Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaa

jestem beznadziejnaaa

Polecane posty

Gość beznadziejnaaa
mam jedne jeansy i jedne materialowe. chodze do pracy wiec nie jest to konfortowa sytuacja chodzic do pracy ciagle w jednych spodniach

Gość lili_23
a na studia to jest komfortowa sytuacja? no chyba tez nie...

Gość beznadziejnaaa
tez dbam o siebie ale wkurza mnie to ze i tak wygladam duzo gorzej od wielu kobiet ktore nie musza tak dbac o siebie

Gość lili_23
mnie tez to wkurza! ale nic na to nie poradzimy... niestety...

Gość beznadziejnaaa
na pewno nie . ale w pracy dochodzi to ze sie dziwnie na ciebie patrza wspolpracowncice z biura. one zawsze odstrzelone co dzien inny ciuch a ja jak ta ostatnia lajza

Gość lili_23
no wiesz... to samo mozna powiedziec o zajeciach na uczelni... tez czuje sie gorsza... ale czy to cos zmieni? nie...

Gość beznadziejnaaa
tak wiem ze tez nie jest ci latwo. ale w pracy za zly wizerunek moga cie wywalic jak sie komus nie spodobasz. a na studiach maja guzik do tego

Gość lili_23
beznadziejna czy Ty masz faceta?

Gość tiriririri
wiecie co, ja miałam podobny probloem jedsli chodzi o kase na ciuchy , ale zaczęłam buszowac po second handach i teraz naprawde ze skromnoscia muszę przyznac ze wyglądam o niebo lepiej:)

Gość lili_23
maja guzik? oj nieeee... jest identycznie jak w pracy... mnie tez wkurza, ze np dziewczyny, ktore maja troszke mniej w glowie niz ja maja latwiej tylko dla tego, ze sa ladne... a ja mam pod gorke...

Gość lili_23
tylko, ze to trzeba chodzic i szukac, zeby trafic na rzeczywiscie fajny ciuch... a ja niestety nie mam na to czasu :/

Gość beznadziejnaaa
pisalam juz ze nie mam. bylam kilka razy w second handzie potowarzyszyc kumpeli. ona zgrabna figura nakupowala sobie rzeczy . ja jakos nic nie dobralam co my na mnie dobrze lezalo

Gość lili_23
ooo widzisz... ale masz kupele... no i super... ja sie zamknelam w domu... tzn chodze tylko tam gdzie musze... zero imprez... nie mam w tej chwili zadnych znajomych... beznadziejna czyli jednak nie jest az tak zle... i nie mysl tak juz o swoim wygladzie non stop... mam zapewne mnostwo zalet, dzieki ktorym przyciagasz innych do siebie...

Gość malago123
beznadziejna, po pierwsze - wejdż na stronę http://strabismus.phorum.pl/ (jak wejdziesz będziesz wiedziała dlaczego) po drugie - kup i przeczytaj książkę "potęga podświadomości" autor: joseph marphy. TO DZIAŁA!!!

Gość beznadziejnaaa
uciekam . mam dzis naprawde podly dzien. te zakupy mnie na maksa rozwalily i te suszace sie spodnie a ja nie mam w czym wyjsc z domu . i te baby naokolo ze slicznymi wlosami.

Gość tiriririri
no własnie najlepiej to sie zorientowac kiedy sa dostawy i jakies fajniejsze te second handy. no jednak pozostaje faktem ze do sklepu normalnego lepiej jest wejsc i szybciej sie znajdzie. a zreszta ja juz tak nie lubie zakupów bo z dnia na dzien jestem coraz grubsza ehh;/ moze wygladam o niebo lepiej ale do nieba jeszxe daleko;p

Gość beznadziejnaaa
na tej stronce bylam i pobyt zle wspominam pomimo ze powinnam sie tam spotkac ze zrozumieniem i zyczliwoscia to tak sie nie stalo. pisalam ze mam za soba 4 operacje i kolejna nie wchodz i w gre. ksiazke czytalam i nic mi nie pomogla. moge sobie wkolko powtarzac jaka to jeste wspaniala. wystarzy ze wyjde na ulice i czar pryska

Gość beznadziejnaaa
ta kumpela to taka bardziej znajoma. nie mam naprawde dobrej kumpeli na ktora moglabym liczyc no ale coz.

Gość lili_23
to moze przestan myslec o sobie... a zacznij o innych... bo skoro robisz wszystko,zeby byc piekna a to nie dziala... to po prostu zaakceptuj to... glowa muru nie przebijesz... trudno... ja tez nigdy w konkursie pieknosci nie wystartuje... takie jest zycie... ale mimo wszystko warto sie usmiechac!

Gość beznadziejnaaa
ale tu nie chodzi o wystartowanie w konkursie pieknosci ale o to zeby za bardzo nie odstawac od innych, zeby nie byc a gorsza

Gość lili_23
bo w zyciu mozna liczyc tylko na siebie... niestety

Gość lili_23
no dobrze... no to jestesmy tutaj 2 te gorsze... no i powiedz co mamy zrobic? bo takie dreczenie siebie samej psychicznie nic nie zmieni...

Gość tiriririri
kurcze wiecie co ja przez te kompleksy tez ciagle siedzxe w domku ehh... jeszce rok temu nie wyobrazałam sobie siedzxiec w sobote przy kompie i gnic;p

Gość beznadziejnaaa
ja nie mam z kim wychodzic

Gość malago123
"strabismus" jest stroną specyficzną. Faktycznie jest tak, że osoby które tam wchodzą i tylko biadolą wkurzają resztę. To nie ma znaczenia ile operacji jest za tobą... Przyjmij za pewnik, że jeżeli ileś tam osób mówi ci żebyś pojechała do lekarki X do miejcowości Y to coś musi w tym być. Ja to zrobiłam i nie żałuję. Podobnie z książką. Zawsze jak mam doła wyciągam ją, otwieram na chybił trafił na dowolnie wybranej stronie i czytam stronę lub dwie. I twierdzę, że te 30 zł które kiedyś na nią wydałam było najlepszą inwestycją w moim życiu.

Gość lili_23
ja tez nie mam z kim... i co z tego... ??? jest sobota... i siedze w domu... zawsze siedze w domu... i co? takie to straszne?

na cellulit polecam masaż bańkami chińskimi,mi po 3 miesiącach prawie znikł.Może zainwestuj w stepper,bardzo pomaga na nogi:)Ja też mam cienkie włosy(po mamie) i wiem jaki to problem.Do tego mam odstające uszy(nigdy nie byłam na dworze w kitce)!na operację mnie niestety nie stać,ale jakoś muszę chodzić:)Głowa do góry

Gość lili_23
hehehehe... katarinka banki chinskie to jest swietny sposob na cellulit... ale uwaga nie polecam osobom z problemami z naczynkami... ;) bo tylko sobie zaszkodza ;)

Gość beznadziejaaaa
a skad wiesz ze nie bylam u lekarki x w miejscowosci y???????????? tak mam problemy z naczynkami, skonnosc do pekania zylek i siniakow wiec to ogranicza mnie walce z celulitem. na dodatek na udzie i posladkach mam 3 duze pieprzyki i nawet nie moge ich za bardzo masowac. poza tym dla tych ktore uwazaja ze 40 cm roznicy miedzy talia a biodrami to niby tak fajnie. owszem gdy ma sie dlugie szczuple nogi i odpowiedni biust. w inych przypadkach wyglada sie jak kaszalot

Gość beznadziejaaaa
tak myslalam o steperze ale nie wiem jaki wybrac. musze troche poogladac na allegro