bylo niemozliwe, jaki Byk, nie znalam zadnych Bykow, ba nawet nie mialam zadnych adoratoro wokolo. Po niedlugim czasie wpadlam na ulicy na faceta, zauroczenie od 1 wejrzenia, facet w moim wieku-Byk...i jak to wytlumaczyc? Jestem z nim i jestem mega szczesliwa!

Gość pepe le swond
kurcze, co najmniej jedna dwunasta facetowto byki,,, moze nawet wecej, bo wioasna sie rodzi wiecej dzieci, niz zima... w kazdym razie to w sumie spory procent i to o niczym nie swiadczy...

Jak wytlumaczyc? Przypadek :P Nie jest w koncu tak duzo znakow zodiaku prawda?

Gość powiedz prawde maleńka
Ja tez jakis czas temu wyslalem sms'a z trescia czy w koncu poznam jakas wartosciowa kobiete i kazda wrozka pisala co innego. Do tej pory dostaje codziennie po 2 smsy zeby pilnie sie z nia skontaktowal bo wyczytala cos nowego w mojej karmie :/ juz mnie to wkurwiac zaczyna. Kiedy ona sie odczepi? W internecie wyczytalem ze takie wrozby przez sms to zwykly pic na wode.

Ja np nigdy nie rozmawialam z facetami na gg, a pierwszy do ktorego zagadalam i z ktorym pozniej kilka miesiecy pisalam urodzil sie tego samego dnia i miesiaca co ja, tylko 5 lat wczesniej - i to tez przypadek, zdarza sie :)

a ja kiedyś dawno temu byłam u wróżki - i w sumie się sprawdziło, tylko nie dwa lata,a dwadzieścia, morze nie nasze, a inne i nie listy, a smsy :D no i czy się zakończy tak, jak powiedziała, też jeszcze nie wiadomo ;)

Gość katrrrrrrina85
A mojej znajomej wszystko sie sprawdzilo. Ze ją chlopak zdradza, ze jej przyjaciolka bedzie chora na cos, ze dostanie awans.

Nie chce mi się czytać, ale widzę, że korzystałaś z smsowych "wróżek". Powiem ci jedno: to PRZYPADEK! Przez wielkie "P". Mówi ci to osoba, która obsługiwała takie serwisy smsowe i sama robiła za niby-wróżkę. Nie wierz w to, nie daj się więcej nabrać i więcej nie wysyłaj smsów. Trafiło ci się, że się sprawdziło, ale to PRZYPADEK. Żebyś wiedziała ile było reklamacji od klientów...

Gość Majekl Drzekson
Oł fak mój facet teżjest bykiem. Pewnie mnie zdradza z tobą :(:(:(

Gość kryska..
przepraszam ze nie odniose sie do problemu autorki :( ale mam zapytanie zwiazane z tematem jesli moge otoz osatnio napisala do mnie osoba z pewnego numeru na gg taka o to wiadomosc : "Wrozka Ewa zawiadamia: ktos po raz kolejny uyzl opcji RZUC KLATWE wpisujac Twoj numer gg. Aby poznac szczegoly, odezwij sie na numer gg: 234765 odezwalam sie na podany numer i dostalam link do wrozki i probe by wjesc. czy to moze byc jakas pulapka nie wiem jak sie do tego odniesc do tej pory nie weszlam, boje sie :(

Gość Zuzanna64
Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam.