Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna-18

nieśmiała zauroczona- co robić?

Polecane posty

Gość samotna-18

Witam ;) Mam pewien problem, chodze do szkoly (technikum) i podoba mi się chłopak no i nie wiem jak zwrócić jego uwage na siebie. Jestem skromna i raczej nieśmiała otwieram się dopiero w gronie znajomych. Czy jestem ładna?? Nie mnie to oceniać, podobno tak, ale nie udowodnił mi tego rzaden chłopak, a słowa kolezanek w tym temacie wydają się puste, nie miałam nigdy chłopaka, zawsze byłam otyła, ale od marca schudłam ok 15 kg i podobno bardzo to widać ale dalej nie jestem szczupła, chociaż teraz wydaje mi się że jestem hmm... seksi ;P Mamy współnych znajomych ale chyba nie tak bardzo zeby sie jakos spotkac chociaz... Sama nie wiem co robić, zostalismy sobie kiedys przedstawieni i od tamtej pory zawsze jak mnie widzi mówi czesc albo się uśmiecha, ale nie było raczej możliwośći porozmawiania. Bardziej znam jego kolegów, gdy gdzieś się wybieramy (z nimi bardzo rzadko) to zazwyczaj go nie ma. On również wydaje się być nieśmiały. Teraz w dodatku wakacje więć raczej mniej możliwośći spotkania się...

Gość samotna-18
prosze o odpowiedż ;)