Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieładna_ona

Nie umiem sobie poradzić z tym, że dla mojego faceta nie jestem ładna

Polecane posty

Gość nieładna_ona

A może dokładniej - wystarczająco ładna. Inne kobiety, dziewczyny sa wg niego zajebiste, a ja jestem taka przeciętna. Wiem, że żadna ze mnie piękność, ale dla kogo mam się czuć piękna, jak nie dla własnego faceta. Tymczasem on uważa, że jest ze mną po prostu szczery. To po co ze mna jest, skoro wolałby ładnieszą? Wszytsko to doprowadziło mnie do obsesji na punkcie wyglądu, ciągle walczę ze swoim ciałem, by wyglądać lepiej, a ia tak nie wiedzę rezultatów.

Gość cos w tym jest hmmm
Twoj facet myli szczerosc z brakiem empatii i bezczelnoscia. Chyba nie jest az takim bezmozgiem zeby nie wiedziec jak sie poczujesz kiedy Ci cos takiego powie.Ty tez mu powiedz ze podobaja Ci sie super miesniaki ale on od biedy ujdzie.Ciekawe jakby sie poczul..Swoja droga faceci czesto wala takie glupie teksty :/ Nie wiem czym to jest spowodowane ;/ Brakiem wyobrazni czy chamstwem.

Gość a skąd pewność
Ze wolałby ładniejszą?przecież jest z tobą.

Gość Ju.......................
Nie martw się, skoro jest z Tobą, to mu się podobasz taka, jaka jesteś. Mój też co chwilę przy mnie wychwala urodę innych kobiet, ale jest ze mną, a nie z nimi. :)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
a ile on ma lat?

Gość ju ......... jak uważasz
że z braku laku i kit dobry to sie ciesz ja jednak mysle , ze za bardzo nie masz z czego

To też mu powiedz, że jest wiele pezystojniejszych facetów niż on, albo idąc ulicą jak zauważysz przystojniaka powiedz coś w stylu \"hmm, jakie ciacho\". A jak sie oburzy to powiedz,\"no co?jestem szczera\"...

Gość wymień na lepszy model
Jeśli facet Cię nie akceptuje z Twoją urodą, to źle wróży. Ja jestem co najwyżej przeciętna lub nawet pooniżej, ale dla mojego jestem przesuką - widzę to w jego oczach. :)

Gość cos w tym jest hmmm
Jasne ok, wazne ze jest z nia.Ale to chyba niezbyt dobrze swiadczy o czlowieku ze wali takie teksty.Nikt nie kaze mu mowic ze jego dziewczyna jest miss swiata i w ogole, ona zreszta ma lustro i widzi. Ale juz zupelnie inaczej by wygladalo jakby facet powiedzial po prostu ze dla niego ona jest nalepsza na swiecie chociaz ma mankamenty czy wady,ale taka ja kocha. Inaczej by to brzmialo i ona by to inaczej odebrala. Mam podobnego faceta qwiec umiem sobie wyobrazic jak potrafi taka osoba dosrac. Tyle ze moj na szczescie na temat urody nie mowi takich rzeczy.. Nie rozumiem ludzi ktorzy mowia takie teksty do swoich partnerow a potem sie dziwia ze komus jest przykro. Kolesiowi tez by bylo przykro jakby mu dziewczyna powiedziala ze w sumie mimo tego ze ma brzuch jak beben,zakola i malego wacka to moze byc bo w koncu jego sobie wybrala,ale ten Kazik z 3 pietra to dopiero ciacho.No co,w koncu szczera jest :>

Gość nieładna_ona
Kiedy okazuję, że jestm mi przykro z tego powodum to on zaraz mówi, że ona tez nie jest super więc z czym mam problem. Tylko, że mnie on sie podoba taki jest, dla mnie jest pzystojny. A wad w jego wyglądzie zaczynam na siłe doszukiwać, żeby ratowac własną samoocenę, która jest krytycznie niska. no i co z tego, że jest ze mną, skoro marzy mu sie jakaś inna laska, ładniejsza?

No nie wiem... Nie każdy potrzebuje, żeby mu ściemniać, że jest najpiękniejszy. Mój tez wie, że inni mi się bardziej podobają. Zależy, jakie kto ma poczucie własnej wartości, myślę. A Tobie, Aurorko, skoro te teksty przreszkadzają, to mu o tym zwyczajnie powiedz.

Ale przecież Ci nie powiedział, że marzy o tych ładniejszych!

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
autorko ile on ma lat?

Gość anielka0909
ty go rzuć dziewczyno i uciekaj...bo on cie tylko dołuje i uniża twoje poczucie wlasnej wartości,właśnie jemmu masz sie podobac i wbrew temu co mysla inni dla niego byc najpiekniejsza....uciekaj:O

Gość nieładna_ona
bardzo młody już nie jest - 32 lata poza tym jest niewrazliwy, wiele razy mu mówiłam, że takie teksty są dla mnie przykre, a on i tak dalej to robi

Gość nieładna_ona
on juz na tyle zaniżył moją samoocene w tej kwestii, że mam obsesje na punkcie wyglądu i nie wiem, czy umiałabym się zwiążąc jeszcze z jakimś facetem, nie wyobrażam sobie, żeby się mogła przed jakimś rozebrać

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
wspolczuje:O

Ojojoj coś mi sie wydaje że mamy do czynienia z pasozytem uczuciowym. Ta paskuda zeruje na naszym niskim poczuciu wartości. Niepotrfai nikogo kochać jedynie siebie. a własne kompleksy wyrównuje na skromnych delikatnych i nieco zahukanych dziewczynach. Od takiego typa najpeiej jest jak najszybciej zwiać bo bedzie jeszcze gorzej. Tak sończyły moja ciocia i przyjaciólka rodziny. Normalnemu facetowi, który kocha , w życu takie słowa nie przejdą przez usta takie słowa. Na to nie ma wytłumaczenia.

Dla jakiej "potrzeby" z nim jestes ? Facet, ktory komentuje wyglad swojej wybranki jako wybrakowany, sam jest wybrakowany. To on ma problem, nie Ty ale mimo wszystko ,osobiscie bym go kopnela w ...cztery litery aby przejrzal na oczy jaki to z niego przystojny model.:)

Gość ło matko jedyna
stary byk a taki beznadziejny a rzuć w cholere tego kutafona pewnie sam ma mnóstwo kompleksów i leczy je w ten sposób , ze doluje ciebie ale to nie jest milość !!! facet, który kocha nigdy by czegoś takiego swojej kobiecie nie powiedzial tym bardziej , że wie ze cie to boli lepiej być samej niz z patalachem , który cie tylko doluje i sprawia że czujesz sie jak czlowiek drugiej kategorii

Gość zastanow sie czy chcesz cale
zycie spedzic z czlowiekiem ktory nie akceptuje twojeo wygladu? ja bym nie mogla dla faceta musisz byc ta najpiekniejsza i musi ci to od czasu do czasu powiedziec

Gość nic z tego nie będzie
Ty wpadniesz w jeszcze wieksze kompleksy,a on i tak w końcu odejdzie!!!Uciekaj!!!!taki "związek" jest TOKSYCZNY!!!!No ,że chyba jesteś masochistką??????

Gość anielka0909
kochana mówię ci zostaw go a jest wielu facetów dla których jestes piękna i docenic to by umieli a z nim ?co cie z nim czeka problem sie tylko pogłebia....

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co on ci dokladnie mowi??

Gość powiem jedno--------- NIE
UMIAŁABYM BYĆ ZFACETEM, KTÓRY UWAŻA INNE ZA ŁADNIEJSZE:o

Gość nieładna_ona
Macie rację powinnam od niego odejść, dorastam do tej decyzji. Dlaczego z nim jestem? Pokochałam do, a na początku on taki nie byl, nawet czasem mówil mi komplementy itd. A potem nie wiem, czy mu się przewróciło w głowie, czy co. Wiecie co, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że tutaj na kafe nie pojawiły się żadne komentarze w stylu "to daj zdjęcie, sami ocenimy". Dziekuję za to, bo często widuję takie teksty w topikach o wyglądzie

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj nie jest zbyt wylewny ale powiedzialam mu ze albo zacznie mowic komplementy albo poszukam sobie takiego ktory nie bedzie mial z tym problemu i skutkuje:D

Gość nieładna_ona
Co on mówi. Np. że własnie widział zajebistą laskę itd. (zaczyna opisywać). Nauczyłam się to ignorować. A potem mówi: a czemy Ty taka nie jesteś, czemu się tak nie ubierzesz, mogłabyś sie opalić, mogłabyś schudnąć/przytywać, zrobić to, zrobić tamto itd. Ciągle tylko słyszę uwagi, co powinnam zrobić, a jesli sie zdarzy, że to zrobię, to znowu znajdzie sie inny detal do poprawy.

Gość no to niech leci
do tych zajebistych lasek jak ty możesz to wytrzymywać pogoń kretyna w cholere bo skończysz u psychologa albo psychiatry zrób to a odżyjesz na nowo , spotkasz normalnego faceta dla którego bedziesz najladniejsza i jedyna bo bedzie cie kochal