Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Jak ubieracie się na dyskoteki? Zakładacie spódniczki mini?

Polecane posty

Gość hdhfhf
nie no, ja bym tej z kokardki nie zalozyla. jak juz chodze to jeansowe, i do tego czarna gore raczej, nie bardzo wygolaszona :p i jakies zajebiste czarne szpileczki np. i super, zakladaj!! :)

Dobra - to zakładam :) Chłopakowi się pewnie spodoba :P Nałożę biały t-shirt z czerwonymi lamówkami ,czerwone buciki na obcasie i ciemną dźinsową mini :P:D

Gość hdhfhf
noo i elegancko !! :0 az sama mam ochote sie dzisiaj tak ubrac :p ale juz mam cos innego przyszykowane:)

Gość hdhfhf
no jasne:) jak co sobote :P ja zakladam jeansowe jasne takie na maxa obcisle rureczki w kostke z trl i do tego buty na koturnie i nad bluzka mysle, mam kilka do wybru :) ale chyba zaloze taka na grubych ramiaczkach, kolor taki landrynkowy jak moje koturny i ona jest taka fajna babeczka. bardzo ladnie lezy:) kurwa jak ja kocham gadac o ciuchach :D:P

Gość Masakra i klops

Ekstra :D Bedą Cię podrywać przystojniaki :D Ja już dawno nie byłam 😭 Ja chciałam nałożyć białą bluzeczkę zawiązywaną na szyi ale pomyślałam że będzie zbyt wyzyzywająco w połączeniu z mini. Jak ma się krótką spódnicę to lepiej jednak założyć skromniejszą górę i odwrotnie. Bo wyjdzie coś takiego: http://i2.pinger.pl/pgr210/c318f877001ad1a449a55ab7 :P:P:P

Gość hdhfhf
oj przydoloby sie, niech rwa :p no ja tez mysle ze jezeli zakladasz mini to gore bardziej zabudowana, a nie ze dekolt wielki, na ramiaczkach itp :)

Da się wytrzymać w klubie na wysokich obcasach? Bo zazwyczaj nakładałam adidasy.

Gość hdhfhf
to ja lece sie powoli zbierac, baw sie dobrze i pamietaj glowa do gory, to podstawa:P jakbys nie wygladala papa baw sie dobzre :P

Gość safc
miniowki to lata 70te, albo dzieci z podstawowki drosla kobieta z dupą na wierzchu to brak klasy i elegancji jakiejkolwiek oczywiscie istnieja, ładne krótkie spodniczki, ale trzeba je umeic nosic

Gość kakkakkak
ja na dydkoteki i inne imprezy zakladam dzinsowe rurki a do tego jakas ladna tunike lub bluzke bez ramiaczek lub wiazana do tylu w takim ubraniu wygladam seksownie a jednoczesnie nieprowokacyjnie i czuje sie bardzo wygodnie

Gość pppelargonia
Teraz mozna ubierac sie i modnie i w dobrej cenie.A chociazby dzięki temu ze do takiej mini http://eko-bielizna.pl/ mozna załozyc tak modną ostatnio cenikową bluzeczkę, czarne buty i rajstopy i spokojnie mozna pojśc na dyskotekę czy impreze domowa.