Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1984

ciąża po 3 dniach od owulacji

Polecane posty

Gość pytająca1984

czy którejś z Was udało się w 3 dniu po owulacji zajść w ciąże czy to juz za późno na starania? wspomne, że owulacja pojawiła się w 10 dniu cyklu, mam kilka dni wahań, miesiąćzke co 25-28 dni. pliss odpiszcie

rozumiem ze owulacje mialam w 10dc a kochalas sie w 13dc,, hmm askad masz pewnoasc ze jajeczko zostalo uwolnione akurat tego 10, moze 11 , jakas tam szansa na ciaze jest:) przypelnym stosunku bo to nic nigdy nie wadomo z tym jajeczkiem

Gość pytająca1984
myslę, że miałam bo plamiłam, a dziś jest 13 dzień właśnie i chciałabym, aby się udało, jednak podejrzewam, że juz za późno:-(

Gość pytająca1984
jeszcze wspomne zeplamienie bylo w 10 dniu a bol podbrzusza w w 12 dzniu i dzis w 13:-), prosze doradzcie, czy mam jakies szanse

powiem ci ze nadzeja jest ale pamietaj ze sa kobiety ktore nawet kochajac sie przed owulacja i w czasie w ciaze nie zaszly:O teraz czas pokazee czy zdazylas i sie udalo zarodkowi zagniezdzic czy rzeba bedzie nastepnym razem sie wczesniej postarac :) trzymam kciuczki

Gość pytajaca1985*
ja juz po okresie niestety ale bede probowac w tym miesiacu:-) na pocieszenie okresik byl jeden dzien i licze,ze szybko nadejda wlasciwe dni na probe..

Gość pytajaca1984
eh to ja zapomnialam jaki mialam login:-)

Gość jak to okresik
byl jeden dzien ???????????

Gość pytajaca1985*
tak, ale przewaznie mam plamienia i dwa dni wiec spoko

Gość pytająca1985*
wczoraj zarąbisty ból w prawym jajniku, dziś kolejna próba, ostatnia trzy dni temu:-),nie wiem, co ten ból przeszywający oznacza, zwykle mialam lekkie klucia

Gość pytająca1985*
jest tu ktoś, tem 37 wczoraj dziś 36,6, czy to znaczy, że nie ma szans na dzidzi? przytulanie było w środę w 15 dzien cyklu, bole jajników 14 i 15 dnia

Gość saleminka8
moim zdaniem źle rozpoznałaś owulacje i nie była w 10dc na ogół faza lutealna trwa 9-16 dni przy czym ta 9 dniowo to małe szanse na ciąże z powodu zbyt krótkiego czasu na możliwość zagnieżdżenia się zapłodnionej komórki jajowej cykle nie masz regularne więc tymbardziej nie możesz twierdzić ze miałaś owulacje 10dc ;) 3 dni po owulacji to nikłe szanse na dzidzie,ja miałam cykle 34-36 dniowe potem coś strzeliło we mnie i miałam 43-56 dniowe :) ale sposób znalazłam na zajście w ciąże i właśnie to było współżycie po owulacji,ale następnego dnia gdy miałam 1 dzień ostatniej fazy cyklu (lutealna) wyznaczyłam sobie to po kilkucyklowym mierzeniu temperatur,wtedy dowiedziałam się ile rwa lutealna toi wtedy wiedziałam kiedy test robić i w ciągu prawie 2 lat zrobiłam 2 testy i oba pozytywne ;) 1 ciąże straciłam a w 2 obecnie ejstem juz w 24tc tylko nie piszcie że się wymądrzam,bo już nie raz to o mnie napisano ;) wiem z doświadczenia,starałam się o pierwszą ciąże ponad rok i naczytałam się dość sporo,od lekarzy też wiele się dowiedziałam i wiele spraw poznałam na wylot ;) moim zdaniem to nie można oceniac kiedy miałaś owulację jak nie miałaś jeszcze okresu,chyba że się nie pojawi to się juz nie dowiemy,no można wtedy przypuszczać kiedy była A konkretna odpowiedź na Twoje pytanie to:szanse są marne,ponieważ w 3 dni po owulacji jest już faza lutealna dążąca do oczyszczenia się macicy i nowego odnawiania się... na moim przykładzie:mierzyłam temperaturę codziennie i zauważałam spadki temperatur w dni w które miałam typowe objawy owulacji,chociaż nie każda kobieta je moze odczuć wyraźnie :) następnego dnia temperatura zawsze skoczyła w góre i zaczynała się faza lutealna :) chociaż jak starałam się 2 raz to spadku nie miałam,ale za to współżyłam w dniu w którym zaobserwowałam skok temperatury i się udało,a współżyłam w tym cyklu wtedy tylko 2 razy i to tego samego dnia :)

Gość saleminka8
ah zapomniałam Ci napisać-jak plamiłaś i dlatego myślałaś że miałaś owulację to mozesz być w błędzie,plamienie moze oznaczać nawet chwilowe zahwianie hormonów :)

Gość do saleminki8
zasadniczo wszystko co napisałaś to prawda oprócz jednej rzeczy - cykle nie przekraczające wahnięć 10 dniowych uznaje się za regularne :) a więc autorka takowe ma.