Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuA

Pomóżcie prosze, poważny temat !!!!

Polecane posty

Moja ukochana kobieta ma urodziny we wtorek 23.06 23 lata a ja nie mam pojęcia co kupić. Ktoś ma pomysły na jakieś super prezenty:) Jestem zdesperowany !!!!!

Gość Cycoszek
ojejku... wiaty, zamów stolik w restauracji i miło spędźcie ten dzień..

Gość Cycoszek
kwiaty miało być!

Ma 23 lata Nasz synek nie ma z kim zostać

oki nie doczytalam ze 23 lata jesli to pierwsze jej urodziny przy tobie to dobrze by bylo zeby prezent byl trwaly...cos co jej zostanie na lata -moze byc bransoletka - kolczyki a ile mozesz przeznaczyc na prezent?

chciałem coś dziwnego, takiego orginalnego kupić

kasa nieważna jesteśmy razem 8 lat zawsze jakoś wiedziałem a w tym roku poprostu dziura !!!

No drogie Panie piszcie co wy byście chciały dostać a ja może znajde coś fajnego !!!!

Wiesz co my tez juz jestesmy dlugo razem dlatego prezenty raczej nie sa rzeczowe Na Dzien Kobiet dostalam zaproszenie na masaz goracymi kamieniami:) Nie wiem co Twoja kobieta lubi:)

No ja mam mase takich fajnych pomysłow zeby razem gdzies kolacja itp Ale nie mamy nikogo z naszym chłopcem zostawić A tak w sumie to nie lubie go z nikim zostawiać więc nawet jak gdzieś pujdziemy to wszyscy razem, ale chciał bym coś tak tylko dla niej Ten maszaż to dobry nawet pomysł Dziękuje :)

No, ale co mamy ci wymyślić? Ja bym chciała dostać jelenia Bucka z toys4boys albo tego pływającego rekina... :P

Pomysl sam ale na pewno sie ucieszy wlasnie z czegos odprezajacego:) Kazda kobieta lubi sie zrelaksowac:)

dobra dzięki wszystkim ide mysleć dalej Jakoś to będzie

Gość pustopustyo
och, co za powazny PROBLEM! jestem w szoku . powaga "problemu" topiku poraza... brak wyobrazni to najgorsza wada u facetow

Gość Anq25
Ja bym chciala taki miękki szlafrok po kąpieli i kapcie i do tego zestaw fajnie pachnacych zeli, mydelek...np yves rochere. Ewentualnie zestaw kosmetyków do włosów ale takich profesjonalnych np. expert loreal. Ogolnie to ja wole jak mi facet kupi kosmetyki (jak nie wiesz jakie idz i kup taki zestaw w sephorze czy douglasie http://www.allegro.pl/item662457132_duza_paleta_do_makijazu_sephora.html jak masz mniej kasy to kup ogolnie kosmetyki do kąpieli, ale nie kurde mydlo w plynie z drogerii tylko cos z mydlarni jakies glicerynowe itp. albo zestaw ładnie zapakowany (bo wy faceci zazwyczaj nie pakujecie ładnie a to polowa sukcesu. http://www.allegro.pl/item661710301_zestaw_do_kapieli_wellness_784532_01_quelle.html lub http://www.allegro.pl/item664449923_zestaw_do_kapieli_treets_kapielowy_sol_masaz.html

Gość Anq25
No i jak synek pojdzie spac....