Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaFI

długosć penisa psuje zycie erotyczne HELP!

Polecane posty

Hej! moj problem jak w temacie . pare wyjasnien: Jestem z moja dziewczyna juz 2ipol roku ze man starcila dziewictwo i ooglnei jest nam razem bardzo dobrze jednak długosć mojego penisa czasem ją frustruje przez co często boli ja wewnątrz pochwa. nie utne go sobie przeciez, gdzies tu wyczytalem ze ponoć pomoże rozciąganie za pomoca wibry czy to zelowego penisa (w dodatku ma problem z nawilzeniem, ją to bardzo irytuje - wiec problem jest po obu stronach) i co mam robić? doradźcie drogie panie, proszę bo to delikatna sprawa. po jakim czasie dziewczyna będzie mogła hmm być na tyle rozciagnieta zeby miec go ccalego w srodku i czy to możliwe bo neichce zrobic jej krzywdy. Najwyzej to sobie go skroce ;/ lol ale wydaje mi sie ze ejgo dlugosc nie jest przesadzona bo to tylko 20cm moze 21.

Gość mała mika
Tylko 21 cm? Człowieku, weź ty go zmierz dokładnie, bo jeśli to prawda, to na pewno nie jest tylko :) Gdybym miała z takim do czynienia to też by mnie na pewno bolało i z seksu nici. Mój facet ma 14 cm i jest ok.

ta wiem, sa kobiety ktore sa abrdzo pojemne, moja ukochana jest malutka (164) ja mam (180) ale i tak na jej możliwosci to sporo! ze potrafi go wciagnac prawie do konca kiedy jest mocno rozluźniona - niewiem zastanaiwlaem sie na skruceniu go - pranoja

Gość głupota ma ludzki wymiar
najpierw skończ gimnazjum

nieiwem o kogo ci chodzilo ale jestem na ostatnim roku studiow miałe sporo dziewczyn i wszystkie byly ciut za duze albo idealne :P ale z ta z ktrą jestem naprawde kocham wiec niewiem co robić i prosil bym o jakeis ciekawe rady niz tepe texty

Gość weeessssddd
mała mika Tylko 21 cm? Człowieku, weź ty go zmierz dokładnie, bo jeśli to prawda, to na pewno nie jest tylko Gdybym miała z takim do czynienia to też by mnie na pewno bolało i z seksu nici. Mój facet ma 14 cm i jest ok A zawsze pieprzycie, że penis musi być duzy i mieć co najmniej 20 cm. baby to głupie, złosliwe ci_py.

moze dziewczyna musi byc bardzo podniecona. poza tym to sprobujcie pozycji w ktorych wiednica jest wyzej i penis nie uderza o szyjke macicy.

Czarnulko dzieki Ci sprawdze to ^^ na iel pomoze niewiem ale chyba warto