murb 117 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: A nie chodzi przypadkiem o bawole serca? To trzeba szukać pod tą nazwą handlowa. W sklepach rzadko bywają bo trudna uprawa, a transport i przechowywanie jeszcze gorsze. Miałam przez lata dostęp do bawolich serc. Niebo w gębie. Innych nie chciałam jeść. Ale niestety uprawczyni zmarła. Na surowo były pyszne ale sok z nich zrobiony był arcypyszny Została mi się będą butelka. Czeka na okazje, żeby przerobić ja na pomidorówke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: łeee ja już myślałem o filharmonii Filharmonia to oczywista oczywistość. O tym to nawet pisać nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: W komunikacji miejskiej to takie ładne chłopaki czasem jeżdżą. Ten wczorajszy był uroczy. Właśnie nie widuje bo nie jeżdżę komunikacja miejska Za to czasem w hipermarket jakiś przystojniak się trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Miałam przez lata dostęp do bawolich serc. Niebo w gębie. Innych nie chciałam jeść. Ale niestety uprawczyni zmarła. Na surowo były pyszne ale sok z nich zrobiony był arcypyszny Została mi się będą butelka. Czeka na okazje, żeby przerobić ja na pomidorówke. Tak, niestety przez kłopotliwość odmiana ta jest wypierana przez łatwiejsze w uprawie, transporcie, przechowywaniu. Ciężko na nich zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 2 godziny temu Pije poranna kawkę, spacerując po ogrodzie. Małż skosił wczoraj trawę, tzn chwasty, ale świeżo skoszone chwasty też wyglądają spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Właśnie nie widuje bo nie jeżdżę komunikacja miejska Za to czasem w hipermarket jakiś przystojniak się trafi Ci młodzieńcy to teraz są tacy dobrze zbudowani, wysportowani, rześcy, energiczni. 🫣 Niektórzy to nawet są speszeni jak zauważą, że się na nich gapię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu https://people.com/thmb/IviW-6K4mTVK4-k70tFUMUsbHrs=/1500x0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc():focal(999x0:1001x2)/matthew-macfadyen-pride-prejudice-011724-fd2cdf30a2a149b88b8922d172f63825.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Pokraka napisał: Tak, niestety przez kłopotliwość odmiana ta jest wypierana przez łatwiejsze w uprawie, transporcie, przechowywaniu. Ciężko na nich zarobić. Ale są pyszne, aromatyczne i mięsiste. 10 minut temu, Pokraka napisał: Pije poranna kawkę, spacerując po ogrodzie. Małż skosił wczoraj trawę, tzn chwasty, ale świeżo skoszone chwasty też wyglądają spoko Nie powiem, żebym nie miała lekkiego zazdro. Siedzę na balkonie z kawą i kontempluję uprawę truskawek. Z jakiegoś powodu nagle i nieoczekiwanie zaczęły rosnąć i kwitnąć. Niezbadane są wyroki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu Udało się. Wczoraj próbowałam wkleić B.Willisa, nieogolonego, z cygarem w ustach i szelmowskim spojrzeniem. Przy takich facetach mam przyśpieszony puls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Udało się. Wczoraj próbowałam wkleić B.Willisa, nieogolonego, z cygarem w ustach i szelmowskim spojrzeniem. Przy takich facetach mam przyśpieszony puls Ja wolę bardziej blond. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, murb napisał: Ci młodzieńcy to teraz są tacy dobrze zbudowani, wysportowani, rześcy, energiczni. 🫣 Niektórzy to nawet są speszeni jak zauważą, że się na nich gapię. Trudno, choć oko nacieszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, murb napisał: Ale są pyszne, aromatyczne i mięsiste. Nie powiem, żebym nie miała lekkiego zazdro. Siedzę na balkonie z kawą i kontempluję uprawę truskawek. Z jakiegoś powodu nagle i nieoczekiwanie zaczęły rosnąć i kwitnąć. Niezbadane są wyroki. To cho na spacer ze mną po ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja wolę bardziej blond. Gustuję w takim typie, że już każdy jest "blond". Pod warunkiem, że włosy ma B.W. niekoniecznie a .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu https://neomaniak.pl/userdata/public/assets/images/tunele-ogrodowe/pomidor-malinowy-uprawiany-w-tunelu-ogrodowym.jpg 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To cho na spacer ze mną po ogrodzie A teraz chodź tu do mnie... Co będziesz miała na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: To cho na spacer ze mną po ogrodzie Wyżej wkleiłam pomidora. Takie mogę jeść codziennie bez niczego. No. Może co drugi z serkiem wiejskim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizzey 0 Napisano 1 godzinę temu W co gramy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Trudno, choć oko nacieszysz Słowo Ci daje, że patrzę z przyjemnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wizzey napisał: W co gramy? Obgadujemy ładnych chłopaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Baba napisał: Udało się. Wczoraj próbowałam wkleić B.Willisa, nieogolonego, z cygarem w ustach i szelmowskim spojrzeniem. Przy takich facetach mam przyśpieszony puls Ja wolę takich bardziej w stylu rekruta a nie fleji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Gustuję w takim typie, że już każdy jest "blond". Pod warunkiem, że włosy ma B.W. niekoniecznie a .... Jeśli chodzi o włosy to taka aż bardzo ortodoksyjna nie jestem. Nie wymagam aby były. Lubię zawiesić oko ale nie do końca sikam po nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wizzey napisał: W co gramy? W kulki. Moja mama tak nasze lenistwo nazywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu Szczęście, że każda z nas ma inny gust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 1 godzinę temu Dzień dobry. Pora podnieść dupsko na ogród i zerwać to co się nadaje do bukietu na Matki Boskiej Zielnej. Zbożowe kłosy sobie czekają w domu od miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Obgadujemy ładnych chłopaków. ...może jeszcze przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizzy 15 Napisano 1 godzinę temu Ladny chlopakow z kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: ...może jeszcze przyjdą Życie, życie jest nowelą więc kto wie, kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizzy 15 Napisano 1 godzinę temu Zycie nie pedz tak prosze daj odpoczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1472 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, murb napisał: A teraz chodź tu do mnie... Co będziesz miała na obiad? Gri/llujemy dziś jak przystało na Po/laka. Kar/kówka, bo/czuś, sza/szłyki, pomidorki i tza/tzyki. Może nie do końca po po/lsku bo zamiast pi/wa win/ko bi/ałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 117 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Wizzy napisał: Ladny chlopakow z kafe? Spoza kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach