Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nie mam pojęcia co robić

Chora sytuacja rodzinna.

Polecane posty

Gość Nie mam pojęcia co robić

Nie wiem do kogo mam zwrócić się z tym problemem więc postanowiłam napisać na forum. Nie znam mojego ojca. Moja mama wyszła za mąż ponownie i urodził się mój brat. Ojciec brata nie mieszka z nami od czasu do czasu nas odwiedza czy kupuje jakieś prezenty ale jak dla mnie to nie jest rodzina. Kilka lat temu umarł jego brat cioteczny, teraz on często odwiedza jego żonę i 3 córki. Interesuje się nimi bardziej niż moim bratem i mamą. Ostatnio musiałam złożyć papiery do szkoły oddalonej o ponad 40 km więc zadzwoniłam do "taty" dzień wcześniej i zapytałam czy mógłby pojechać ze mną, ale odmówił tłumacząc, że jedzie z tamtą wdową i jej córką która też musi złożyć papiery (do szkoły w tym samym mieście co moja!!) . Chciałam zabrać się z nimi jednak usłyszałam, że nie ma miejsca. Moja mama musiała zwolnić się z pracy zawieźć brata na zakończenie roku a potem pojechać ze mną złożyć papiery. Potem mój brat wracał pieszo 5 km ze szkoły bo nie miał go kto odebrać (nie zdążyłyśmy z mamą wrócić na czas). Powiedziałam mamie, że moim zdaniem ta sytuacja jest chora a ona na mnie nawrzeszczała i stwierdziła, że strzelam fochy bez przyczyny:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować