Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poke7

wiecie po czym można poznac starych ludzi w internecie?

Polecane posty

Gość poke7

oni znaja rosyjski

Gość waniliaPyszna
ja mam 24 lata i mowie biegle po rosyjsku:P

Gość yhhhymm
Wcale nie. Ja też znam a mam 23 lata :P

Gość siemano wsioku
jesli ktos 20letni to dla ciebie stary to...:O

Gość Ona61
ja jestem po 50tce i nie znam, co wiecej nigdy nie mialam doczynienia z tym jezykiem!

Gość siemano wsioku
a s wiesz jak poznac glupich ludzi w necie? no! :D:D:D

Gość na przykład po nickach
wyglądasz mi "wsioku" na głupka i nudziarza w jednym ------------ w PRL-u ludzie przymusowo uczyli się rosyjskiego i oni do dziś wiele z tego pamiętają, to dobry sposób na poznanie z jakiego kto jest pokolenia choć nie jets to regułą bo każdy sie może zacząć uczyć tego języka jednak z prawdopodobieństwem do ok 98% :)

bo starzy ludzie uczyli się języka wrogów, czyli niemieckiego i rosyjskiego, dzisiaj uczą się angielskiego na ten samej zasadzie

Gość siemano wsioku
:D a ty mi wygladasz na wrozke tyle ze nieco niedorobiona, skoro uwazasz, ze nick moze cokolwiek powiedziec o jego wlascicielu.

Jesli "stary" człowiek siedzi w necie, oznacza to, że ... stary nie jest :P

Stary pojęcie względne . Nie przykładano się do nauki języka,gdyż był jezykiem narzuconym{o ten rosyjski} ale bardzo przydatnym jak poznałem Bułgarkę.

Gość hahaha a ja nie jestem stara
ale w szkole miałam kilka lat rosyjski i umiem płynnie się posługiwać tym językiem. Głupia ta twoja teza.

Gość wokół pełno idiotów
"a ty mi wygladasz na wrozke tyle ze nieco niedorobiona, skoro uwazasz, ze nick moze cokolwiek powiedziec o jego wlascicielu. " oczywiście, że nick może powiedzieć dużo o osobie, która go używa... :o:o jeśli ktoś używałbym nicka "nieśmiała88", to raczej to oczywiste, że nick wskazuje, ze właścicielką jest nieśmiała kobieta... możliwe że z rocznika '88.. :o tak samo jakby ktoś używał nicka "gównożerca" albo "fanBeatelsów" .. :o Ale dla niektórych idiotów, to taaakie trudne.. :o

Może i głupia ale na śląsku był językiem znienawidzonym.Proszę nie imputować że wszyscy kochali język niemiecki.To było związane z historią jak czerwona armia [są na to dokumenty] przekraczając dawną rzeszę dokonywali rzezi i pacyfikacji ludnosci cywilnej.A nie wszyscy mieszkańcy śląska czuli się niemcami.I polskie rodziny zostały rozstrzelane.