Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tools

Tunezjajakie miasto jaki hotel

Polecane posty

czesc.mam problem.chce wyjechac do tunezju na 7dni i wydac max 2000zl.szukam naprawde fajnego miasta gdzie jest duzo imprez no i przedewszystkim fajny hotel.(duzo osob odradza jednak sousse i hotel samara)Jak jest naprawde?pozdrawiam

Gość siobhan87
za ok 1500 zl na tydzien w hammamecie hotel el bousten :)

Ale to koniecznie ma byc Tunezja? Na imprezy? Kiedy? Jak w sierpniu to odradzam z góry bo od 21 sierpnia do 19 wrzesnia. Imprezy to w Turcji w Alanii albo w Marmaris, a nie w zapyziałej Tunezji.

Gość ja byłam ..
w sousse i było super.

urlop mam od 10 lipca.nie musi byc koniecznie tunezja.jesli bylas w turcji i polecasz to napisz jak bylo w wogole.pozdrawiam:)

Turcja jest super a w Alanii sie zakochasz ;) To bardzo rozrywkowe miasto. Wyloty są zazwyczaj w środę wiec patrz na wylot 15 lipca. Ja bym poczekała jeszcze z tydzien i wtedy zaczela szukac. W Rainbow Tours jest swietny hotel Grand Zaman Garden - w samym centrum miasta, dobre polozenie, blisko do plazy. Moze zrobią na niego super promocję i sie zmiescisz w 2000 bo dzisiaj jest za 2330 a to za duzo. Fajniejsze hotele są w Konakli - jakies 10 km od centrum, jesli chcesz dojezdzac. skad ma byc wylot?

Zapomnialam w poprzednim poscie dopisac co takiego jest od sierpnia do wrzesnia - ramadan. A ramadan w Tunezji nie jest przyjemny. W Turcji wogóle sie go nie odczuwa.

wylot ma byc z poznania.tylko ze my w sumie bedziemy czekac na bardzo atrakcyjna okazje.rok temu zamowilismy wycieczke 14godzin przed wylotem i zaoszczedzilismy bardzo duzo zlotych.i naprawde nam sie udalo i bylo super.chcialbym zeby w tym roku tez tak trafic.ale wycieczki tylko z all inclusive

A no to jeszcze lepiej jak mozesz czekac do ostatniej chwili. Tylko u nas nie ma znaczenia czy to jest 14 godzin przed czy 4 dni przed. Takze spokojnie mozesz kupic w w piatek na srodę. Ceny i tak nie spadną raczej. Patrz na Turcję , Alanya - bedziesz zadowolona.

Sprawdzaj biura: GTI WEzyr Scan holiday Rainbow Tours Itaka - chociaz oni mają nieciekawe hotele Jet Touristic Alfa Star Na 6-5 dni przed powinno cos byc na 100%.

Gość bujam siie
tez lece do Tunezji, z przyjaciolka lecimy na imprezy i na Arabow haha bedzie bosko :D ;)

rok temu bylem z biura Rinbow Tours i bylem zadowolony.Chcialbym zeby w tym roku bylo tak samo.no zobaczymy....

Zadowolony mialo byc ;) Jesli na Alanię nic nie bedzie to bierz Marmaris tam tez jest pełno rozrywek, pubów, barów itp. Cała promenada 3 km tętni zyciem. Tunezje sobie zostaw na emeryturę ;)

Gość Gosiaczek i Ania
Amy tez lecimy do Tunezji poderwac cvzekoladki:P:P hahaha czuje, ze bedzie gorrracoOOO!!! rozsadzimy Tuezje...

Gość Gosiaczek i Ania
a my mamy nadzieje,ze oni rozsadza nas od srodeczka :P

ok dzieki za wszystkie rady. napewno skorzystam i rozwaze wyjazd do turcji.napewno warto a do tunezjii i tak sie predzej czy pozniej pojedzie...Pozdrawiam:)

Tunezja wlasciwie jest najtansza z tych trzech najbardziej obleganych kierunkow (Egipt, Tunezja, Turcja) wiec zawsze mozna tam jechac. I wtedy koniecznie dwu dniowa Sahara :)

Gość katarinnaa
Jaki polecacie hotel w tunezji na grudzien z opcja all inc?

Gość katarinnaa
podnoszeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość byłam tam i tu
Byłam w Tunezji i byłam zadowolona i tam wrócę ale nie o tej porze u nas lato u nich lato. Rok temu byłam na Kanarach wyjechałam tydzień przed wigilią,gorąco nie było ,ale nie zimno +22 wyspa Lanzarote.